jacksumm77 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Καλημέρα σας. Σε Polo 2005 9Ν, 1400cc και 75 ίππων, θέλω να αλλάξω λάστιχα για διαστάσεις 175/65/14. Τα πρώτα χρόνια είχα Continental τα οποιά αν και μαλακά, με απλά χτυπήματα (απο λακούβες) έσκαγαν. Τα τελευταία 4 χρόνια έβαλα Falken Sincera απο τα οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά σε βρεγμένο έδαφος. Διαβάζω όμως πως έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα λόγω κατασκευής στην Τουρκία. Οδηγώ γενικά συντηρητικά κυρίως μέσα στην πόλη. Σπάνια, 2-3 φορές το χρόνο ταξιδεύω επαρχία. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ.
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Οδηγώ γενικά συντηρητικά Εάν δεν "τρέχεις" ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξεις λάστιχα για χωματόδρομο (έχουν ανθεκτικό πέλμα). 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Εάν δεν "τρέχεις" ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξεις λάστιχα για χωματόδρομο (έχουν ανθεκτικό πέλμα). Εχουν όμως και μειωμένη πρόσφυση σε άσφαλτο.Και πιο πολύ θόρυβο. 1
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχουν όμως και μειωμένη πρόσφυση σε άσφαλτο.Και πιο πολύ θόρυβο. Ο νηματοθέτης γράφει "Οδηγώ γενικά συντηρητικά". Εάν δεν "τρέχεις" τα λάστιχα για χωματόδρομο ουσιαστικά δεν κάνουν πιο πολύ θόρυβο ούτε η πρόσφυσή τους σε άσφαλτο είναι ουσιαστικά μικρότερη αλλά είναι εμφανώς αρκετά πιο ανθεκτικά από τα λάστιχα για άσφαλτο. Εάν οδηγείς με μεγάλες ταχύτητες μόνο σε άσφαλτο φυσικά και τα λάστιχα για χωματόδρομο είναι μια λάθος επιλογή.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Ο νηματοθέτης γράφει "Οδηγώ γενικά συντηρητικά". Εάν δεν "τρέχεις" τα λάστιχα για χωματόδρομο ουσιαστικά δεν κάνουν πιο πολύ θόρυβο ούτε η πρόσφυσή τους σε άσφαλτο είναι ουσιαστικά μικρότερη αλλά είναι εμφανώς αρκετά πιο ανθεκτικά από τα λάστιχα για άσφαλτο. Εάν οδηγείς με μεγάλες ταχύτητες μόνο σε άσφαλτο φυσικά και τα λάστιχα για χωματόδρομο είναι μια λάθος επιλογή. Ολες οι υποθέσεις σου είναι λάθος.
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ολες οι υποθέσεις σου είναι λάθος. Αναλυτική τεκμηρίωση;
The_Judas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 25 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Εάν δεν "τρέχεις" ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξεις λάστιχα για χωματόδρομο (έχουν ανθεκτικό πέλμα). λαστιχα από τρακτερ; 😛 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, Chloe2 είπε Αναλυτική τεκμηρίωση; Τα λέει όλα η λέξη χωματόδρομος.
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε λαστιχα από τρακτερ; Για αμάξια φυσικά. Π.χ για Nissan Χ-trail υπάρχουν λάστιχα για άσφαλτο, για χωματόδρομο, παντός εδάφους, κλπ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τα λέει όλα η λέξη χωματόδρομος. Γι' αυτό είναι πιο ανθεκτικά αλλά δεν είναι κατάλληλα για υψηλές ταχύτητες. Τα παντός εδάφους είναι ακόμα πιο ανθεκτικά αλλά πρέπει να κινείσαι με πολύ μικρές ταχύτητες.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Για αμάξια φυσικά. Π.χ για Nissan Χ-trail υπάρχουν λάστιχα για άσφαλτο, για χωματόδρομο, παντός εδάφους, κλπ Γι' αυτό είναι πιο ανθεκτικά αλλά δεν είναι κατάλληλα για υψηλές ταχύτητες. Τα παντός εδάφους είναι ακόμα πιο ανθεκτικά αλλά πρέπει να κινείσαι με πολύ μικρές ταχύτητες. Πολύ χρηστικά όλα αυτά για αυτοκίνητο πόλης με 75 άλογα.
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 ώρες πριν, jacksumm77 είπε με απλά χτυπήματα (απο λακούβες) έσκαγαν 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πολύ χρηστικά όλα αυτά για αυτοκίνητο πόλης με 75 άλογα. Ο νηματοθέτης γράφει ότι τα ελαστικά του έσκαγαν από λακούβες, άρα θέλει ελαστικά με ανθεκτικό πέλμα. Τα αμάξια 75 αλόγων δεν νομίζω να χρειάζονται ελαστικά για υψηλές ταχύτητες.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Chloe2 είπε Ο νηματοθέτης γράφει ότι τα ελαστικά του έσκαγαν από λακούβες, άρα θέλει ελαστικά με ανθεκτικό πέλμα. Τα αμάξια 75 αλόγων δεν νομίζω να χρειάζονται ελαστικά για υψηλές ταχύτητες. Με την ίδια λογική να βάλει ερπύστριες. Τεσπα δεν το συνεχίζω άλλο. 4 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Καλημέρα σας. Σε Polo 2005 9Ν, 1400cc και 75 ίππων, θέλω να αλλάξω λάστιχα για διαστάσεις 175/65/14. Τα πρώτα χρόνια είχα Continental τα οποιά αν και μαλακά, με απλά χτυπήματα (απο λακούβες) έσκαγαν. Τα τελευταία 4 χρόνια έβαλα Falken Sincera απο τα οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά σε βρεγμένο έδαφος. Διαβάζω όμως πως έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα λόγω κατασκευής στην Τουρκία. Οδηγώ γενικά συντηρητικά κυρίως μέσα στην πόλη. Σπάνια, 2-3 φορές το χρόνο ταξιδεύω επαρχία. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ. Βάλε τα falken που είχες αφού ήσουν ευχαριστημένος.
lary7 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Θα πρότεινα Dunlop Streetresponse 2 , λάστιχο με νορμάλ τιμή και απο το πάνω ράφι. 1
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Με την ίδια λογική να βάλει ερπύστριες. Συγκρίνεις την ταχύτητα των οχημάτων με ερπύστριες με την ταχύτητα των οχημάτων με λάστιχα για χωματόδρομο!!! Εάν τα λάστιχα για χωματόδρομο τα ονόμαζα λάστιχα πόλης με ανθεκτικό πέλμα μη κατάλληλα για υψηλές ταχύτητες ίσως σου άρεσαν ως επιλογή για το αμάξι του νηματοθέτη. Στα αμάξια της οικογένειας επιλέγουμε συνήθως ελαστικά Dunlop ή Bridgestone με ανθεκτικό πέλμα. Μέχρι τώρα άνετα όλες οι τετράδες "βγάζουν" την τετραετία χωρίς ιδιαίτερη φθορά στο πέλμα τους (προληπτικά τα αλλάζουμε ανά 4 χρόνια). 1 1
Nabuko Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Τι θα μου προτείνατε; Ανάλογα το μπάτζετ σου κοίτα σε Hankook, goodyear. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα