Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και χρονια αναζητω τις καλυτερες τυροπιτες στην Αθηνα, τις πιο νοστιμες, αυτες που μολις φας τη πρωτη θες να φας ολο το μαγαζι! Στα πλαισια της αναζητησης εχω παρατηρησει οτι τις πιο νοστιμες τυροπιτες τις εχω βρει τυχαια. Δηλαδη, ενω πηγαινα στο χ μερος για αλλο λογο, βρηκα μπροστα μου τυχαια μαγαζι με επικες τυροπιτες.

Παμε να δημιουργησουμε τη δικη μας βαση δεδομενων με τα σημεια που εχει βρει ο καθενας μας!

Επεξ/σία από xchristosx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποτε πάω κέντρο, για μικρή τυρόπιτα συνήθως πέφτω Δωδώνη.

Για πιο γεμάτα πράγματα πάω Σφολιάτα Νοστιμιές

Για πιροσκί δοκίμασε το Μαρούσια στο Μοσχάτο.

Για κρεατόπιττα στον Νίκο γήπεδο του Πανιωνίου Νέα Σμύρνη.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Ζαχαροπλαστειο ΜΙΚΕ, Δημ. Σούτσου 9, Αθήνα 115 21. Επικες τυροπιτες φτιαγμενες με γνησιο αγελαδινο βουτυρο και φετα!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στανη στον πεζοδρομο της κοτοπουλη στην ομονοια .
Μαμ σταδιου και πεσμαντζογλου
Κοσμικον στον Αγ.Νικολαο Αχαρνων ( τουλαχιστον πιο παλια που εμενα εκει και τις εφτιαχνε εκει διπλα στο υπογειο , τωρα που εγινε αλυσιδα δεν ξερω ) 
Γραβιεροπιτα αρχες βουλιαγμενης 
ΑΛΛΑ
Η γευση που υπαρχει στην μνημη μου αλλα οχι πια στο καταστημα ειναι απο πολυ μικρος στο Σπιτικο στην Πλατεια κυψελης , τυροπιτα και μετα ουφακια διπλα στην γωνια ...... τωρα πια εγινε και αυτο αλυσιδα .....

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Όποτε πάω κέντρο, για μικρή τυρόπιτα συνήθως πέφτω Δωδώνη.

Για πιο γεμάτα πράγματα πάω Σφολιάτα Νοστιμιές

Για πιροσκί δοκίμασε το Μαρούσια στο Μοσχάτο.

Για κρεατόπιττα στον Νίκο γήπεδο του Πανιωνίου Νέα Σμύρνη.

Κι εγώ ψηφίζω "Νίκο" αλλά για την τυρόπιτά του (δεν έχω κάτι με την κρεατόπιτα απλά δεν είμαι φαν γενικά).

Να προσθέσω και τον "Μήτσο" στην Καλλιθέα (Δαβάκη) αν και έχω αρκετό καιρό να πάρω από εκεί.

Ομοίως καιρό έχω να πάρω από το "Παραδοσιακό" στη Νέα Σμύρνη (Βενιζέλου, απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής) αλλά μέχρι και την τελευταία φορά που είχα πάρει την θεωρούσα πολύ καλή.

Θα συμφωνήσω και με το "Άριστον" (κέντρο Αθήνας, Βουλής) αν και το hit του είναι η κουρού που δεν πολυψήνομαι (αρέσει όμως στο έτερον μου ήμισυ)

Επίσης τα δύο "Μαμ" (Πανεπιστημίου το ένα, Πεσματζόγλου το άλλο). Κι εδώ οι πολλοί πάνε για κουρού (την "μικρή" τυρόπιτα) αν και εγώ είμαι φαν της "μεγάλης" (με φύλλο)

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες

Μαμ, θυμάμαι από τη δεκαετία του '90 τρομερές τυρόπιτες, κασεροπιτες και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του

Άριστον, ειδικά το πρωί που έχει ησυχία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η τυρόπιτα του Γρηγόρη πολύ ωραία σε γεύση και μοναδική. Προσωπικά δεν μ αρέσει να έχει πολύ φύλλο και να τρίβεται. Θέλω να έχει λεπτό φύλλο όσο το δυνατόν και μπόλικη γέμιση.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑΜ και Λομποτέσης καλοί, ένα κλικ κάτω από Δωδώνη για μένα σε γεύση. Τρώω από όλους αυτούς 25 χρόνια και έχουν πέσει, ειδικά ο δεύτερος (Άριστον).

Ο Μήτσος Καλλιθέα έχει ξεφύγει, τρεις μπουκίες μείον για τριάντα λεπτά συν. Νταξ, Χ και προχωράμε.

1 minute ago, TZORTZINO said:

Επίσης το Μακεδονικόν, https://g.co/kgs/uLAzSRf

Τα έχει φορτώσει στον κόκκορα τελευταία και αυτός. Πικρίζει η ζύμη, την αφήνουν να παπαριάσει κλπ.

Παλιά ήταν σήμα κατατεθέν για μεγάλη τυροπιτομπουγάτσα.

Τέλος, η γραβιερόπιτα αρχές Βουλιαγμένης τίμια (αν την φας στο κεφάλι μένεις στον τόπο), αλλά πολύ λαδερή ως αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dante80 είπε

αλλά πολύ λαδερή ως αποτέλεσμα

λογικο γιατι η γραβιερα ξερνα λαδακι 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, villasg said:

λογικο γιατι η γραβιερα ξερνα λαδακι 

Ισχύει γενικά, και ειδικά για αυτόν.

Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, απλά βγαίνει πολύ πλούσια στο τέλος (καθώς την γεμίζει πολύ). Λίγο παραπάνω ζύμη θα το ισορροπούσε καλύτερα νομίζω (θα τσίμπαγε λογικά κάτι σε τιμή όμως).

Δημοσ.

Για τους κυψελιωτες θυμαται κανεις το Τζαντε στην κυψελης με τις τυροπιταρες ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Στανη στον πεζοδρομο της κοτοπουλη στην ομονοια .
Μαμ σταδιου και πεσμαντζογλου
Κοσμικον στον Αγ.Νικολαο Αχαρνων ( τουλαχιστον πιο παλια που εμενα εκει και τις εφτιαχνε εκει διπλα στο υπογειο , τωρα που εγινε αλυσιδα δεν ξερω ) 
Γραβιεροπιτα αρχες βουλιαγμενης 
ΑΛΛΑ
Η γευση που υπαρχει στην μνημη μου αλλα οχι πια στο καταστημα ειναι απο πολυ μικρος στο Σπιτικο στην Πλατεια κυψελης , τυροπιτα και μετα ουφακια διπλα στην γωνια ...... τωρα πια εγινε και αυτο αλυσιδα .....

Θυμαμαι στο κοσμικον που εβλεπα να ανεβαζουν απο κατω τα ταψια με το γαλακτομπουρεκο καυτο καυτο, επικες καταστασεις!

28 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ο Μήτσος Καλλιθέα έχει ξεφύγει, τρεις μπουκίες μείον για τριάντα λεπτά συν. Νταξ, Χ και προχωράμε.

Ειχα παει στοχευμενα να δοκιμασω απο αυτα που ειχα ακουσει. Πηγα νωρις το πρωι. Παντα εχω παρεα μαζι ωστε να ειναι οσο το δυνατον πιο αντικειμενικο το πορισμα. Ειμασταν εγω, η κοπελια μου και μια φιλη της. Δεν χαλαστηκαμε με κατι, αλλα δεν ειπαμε και ουαου! Μια φαση οχι αρνητικη αλλα αδιαφορη. Χρειαστηκε να φαω 3 για να πιασω το νοημα, ειναι πολυ μικρες!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xchristosx είπε

Θυμαμαι στο κοσμικον που εβλεπα να ανεβαζουν απο κατω τα ταψια με το γαλακτομπουρεκο καυτο καυτο, επικες καταστασεις!

Εμενα εκει κοντα ( φολεγανδρου) και ξεραμε τις ωρες ή εντοπιζαμε τις μυρωδιες και καναμε ντου στα ζεστα !!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...