comfuzio Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 1 minute ago, takoulou said: Στον πελάτη πάει SMS. .. δεν έλαβα κάτι τέτοιο και δεν τα σβήνω ποτέ τα SMS πέραν των 2FA
takoulou Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 8 λεπτά πριν, comfuzio είπε δεν έλαβα κάτι τέτοιο και δεν τα σβήνω ποτέ τα SMS πέραν των 2FA Τετοιο ερχεται
comfuzio Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, takoulou said: Τετοιο ερχεται όχι τίποτα τέτοιο δεν έχω μόνο viber sms ότι πέρασε και δεν μας βρήκε
takoulou Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, comfuzio είπε όχι τίποτα τέτοιο δεν έχω μόνο viber sms ότι πέρασε και δεν μας βρήκε Για στείλε αυτό που σου ήρθε.
comfuzio Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 1 minute ago, takoulou said: Για στείλε αυτό που σου ήρθε. και μετά από αυτούς έχω 2 ακόμα viber sms με κάποια κάρτα υγείας που δίνουν και για το σπίτι που πήγα. Να συμπληρώσω έχω και SMS από ΔΕΔΔΗΕ 2 ώρες πριν από το viber sms που απλά λέει το ίδιο και να καλέσω για ραντεβού, όπως και έκανα άλλωστε. 3:30 ΔΕΔΔΗΕ SMS 5:30 Ζενίθ Viber SMS Δεν έχω κάτι άλλο από κανέναν από τους 2 πριν από αυτό, τουλάχιστον που να είναι σχετικό με το πρόβλημα. Έχω ένα ΔΕΔΔΗΕ SMS κάτι μήνες πιο πριν που λέει ότι μπορούμε να μετράμε και μόνοι μας και το επόμενο ότι ξεκίνησε η περίοδο καταμέτρησης αλλά αυτά είναι το καλοκαίρι του 2024...
takoulou Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, comfuzio είπε και μετά από αυτούς έχω 2 ακόμα viber sms με κάποια κάρτα υγείας που δίνουν και για το σπίτι που πήγα. Από τον Δεδδηε δεν σου ήρθε κάποιο μήνυμα SMS... Πάρε τηλέφωνο ξανά και στείλε email.. Ανήκεις στον Δεδδηε Καλλιθέας.. Επεξ/σία 8 Μαϊου από takoulou
comfuzio Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου Just now, takoulou said: Από τον Δεδδηε δεν σου ήρθε κάποιο μήνυμα SMS... Το πρόσθεσα παραπάνω, ναι ήρθε 2 ώρες πριν από αυτό το Viber SMS αλλά κανένα άλλο σχετικά πιο πριν
jimarass26 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Φίλος οι όροι που λενε για προσβαση, ειναι αναχρονιστικοί και αφορούν καθαρούς ιδιοκτήτες, οχι ενοικιαστές. Απλά έχουμε μαθει σε διαδικασιες όπου τρέχει ο λακαμάς. Μην κανεις τιποτα. Στειλε γραπτή ενημερωση οτι εσύ εχεις εξοφλήσει. Το οτι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορει να κοψει μια παροχή εκτος οικιας, ειναι προβλημα δικτύου, οχι πελάτη. Γιατι ο μετρητής ανοικει στο ΔΕΔΔΗΕ. Σε συγχρονες πολυκατοικιες οι μετρητες ειναι εξω, στις παλαιες οχι. Όταν ρωτάς "πως θα δωσω προσβαση σε κατι που δεν ελέγχω" η απάντηση που παιρνεις ειναι η κλασική ελληνούρα του "βλεματος της αγελάδας". Κοινώς "στα παπάκια μας". Για να ξεμπλέξεις, προσπάθησε να βρεις τον ιδιοκτήτη και να του πεις πως αν δεν αναλαβει τις υποχρεώσεις του, θα του στειλεις αγωγή. Αν έιναι ανημπορος, εξηγησέ το στην εταιρεια οτι εινα ειδική περιπτωση και αν σε γράψουν, τοτε προχωράς σε άλλα. Δεν μπορούν να σε απειλήσουν για κατι που δεν ελέγχεις. Επεξ/σία 8 Μαϊου από jimarass26 1
takoulou Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, jimarass26 είπε Φίλος οι όροι που λενε για προσβαση, ειναι αναχρονιστικοί και αφορούν καθαρούς ιδιοκτήτες, οχι ενοικιαστές. Απλά έχουμε μαθει σε διαδικασιες όπου τρέχει ο λακαμάς. Μην κανεις τιποτα. Στειλε γραπτή ενημερωση οτι εσύ εχεις εξοφλήσει. Το οτι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορει να κοψει μια παροχή εκτος οικιας, ειναι προβλημα δικτύου, οχι πελάτη. Γιατι ο μετρητής ανοικει στο ΔΕΔΔΗΕ. Σε συγχρονες πολυκατοικιες οι μετρητες ειναι εξω, στις παλαιες οχι. Όταν ρωτάς "πως θα δωσω προσβαση σε κατι που δεν ελέγχω" η απάντηση που παιρνεις ειναι η κλασική ελληνούρα του "βλεματος της αγελάδας". Κοινώς "στα παπάκια μας". Για να ξεμπλέξεις, προσπάθησε να βρεις τον ιδιοκτήτη και να του πεις πως αν δεν αναλαβει τις υποχρεώσεις του, θα του στειλεις αγωγή. Αν έιναι ανημπορος, εξηγησέ το στην εταιρεια οτι εινα ιειδική περιπτωση και αν σε γράψουν, τοτε προχωράς σε άλλα. Από αυτά που αναφέρεις είναι λάθος. Δεν γίνονται..
jimarass26 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Από αυτά που αναφέρεις είναι λάθος. Δεν γίνονται.. Έχουν γινει. Σε φιλικο επιπεδο. Εξηγεις το πρόβλημα. Αρκει να βρεις ανθρωπο να καταλαβει και να το τρέξει. Αν βρεις κάποιον που βαριεται, δεν θα γινει. Νομικα στο τέλος έχει δικιο γιατι δεν ειναι στο χέρι του η προσβαση. Νομικα, με τη λήξη της σύμβασης, πελάτης του δικτύου ειναι ο ιδιοκτήτης. Πελάτης της καταναλωσης που ειχε γινει (χρέη) παραμένει ο νοικάρης. Το δίκτυο ειναι 2 πράγματα, δεν ειναι ένα. Ειναι το δίκτυο και η χρήση. Το δικτυο επιστρέφει στον ιδιοκτήτη. Παλαιότερα να φανταστεις, αν κάποιος νοικάρης άφηνε χρέη και έφευγε, ακομα και αν ειχε το λογαριασμο στο ονομά του, τα χρέη περνούσαν στον ιδιοκτήτη. Ότι και να λέει ο νόμος, οταν το λογικο ειναι προφανές, σε ένα δικαστή υπερισχύει το προφανές. Γιατι πολύ απλά, δεν ειναι στο χέρι του να δοσει προσβαση. Και δεν υπάρχει πουθενά το "βρες τον ιδιοκτήτη". Δεν υπάρχουν γραμματιακές υποστηρίξεις στην νομολογία. Και όπως ειπαμε, υπάρχει τροπος ο ΔΕΔΔΗΕ να κοψει την παροχή από έξω. Κοβει από το καλώδιο που πάει στο μετρητή. Το οτι στο συμβολαιο γράφει κάτι, κλάιν μαιν. Και εσύ φτιάχνεις αύριο ένα συμβολαιο και το υπογράφουν 5. Δεν λέει κάτι. Ότι γράφει στο συμβολαιο πρέπει να ακολουθει τον νομο και την λογική του νόμου. Παρ'επειπτώντος, η λύση που προτεινεις ποια ειναι ακριβώς; Μιλάμε για διαδικαστικά προβλεπομενη λύση, όχι λύση του στυλ "βρες τον μπάμπη". Επεξ/σία 8 Μαϊου από jimarass26 1
takoulou Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Έχουν γινει. Σε φιλικο επιπεδο. Εξηγεις το πρόβλημα. Αρκει να βρεις ανθρωπο να καταλαβει και να το τρέξει. Αν βρεις κάποιον που βαριεται, δεν θα γινει. Νομικα στο τέλος έχει δικιο γιατι δεν ειναι στο χέρι του η προσβαση. Νομικα, με τη λήξη της σύμβασης, πελάτης ειναι ο ιδιοκτήτης. Παλαιότερα να φανταστεις, αν κάποιος νοικάρης άφηνε χρέη και έφευγε, ακομα και αν ειχε το λογαριασμο στο ονομά του, τα χρέη περνούσαν στον ιδιοκτήτη. Ότι και να λέει ο νόμος, οταν το λογικο ειναι προφανές, σε ένα δικαστή υπερισχύει το νομικό. Γιατι πολύ απλά, δεν ειναι στο χέρι του να δοσει προσβαση. Και δεν υπάρχει πουθενά το "βρες τον ιδιοκτήτη". Δεν υπάρχουν γραμματιακές υποστηρίξεις στην νομολογία. Και όπως ειπαμε, υπάρχει τροπος ο ΔΕΔΔΗΕ να κοψει την παροχή από έξω. Κοβει από το καλώδιο που πάει στο μετρητή. Δεν τα ξέρεις καλά τα τεχνικά.. Δεν γίνεται η διακοπή εξωτερικά.. Και αν αυτό το καλώδιο που δίνει ρεύμα σε τρεις τέσσερις παροχές...Τα κόβει όλα.. Ποια ένδειξη θα περάσουν.. Και αν έχει η παροχή κάτι; Και τα άλλα λάθος τα λές.. Η παροχή ανήκει στον πελάτη.. Όπως φαίνεται και στο μήνυμα που του έχουν στείλει.. Επεξ/σία 8 Μαϊου από takoulou 1
sdikr Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 10 minutes ago, jimarass26 said: Έχουν γινει. Σε φιλικο επιπεδο. Εξηγεις το πρόβλημα. Αρκει να βρεις ανθρωπο να καταλαβει και να το τρέξει. Αν βρεις κάποιον που βαριεται, δεν θα γινει. Νομικα στο τέλος έχει δικιο γιατι δεν ειναι στο χέρι του η προσβαση. Νομικα, με τη λήξη της σύμβασης, πελάτης του δικτύου ειναι ο ιδιοκτήτης. Πελάτης της καταναλωσης που ειχε γινει (χρέη) παραμένει ο νοικάρης. Το δίκτυο ειναι 2 πράγματα, δεν ειναι ένα. Ειναι το δίκτυο και η χρήση. Το δικτυο επιστρέφει στον ιδιοκτήτη. Παλαιότερα να φανταστεις, αν κάποιος νοικάρης άφηνε χρέη και έφευγε, ακομα και αν ειχε το λογαριασμο στο ονομά του, τα χρέη περνούσαν στον ιδιοκτήτη. Ότι και να λέει ο νόμος, οταν το λογικο ειναι προφανές, σε ένα δικαστή υπερισχύει το προφανές. Γιατι πολύ απλά, δεν ειναι στο χέρι του να δοσει προσβαση. Και δεν υπάρχει πουθενά το "βρες τον ιδιοκτήτη". Δεν υπάρχουν γραμματιακές υποστηρίξεις στην νομολογία. Και όπως ειπαμε, υπάρχει τροπος ο ΔΕΔΔΗΕ να κοψει την παροχή από έξω. Κοβει από το καλώδιο που πάει στο μετρητή. Το οτι στο συμβολαιο γράφει κάτι, κλάιν μαιν. Και εσύ φτιάχνεις αύριο ένα συμβολαιο και το υπογράφουν 5. Δεν λέει κάτι. Ότι γράφει στο συμβολαιο πρέπει να ακολουθει τον νομο και την λογική του νόμου. Παρ'επειπτώντος, η λύση που προτεινεις ποια ειναι ακριβώς; Μιλάμε για διαδικαστικά προβλεπομενη λύση, όχι λύση του στυλ "βρες τον μπάμπη". Κατι που έχει αλλάξει εδώ και χρόνια, τα χρέη της παροχής ρεύματος πάνε στο αφμ που τα έκανε για όσο διάστημα η παροχή ήταν σε εκείνο το αφμ. Δεν πάνε στον ιδιοκτήτη Αυτό με τα χρεή που πάνε στην Παροχή ισχύει μόνο στο νερό αν δεν έχει αλλάξει τώρα πρόσφατα 1
ekrepali Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 hours ago, comfuzio said: Τον ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να καλέσει και να ενοχλεί. Ας μην διαστρεβλώνουμε αυτά που λέω. Δεν οφείλει να κάνει τίποτα, πέρα απ'ότι αναγράφει ρητώς η σύμβαση. Και να καλέσει η Ζενίθ τον ΔΕΔΔΗΕ, δηλαδή τι θα γίνει; Θα πει ο ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν υπάρχει πρόσβαση. Πού καταλήγουμε... πάλι σε σένα. 2 hours ago, jimarass26 said: Όταν ρωτάς "πως θα δωσω προσβαση σε κατι που δεν ελέγχω" η απάντηση που παιρνεις ειναι η κλασική ελληνούρα του "βλεματος της αγελάδας". Κοινώς "στα παπάκια μας". Ή συνεννοείσαι με τον ιδιοκτήτη να αφήσει ανοιχτή την εξώπορτα, ή εξασκείς τα δικαιώματα σου. Αν κάποιος χρεώνει με ρεύμα το ΑΦΜ σου... αυτό είναι απάτη. Αρμόδια για επίλυση κάθε διαφοράς που προκύπτει κατά τη διάρκεια ή και μετά τη λύση μισθωτηρίου, είναι τα αρμόδια δικαστήρια. Με τον ίδιο τρόπο που ένας ιδιοκτήτης μπορεί να κινηθεί εναντίον του ενοικιαστή σε περίπτωση που έχει κάνεις πχ ζημιές στο ακίνητο, έτσι κι ο ενοικιαστής μπορεί να κινηθεί εναντίον του ιδιοκτήτη. Επομένως η αιτιολογία "εγώ έφυγα, νίπτω τας χείρας μου" δεν ευσταθεί. 1 1
comfuzio Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 1 minute ago, ekrepali said: Δεν οφείλει να κάνει τίποτα, πέρα απ'ότι αναγράφει ρητώς η σύμβαση. Και να καλέσει η Ζενίθ τον ΔΕΔΔΗΕ, δηλαδή τι θα γίνει; Θα πει ο ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν υπάρχει πρόσβαση. Πού καταλήγουμε... πάλι σε σένα. Ή συνεννοείσαι με τον ιδιοκτήτη να αφήσει ανοιχτή την εξώπορτα, ή εξασκείς τα δικαιώματα σου. Αν κάποιος χρεώνει με ρεύμα το ΑΦΜ σου... αυτό είναι απάτη. Αρμόδια για επίλυση κάθε διαφοράς που προκύπτει κατά τη διάρκεια ή και μετά τη λύση μισθωτηρίου, είναι τα αρμόδια δικαστήρια. Με τον ίδιο τρόπο που ένας ιδιοκτήτης μπορεί να κινηθεί εναντίον του ενοικιαστή σε περίπτωση που έχει κάνεις πχ ζημιές στο ακίνητο, έτσι κι ο ενοικιαστής μπορεί να κινηθεί εναντίον του ιδιοκτήτη. Επομένως η αιτιολογία "εγώ έφυγα, νίπτω τας χείρας μου" δεν ευσταθεί. Εγώ ρε συ πως κολλάω στην υπόθεση από 1/3; ως τι; Ξενοίκιασα. Πες ότι πέθανα ή ότι έφυγα σε άλλη ήπειρο, τι πρέπει να κάνουν; Θα με ξεθάβανε για να πάω να τους ανοίξω; Θα με υποχρεώνανε να επιστρέψω από την Αυστραλία για ανοίξω την πόρτα; Αυτά δεν θέλω να ακούω γιατί δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Εγώ ενημέρωσα από αρχές του μήνα ότι φεύγω, στα μέσα του μήνα τους έδωσα συγκεκριμένες ημερομηνίες, ήρθε φορτωτική και 26 του μήνα έφυγα! 1/3 παρέδωσα τα κλειδιά και ως 28/2 πήγαινα και μάζευα τα ψιλοπράγματα που δεν πήρε η φορτωτική και καθάριζα το σπίτι. Ως 28/2 ναι, είχα την υποχρέωση. Από 1/3 όχι δεν έχω καμία υποχρέωση, δεν είναι δικό μου σπίτι, δεν μπορώ να είμαι σε ξένο σπίτι. Δεν τους ήρθε ξαφνικό αυτό από το πουθενά, δεν είναι ότι αρνήθηκα κάτι. Δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν τα χείρας που δεν νίπτουν γι'αυτο και ρωτάω εδώ. Από την πλευρά μου πήρα τον ΔΕΔΔΗΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Τους πήρα τηλέφωνο, πετάνε το μπαλάκι στον ΔΕΔΔΗΕ. Αν κάποιος νίπτει τας χείρας εδώ είναι μην το ψάχνεις. Τα δικά μου δεν είχαν τι να κάνουν και όλη την ώρα καλώ και γράφω email. Ξαναπήρα τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ. Βλέπεις άνοιξα και αυτό το νήμα γιατί αν θες μέτρα μέρες που προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν βγάζω και κατά τ'άλλα νίπτω τας χείρας μου... 'Εκανα καταγγελία στην ΡΑΕ που με βάζει να κάνω chat με τους flatearthers της παροχής ρεύματος. Έκανα καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αναμονή. Επομένως η κατηγορία "αυτός έφυγε και νίπτει τας χείρας του" δεν ευσταθεί βάση αποδείξεων, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα και τα δεδομένα είναι αυτά που μπορούμε να δείξουμε και κατά συνέπεια να αποδείξουμε κάτι που το κάνω για πλάκα. 1
ekrepali Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 minutes ago, comfuzio said: Εγώ ρε συ πως κολλάω στην υπόθεση από 1/3; ως τι; Ξενοίκιασα. Πες ότι πέθανα ή ότι έφυγα σε άλλη ήπειρο, τι πρέπει να κάνουν; Θα με ξεθάβανε για να πάω να τους ανοίξω; Πάνε τα χρέη στους κληρονόμους. 3 minutes ago, comfuzio said: 'Εκανα καταγγελία στην ΡΑΕ που με βάζει να κάνω chat με τους flatearthers της παροχής ρεύματος. Η καταγγελία έπρεπε να γίνει κατά ΔΕΔΔΗΕ, όχι κατά Ζενίθ. Ειδικά από τη στιγμή που κάποια στιγμή απέκτησαν πρόσβαση (και έλαβαν επιτόπια καταμέτρηση) θα έπρεπε να ειδοποιηθεί ο εργολάβος να πάει να εκτελέσει και τη διακοπή. 3 minutes ago, comfuzio said: Έκανα καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αναμονή. Ομοίως. Κατά ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να κινηθείς, όχι κατά Ζενίθ. Κι ότι οφειλή έχει προκύψει στη Ζενίθ από 1/3, η Ζενίθ εισπράττει από σένα κι εσύ κινείσαι εναντίον ιδιοκτήτη/ενοικιαστή. Και με δικηγόρο να μιλήσεις τα ίδια πράγματα θα σου πει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα