mariosnik_ Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 9 ώρες πριν, George10001 είπε κατσέλη επισκευτηκα μια και μοναδικη φορα πριν καποια χρονια, μπηκα μεσα, ο υπαλληλος ηταν καπου μεσα δεν ηταν εκει, βλεπω πανω στα πιτοειδη να κανουν παρτυ μύγες. Εφυγα κατευθειαν χωρις να παρω τιποτα και Δεν ξαναπατησα ποτε. Εχω δει και χειρότερα, αλλά σε σουβλατζίδικο. 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Αλήθεια προσπάθησα να το δω το βίντεο. Τι είναι αυτοί οι καραγκιόζηδες, πραγματικά πρώτον ποιος μιλάει έτσι όλη την ώρα και δεύτερον ποιος βλέπει αυτά τα βίντεο.. Κλασσικά youtube βίντεο που έχουν κατακλύσει το internet τα τελευταία, χρόνια με διαφόρων ειδών ειδήμονες και μετρ της γευσιγνωσίας που θα δοκιμάσουν ολα τα εστιατόρια και φαγάδικα της Ελλάδας από Γαύδο μέχρι Νευροκοπι για να μας προσφέρουν απλόχερα την γνώση τους με το αζημίωτο φυσικά..... 😄 Τους περισσότερους απλά βαριέσαι από ένα σημείο και μετά, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, αρκετά από τα video που σηκώνουν είναι sponsor. 1 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Μαϊου Moderators Δημοσ. 10 Μαϊου Εγώ όταν θέλω μπουγάτσα μόνο στο Δήμο στη Τριανδρία 1
mariaprkp Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μπουγατσα Νιγριτα στην Νεαπολη.Το φυλλο του ειναι κορυφη,απο οσο ξερω το κανει μονος του. Ειναι τραγανο και ελαφρυ.Και με τυρι και με κρεμα και με σπανακι/τυρι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης.. 1
gsisr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ μπουγατσα Νοστιμη Γωνια στη Θερμη. μπουγατσα οπως τρωγαμε παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα