Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις με πήρανε για ''ενημερωση'' crypto και μολις μου το ειπε ακουσε ενα ωραιο γαλλικο και εκλεισα. 

People still fall for this ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 hours ago, polaki said:

Στο ίδιο φεγγάρι πρέπει να αναφερόμαστε! 😂

Τώρα έχουν σταματήσει εδώ και μήνες. Τελευταία με παίρνουν από τηλέφωνο που φαίνεται να είναι από Ελλάδα με μαγνητοφωνημένο μήνυμα που ξεκινάει κάπως έτσι "σας καλούμε για την δουλειά..." και μετά το κλείνω και κάνω αναφορά.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
On 08/05/2025 at 14:01, cpc464 said:

Όχι, αλλά στον αριθμό που έχω επαγγελματικό και πρέπει να το σηκώνω μου τα έχουν κάνει πλανήτες,το πρώτο που είχα σκεφτεί ήταν ένας ήχος απο βιντεοπαιχνίδι που έδινε την ψευδαίσθηση της διάσεισης,το άλλο ήταν η κόρνα,για τώρα περιμένω να μιλήσουν πρώτοι και αν ακούσω βουητό call center και το σιχαμερό "γειά σας,είμαι ο/η τάδε το κλείνω στα μούτρα.

το ειχε κανει καποιος σε video για αυτο στο ειπα.εβαζε κατι σαν κορνα.κατα τα αλλα ναι ειναι ενα θεμα αν σε καλουν σε τηλεφωνο που πρεπει να σηκωσεις. και εγω αν καταλαβω οτι ειναι απο call center το κλεινω κατευθειαν. ή αν ακουσω γεια σας απο πχ ζενιθ ειμαστε παλι το κλεινω.ακουγεται μη ευγενικο αλλα γλυτωνουμε και εγω και το ατομο στο call center πολυτιμο χρονο .ουτε εγω να μιλαω ουτε αυτος να προσπαθει να με πεισει για κατι που δεν θα παρω ετσι και αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...