masteripper Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Καλημέρα σε όλους Έχω 1 πατάρι με μικρό ύψος (50εκ) Χωράει να βάλω θερμοσίφωνα+μποιλερ και αν ναι ποιο (κάντε μια πρόταση,) Ευχαριστώ
hp8 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 12 λεπτά πριν, masteripper είπε Έχω 1 πατάρι με μικρό ύψος (50εκ) Χωράει να βάλω θερμοσίφωνα+μποιλερ ψάχνεις για φ36
slaughter Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Γιατί δεν κοιτάς κάποιον ταχυθερμαντήρα? Έχει καλή απόδοση και έχεις πάντα ζεστό νερό μόλις ανοίξεις την βρύση. Ναι καίει παραπάνω αλλά μόνο όταν έχεις ανοιχτή την βρύση και όχι προκαταβολικά όπως ο θερμοσίφωνας. Τον έχω πάνω απο 10 χρόνια και είναι μια χαρά.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 ώρες πριν, masteripper είπε Καλημέρα σε όλους Έχω 1 πατάρι με μικρό ύψος (50εκ) Χωράει να βάλω θερμοσίφωνα+μποιλερ και αν ναι ποιο (κάντε μια πρόταση,) Ευχαριστώ Εχει το πατάρι τις υποδομές για να μπει; δηλαδη σωληνωσεις κλπ Περαν αυτου 50cm και να χωράει ειναι πολυ λιγα για να δουλεψει ανθρωπος και να το τοποθετήσει, καλύτερα να καλέσεις εναν υδραυλικό να σου πει μια γνώμη
haris_216 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχουν τυποποιημένες διαστάσεις στους θερμοσίφωνες. Άλλη εταιρία τους κάνει πιο "κοντόχοντρους" και άλλη πιο "μακρόστενους" Άρα θέλει ψάξιμο. Καλό θα είναι βέβαια το ψάξιμο να μην το κάνει ο ts αλλά αυτός που θα βάλει τον θερμοσίφωνα καθώς υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσεχτούν πχ: μέσα μπορεί το πατάρι να έχει ελεύθερα τα 50cm. Ισχύει όμως το ίδιο και στην κάσα της πόρτας του παταριού; Μήπως είναι πολύ μικρότερη η διάσταση και άρα μπορεί να χωρέσει πιο μικρός θερμοσίφωνας; αν βρεθεί κάποιος αρκετά μακρόστενος για να χωράει μέσα και να έχει επαρκή χωρητικότητα, θα μπορέσει να στρίψει και να μπει στο πατάρι; Αφού πολλές φορές το άνοιγμα του παταριού μπορεί να είναι κάθετα σε ένα (ενδεχομένως στενό) διάδρομο.
gpapadakis Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 11 hours ago, NikosKallithea said: Εχει το πατάρι τις υποδομές για να μπει; δηλαδη σωληνωσεις κλπ Περαν αυτου 50cm και να χωράει ειναι πολυ λιγα για να δουλεψει ανθρωπος και να το τοποθετήσει, καλύτερα να καλέσεις εναν υδραυλικό να σου πει μια γνώμη Ισως εννοει την πορτα του παταριου οτι ειναι 50 cm για να περασει το ηλεκτρομποιλερ, συνηθως το παταρι μεσα ειναι πιο ευρυχωρο απο την πορτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα