Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Ποια είναι η ps;

Η Σόνυ με τα playstation  που τα ανέβασε και στην ευρώπη για να μην αυξήσουν πάρα πολύ την τιμή στην Αμερική την μοιρασανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Marios092 είπε

9070 XT μονοδρομος για το 2025. 

Με ενα 9800X3D και παίζες τα πάντα ακομα και σε 4Κ. 

Αστείο το "9070 XT μονοδρομος για το 2025. "

Από τη άλλη, για 4Κ ότι και να πάρεις το ίδιο είναι, εκτός και αν σε πειράζει το 1fps........

P.S.

Επεξ/σία από SUBZERO1231
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SUBZERO1231 είπε

Από τη άλλη, για 4Κ ότι και να πάρεις το ίδιο είναι, εκτός και αν σε πειράζει το 1fps........

P.S.

Το αστείο εδώ είναι ότι το βίντεο είναι πρωταπριλιάτικο αστείο… 

Επεξ/σία από Marios092
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SUBZERO1231 είπε

P.S.

Απίστευτο το πόσο κακοί είναι οι Core Ultra. Απαράδεκτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios092 είπε

9070 XT μονοδρομος για το 2025. 

Με ενα 9800X3D και παίζες τα πάντα ακομα και σε 4Κ. 

με αυτες τις τιμες απλά πας σε 5070ti που ειναι και καλυτερη

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, PadPoet είπε

Τιμή εκκίνησης: 299 δολλάρια.

Τιμή λήξης: 599 δολλάρια.

Ευκολάκι 500+ ευρώ στην Ελλάδα.

Δε νομίζω.  389 με ΦΠΑ η 5060ti στο skroutz.  Πώς αυτή να πάει 500+.   300-350 για 8gb λογικά όσο υπάρχει η ti στα 389.  

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, mamak1989 said:

Η Σόνυ με τα playstation  που τα ανέβασε και στην ευρώπη για να μην αυξήσουν πάρα πολύ την τιμή στην Αμερική την μοιρασανε

Επιχειρηματικά βγάζει νόημα να μοιράσεις τα αυξημένα κόστη ώστε να διασφαλίσεις την ομαλότερη αποδοχή σε όλες τις αγορές. Η Sony δεν ενδιαφέρεται να "τιμωρήσει" τις ΗΠΑ ή να επιβραβεύσει την Ευρώπη. Επιθυμεί απλώς να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις τις παγκοσμίως.

38 minutes ago, georgiosmag said:

Δε νομίζω.  389 με ΦΠΑ η 5060ti στο skroutz.  Πώς αυτή να πάει 500+.   300-350 για 8gb λογικά όσο υπάρχει η ti στα 389.  

Δεδομένου πως οι επιδόσεις της παίζουν περί την 7700ΧΤ της AMD (με πλεονέκτηματα 12GB) η οποία επίσης βρίσκεται ελάχιστα πάνω από τα 400€, δεν είναι κακή τιμή τα 389€ για την 5060Τi.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Επιχειρηματικά βγάζει νόημα να μοιράσεις τα αυξημένα κόστη ώστε να διασφαλίσεις την ομαλότερη αποδοχή σε όλες τις αγορές. Η Sony δεν ενδιαφέρεται να "τιμωρήσει" τις ΗΠΑ ή να επιβραβεύσει την Ευρώπη. Επιθυμεί απλώς να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις τις παγκοσμίως.

Δεδομένου πως οι επιδόσεις της παίζουν περί την 7700ΧΤ της AMD (με πλεονέκτηματα 12GB) η οποία επίσης βρίσκεται ελάχιστα πάνω από τα 400€, δεν είναι κακή τιμή τα 389€ για την 5060Τi.

Πρώτον. Είναι Nvidia.

Δεύτερον. Με παιχνίδια που υποστηρίζουν DLSS 4.0 υπάρχει "διαφορά" στην ταχύτητα.

Τρίτον. Είναι AMD.

Τέταρτον. Προτιμάμε (αυτοί που βαριούντε να ψάχνουν πως και γιατί) Nvidia με τα λιγότερα προβλήματα.

Πέμπτον. Δεν έχει.. απλά πήρα φόρα... :P

• Confused 3
  • Haha 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Προτιμάμε (αυτοί που βαριούντε να ψάχνουν πως και γιατί) Nvidia με τα λιγότερα προβλήματα.

Ζούμε σε άλλον πλανήτη ή ήσουν σε κώμα τους τελευταίους πόσους μήνες?
Αυτά περί drivers είναι όπως έλεγε κάποτε στη διαφήμιση η τελεστετ. "This? Last year."

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση :

Mε τα spec που εχει ο υπολογιστης μου αξιζει να παω σε αυτην απο την 3060 Τi που εχω τωρα;

Spoiler

Desktop: Intel Core i5-13600KF 2.6GHz/MSI MAG B760M MORTAR WIFI/Kingston Fury Beast RGB 32GB DDR5/RTX 3060 Ti/Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0/Western Digital Blue SN550 NVMe SSD 1TB M.2 PCI Express 3.0/Corsair 4000D Airflow Black/Corsair RMx Series RM850x/Arctic Liquid Freezer II 360/Corsair K55 RGB Pro Gaming/Corsair Harpoon RGB Pro Gaming/Epson L6290

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, flikifloki είπε

Ζούμε σε άλλον πλανήτη ή ήσουν σε κώμα τους τελευταίους πόσους μήνες?
Αυτά περί drivers είναι όπως έλεγε κάποτε στη διαφήμιση η τελεστετ. "This? Last year."

Είσαι θρασύς και ΑΣΧΕΤΟΣ.

Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις DoVi σε οποιαδήποτε AMD κάρτα γραφικών είτε με Intel επεξεργαστή είτε με AMD. Αν τα καταφέρεις πες μου και εμένα που το ψάχνω τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα σύντομα που μου ήρθε στο μυαλό. Αν τα καταφέρεις έχω και πολλά άλλα να σου πω. Αν και είμαι σίγουρος ότι ούτε καν τα αρχικά δεν ξέρεις τι σημαίνουν :D

Σε κώμα δυστυχώς είναι το 80% της Ελληνικής επικράτειας στο θέμα τεχνολογίας και όχι εγώ. Η AMD είναι τιμιότατη για αυτούς που έχουν όρεξη και υπομονή. Αλλά πλέον με τις τιμολογήσεις που έχουν διαμορφώσει και οι 2 εταιρίες δεν βλέπω το λόγο να αγοράζει κανείς AMD εκτός και αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρότζεκτ. 

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο "όχλος" είναι ότι οι κάρτες γραφικών δεν είναι μόνο για παιχνίδια. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι όντως για παιχνίδια αλλά μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα από διασκέδαση και δουλειά.

Όσο για τους drivers που σχολίασες θα έλεγα να σχολιάσεις ολόκληρο το ποστ μου γιατί μέσα μιλάει και για dlss 4.0... ;)

5 λεπτά πριν, dream21 είπε

ερωτηση :

Mε τα spec που εχει ο υπολογιστης μου αξιζει να παω σε αυτην απο την 3060 Τi που εχω τωρα;

Απόκρυψη περιεχομένων

Desktop: Intel Core i5-13600KF 2.6GHz/MSI MAG B760M MORTAR WIFI/Kingston Fury Beast RGB 32GB DDR5/RTX 3060 Ti/Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0/Western Digital Blue SN550 NVMe SSD 1TB M.2 PCI Express 3.0/Corsair 4000D Airflow Black/Corsair RMx Series RM850x/Arctic Liquid Freezer II 360/Corsair K55 RGB Pro Gaming/Corsair Harpoon RGB Pro Gaming/Epson L6290

Ναι θα δεις τραγική διαφορά σε όλα. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια που υποστηρίζουν τη σειρά 5000 καθώς κατανάλωση θερμοκρασίες κλπ σε άλλο επίπεδο. Αλλά περίμενε να δούμε την τιμολόγηση της γιατί στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά. Αν έχει πιο ακριβά από την 5060 ti και βγει αληθινός ο φίλος πιο πάνω και αργήσουν να βγουν φτηνές εκδόσεις ίσως να σε συμφέρει να πάρεις τώρα μια 5060 ti... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...