mike15 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 14 ώρες πριν, teo_3 είπε Μπουγάτσα κρέμα και τυρί κορυφή, Ουζούνης, Καλαμαριά. 12 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ουτε καν και ο γιαννης και ο ουζουνης ηταν καποτε,τωρα ειναι μαπα,ετοιματζιδικες ειναι. 19 λεπτά πριν, nogoso είπε Βασίλειου στην κάτω τούμπα . ελα ρε ,αυτον εψαχνα τοτε που ρωτησε ο op στο θεμα για αρτοποιεια και δεν θυμομουν.κανει φοβερες πιτες και σε πολυ καλη τιμη θερμη εχει εναν που κανει ουρες σ/κ ,αλλα εσυ δεν θελεις λιπαρες,αυτος βαζει φρεσκο βουτυρο οπως πρεπει να εχει μια σωστη μπουγατσα.ομως δεν ειναι βαρια στην γευση. μετα αν δεν θες ανατολικα καινα φας θες την καθεαυτου μπουγατσα με φυλλο φτιαγμενο χειροποιητα ,να πεταει στον αερα και να τεντωνεται σε τραπεζια οπως το κανει αυτος στο ηρακλειο ,πρεπει να πας στα λαδαδικα μεσα στο στενο νωρις το πρωι. 1
star12 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Εχει δοκιμάσει κανείς από το Ανωτερολ που ναι Αγ Δημητρίου πλευρά ; την έκανε διαφήμιση ένας YouTuber ξένος από Αμερική επίσης η μπουγάτσα με κρέας τι λέει ; Διότι το συγκ μαγαζί έχει και αυτή
Zynto Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μπουγάτσα "ο Σερραίος" Κωνσταντινουπόλεως 41, φτιάχνει φύλλο αέρος ο ίδιος
milos_ Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 ώρες πριν, star12 είπε Εχει δοκιμάσει κανείς από το Ανωτερολ που ναι Αγ Δημητρίου πλευρά ; την έκανε διαφήμιση ένας YouTuber ξένος από Αμερική επίσης η μπουγάτσα με κρέας τι λέει ; Διότι το συγκ μαγαζί έχει και αυτή έχω φάει απο το συγκεκριμένο όχι ομως με κρέας. γένικά είναι τίμιο 1
Ezio Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Για μπουγάτσα ο Δήμος στην τριανδρία και για πίτες η Βλάστη στην Παπάφη. 1
famas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για τον Μπαντή στη Παναγία Φανερωμένη; https://cantina.protothema.gr/estiatoria-bars/reportaz-estiatoria-bars/bantis-i-afthentia-tis-thessalonikiotikis-bougatsas/ Καλή μεν, αλλά δεν κατάλαβα τη μεγάλη διαφορά από τις άλλες. Επεξ/σία 8 Μαϊου από famas 2
milos_ Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Δλδ για να καταλάβω, υπάρχει περίπτωση να σηκωθείς το πρωι, να θες να φας κάτι και να τρέχεις για πχ από τριανδρία στην Παναγία Φανερωμένη ή από τον Εύοσμο στο Λευκό πύργο για να φας μια μπουγάτσα ή μια τυρόπιτα? Πόσο χάλια πρέπει να είναι ο της γειτονιάς... 1 1
The_Judas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Τώρα που έχει μετρό χαλαρά πετάγεσαι όπου θέλεις για μια μπουγάτσα 😋 3 1
armagedwnn Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου On 07/05/2025 at 11:11, fidepab982 said: Να μιλήσω κι εγώ με λίγο αλήθεια? Όλες οι μπουγάτσες στην πόλη μας είναι μάπα πλέον, όλες είναι μέτριες . Είτε λέγεται Γιάννης είτε Πάνος είτε νέον είτε ουζουνης On 07/05/2025 at 11:06, teo_3 said: Η επιλογή όλων των φοιτητών, τουριστών. Όντως, ούτε καν. Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Δεν ζω Θεσσαλονίκη αλλά την έχω δοκιμάσει του Γιάννη και είναι πολύ καλή. Επειδή τρώνε οι φοιτητές και οι τουρίστες είναι χάλια; Τι λογική είναι αυτή. Και τα τρίγωνα του Ελενίδη τα τρώνε όλοι οι τουρίστες αυτό τα κάνει χάλια; Υ.Γ.: Τρώω όλη μου την ζωή μπουγάτσα ως πρωινό με σοκολατούχο, πάντα με κρέμα και ΠΟΤΕ άχνη ή κανέλα. Του Γιάννη για μένα είναι τοπ 5 που έχω φάει. 2
kalmik Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Εκτός Θεσσαλονίκης την καλύτερη θυμάμαι Ο Αρχαίος στη ΝΙκήτη Ό,τι καλύτερο είχα φάει σε Βόρειο Ελλάδα. 1
teo_3 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 10 minutes ago, armagedwnn said: Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Δεν ζω Θεσσαλονίκη αλλά την έχω δοκιμάσει του Γιάννη και είναι πολύ καλή. Επειδή τρώνε οι φοιτητές και οι τουρίστες είναι χάλια; Τι λογική είναι αυτή. Και τα τρίγωνα του Ελενίδη τα τρώνε όλοι οι τουρίστες αυτό τα κάνει χάλια; Υ.Γ.: Τρώω όλη μου την ζωή μπουγάτσα ως πρωινό με σοκολατούχο, πάντα με κρέμα και ΠΟΤΕ άχνη ή κανέλα. Του Γιάννη για μένα είναι τοπ 5 που έχω φάει. Όχι παληκάρια μου, δεν είπαμε αυτό. Εγώ προσωπικά αυτό που λέω είναι ότι οι φοιτητές/τουρίστες πάνε στο εύκολο κέντρο και τρώνε κάτι που είναι σαφώς υποδυέστερο από αλλά και το θεοποιούν. Πληρώνουν τα μαγαζιά και κάποιους σαψάληδες στα σόσιαλ να το πλασάρουν και βουαλά. Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κουμάντο στη γεύση δεν κάνουμε, αν σου αρέσει φάε παληκάρι μου και φάε και για μένα. Αλλά υπερβολικοί δεν είμαστε. Ζάχαρο ανεβάσαμε από τις δοκιμές τόσα χρόνια. 1
armagedwnn Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 minutes ago, teo_3 said: Όχι παληκάρια μου, δεν είπαμε αυτό. Εγώ προσωπικά αυτό που λέω είναι ότι οι φοιτητές/τουρίστες πάνε στο εύκολο κέντρο και τρώνε κάτι που είναι σαφώς υποδυέστερο από αλλά και το θεοποιούν. Πληρώνουν τα μαγαζιά και κάποιους σαψάληδες στα σόσιαλ να το πλασάρουν και βουαλά. Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κουμάντο στη γεύση δεν κάνουμε, αν σου αρέσει φάε παληκάρι μου και φάε και για μένα. Αλλά υπερβολικοί δεν είμαστε. Ζάχαρο ανεβάσαμε από τις δοκιμές τόσα χρόνια. Πια σόσιαλ ρε φίλε; Εμένα προσωπικά Θεσσαλονικιός μου την πρότεινε. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι το μαγαζί που πλασάρεται στα σόσιαλ (μόνο ένα κατάστημα ώρες λειτουργίας για μεθυσμένους). Τεσπα εγώ θα δοκιμάσω Ουζούνη όταν ξανανέβω ελπίζω να είναι καλύτερη.
teo_3 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, armagedwnn said: Πια σόσιαλ ρε φίλε; Εμένα προσωπικά Θεσσαλονικιός μου την πρότεινε. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι το μαγαζί που πλασάρεται στα σόσιαλ (μόνο ένα κατάστημα ώρες λειτουργίας για μεθυσμένους). Τεσπα εγώ θα δοκιμάσω Ουζούνη όταν ξανανέβω ελπίζω να είναι καλύτερη. Στα σόσιαλ μόνο Γιάννη μπουγάτσα βλέπεις και πίτσα Σάκης που είναι και γειτονιά μου και γ@μει διαχρονικά. Μιλάμε για πρήξιμο. Δοκίμασε. Και οι έμπειροι ξεκινάμε με μισή μερίδα με τυρί για το δόντι και κλείνουμε με μία μερίδα κρέμα για το σβήσιμο. Εγγύηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα