meletis_m Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 17 ώρες πριν, nickmanak είπε Παιδιά σχετικά με το θέμα, ψαχνω φθηνο διαδικτυακό κατάστημα για ανταλλακτικά Όπελ άστρα Η. Ελλάδα ή Ευρώπη, γράψτε μου μερικά όσοι ξερετε. Κάτοχος Opel Corsa C. Ελλάδα βρίσκεις σε άλλες τιμές τουλάχιστον Αθήνα που είμαι εγώ ξέρω τα παρακάτω . Και 1-3 εργάσιμες τα έχω . Opelexpert Αθήνα ( έχω ψωνίσει) , έχει και τους κωδικούς ανταλλακτικών, Κοντολαιμακης (δε έχει eshop) αλλά είναι ο πιο φθηνός που το έχω συγκρίνει , Αφοί Μαγαζη (Δεν έχει eshop ) αλλά στέλνουν . Έχουν γνήσια ή εμπορίου , OpelMotion έχει eshop έχω ψωνίσει. 5 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Πες μου τι θελεις μπορω να βρω πρωτο πραμα να σε μονταρω Υπάρχει δυνατότητα να βοηθήσεις για Corsa C . Ψάχνω αισθητήρα μαφ μόνο Bosch και το ίδιο μου είπαν και μαγαζατιρες μη βάλω άλλων δε θα παίξει. Λόγω παλαιότητας δε υπάρχει πλέον σε stock . Εξωτερικό είναι πιο ακριβό από ότι εδώ . 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Υπάρχει δυνατότητα να βοηθήσεις για Corsa C . Ψάχνω αισθητήρα μαφ μόνο Bosch και το ίδιο μου είπαν και μαγαζατιρες μη βάλω άλλων δε θα παίξει. Λόγω παλαιότητας δε υπάρχει πλέον σε stock . Εξωτερικό είναι πιο ακριβό από ότι εδώ . part no σε pm
kalmik Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Δεν καταλαβαίνω γιατί ο νηματοθέτης είναι τόσο φιλύποπτος... Δηλ. τι θα κάνει κάποιος που έχει το VIN (αρ. πλαισίου) που ήδη τον έχει η Εφορία μέσω ΥΠ.Συγκοινωνιών, η αστυνομία, το εργοστάσιο και όλα τα συνεργεία στα οποία πήγε κατά διαστήματα το όχημα. Πως δηλ. να χρησιμοποιηθεί; Δεν είναι ΑΦΜ oύτε αρ. ταυτότητας. 1
satsok2 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου 8 ώρες πριν, kalmik είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί ο νηματοθέτης είναι τόσο φιλύποπτος... Δηλ. τι θα κάνει κάποιος που έχει το VIN (αρ. πλαισίου) που ήδη τον έχει η Εφορία μέσω ΥΠ.Συγκοινωνιών, η αστυνομία, το εργοστάσιο και όλα τα συνεργεία στα οποία πήγε κατά διαστήματα το όχημα. Πως δηλ. να χρησιμοποιηθεί; Δεν είναι ΑΦΜ oύτε αρ. ταυτότητας. Μπορεί να μην έχεις άδικο. Πέρασε από το μυαλό μου αν μπορει να χρησιμοποιηθεί σε κλεμμένο. Η να κυκλοφορεί σε κακόβουλες λίστες στο ιντερνετ. Ισως κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από το να σου κλέψει κάποιος (εντελώς αγνωστος) τον κωδικό του mail σου; Τι να κάνει το mail σου πχ; Βασικά όσο δε γνωρίζεις τόσο πιο πολύ μπορείς να μπλέξεις σε μερικά πράγματα.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 3 ώρες πριν, satsok2 είπε Μπορεί να μην έχεις άδικο. Πέρασε από το μυαλό μου αν μπορει να χρησιμοποιηθεί σε κλεμμένο. Η να κυκλοφορεί σε κακόβουλες λίστες στο ιντερνετ. Ισως κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από το να σου κλέψει κάποιος (εντελώς αγνωστος) τον κωδικό του mail σου; Τι να κάνει το mail σου πχ; Βασικά όσο δε γνωρίζεις τόσο πιο πολύ μπορείς να μπλέξεις σε μερικά πράγματα. Σε εμενα μην φοβαστε να μου στειλετε VIN δεν τα κραταω αλλα για αυτο προτιμω τους κωδικους ανταλλακτικων στο internet για την διασφαλιση ολων μας 1 1
satsok2 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου Να ρωτήσω. Εστειλα στη Renault Ελλάδος αρ. πλαισίου για να μάθω το part number και τιμή για καινούριο εξάρτημα (κρεμαγιέρα σε Megane Coupe). Δε θα έπρεπε να με βοηθήσουν; Με παρέπεμψαν στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών.
SaFiS Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 4 hours ago, satsok2 said: Να ρωτήσω. Εστειλα στη Renault Ελλάδος αρ. πλαισίου για να μάθω το part number και τιμή για καινούριο εξάρτημα (κρεμαγιέρα σε Megane Coupe). Δε θα έπρεπε να με βοηθήσουν; Με παρέπεμψαν στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών. Με την Ελληνική Renault μην περιμένεις να βγάλεις άκρη και ειδικά τώρα που άλλαξε πάλι χέρια. Εδώ για το Megane IV που έχω και έψαχνα κάτι πράγματα, δεν μπορούσαν να βρουν τους κωδικούς, ούτε στον τοπικό αντιπρόσωπο που είναι και φίλος. Δες στα site που έχω βάλει στην προηγούμενη σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα