fidepab982 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου ποιο απο τα παγωτα lidl ειναι ΚΡΙ ΚΡΙ και το εχει στη μιση τιμη με δικο του ονομα?
majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Σίγουρα το καϊμάκι με σιρόπι βύσσινο και το παρφέ βανίλια/σοκολάτα (brand Gelatelli). Σχεδόν όλα τα προϊόντα του Lidl γράφουν τον προμηθευτή στην ετικέτα, οπότε μπορείς να το δεις και στα ψυγεία. 3
smpt Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μια διόρθωση: Όλα τα ελληνικά προϊόντα του Lidl αναγράφουν τον προμηθευτή. Δεν έχω βρει κάποιο προϊόν που να αναγράφεται ως ελληνικό και να μην αναφέρει τον προμηθευτή. Όσα είναι εισαγόμενα, δεν αναφέρουν τίποτα.
fidepab982 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 3 ώρες πριν, majunior είπε Σίγουρα το καϊμάκι με σιρόπι βύσσινο και το παρφέ βανίλια/σοκολάτα (brand Gelatelli). Σχεδόν όλα τα προϊόντα του Lidl γράφουν τον προμηθευτή στην ετικέτα, οπότε μπορείς να το δεις και στα ψυγεία. Άρα τα ακριβά παγωτά είναι τα ελληνικά
panosntok Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 58 λεπτά πριν, smpt είπε Μια διόρθωση: Όλα τα ελληνικά προϊόντα του Lidl αναγράφουν τον προμηθευτή. Δεν έχω βρει κάποιο προϊόν που να αναγράφεται ως ελληνικό και να μην αναφέρει τον προμηθευτή. Όσα είναι εισαγόμενα, δεν αναφέρουν τίποτα. Tα κοτόπουλα ποιας εταιρείας είναι;
majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, smpt είπε Μια διόρθωση: Όλα τα ελληνικά προϊόντα του Lidl αναγράφουν τον προμηθευτή. Δεν έχω βρει κάποιο προϊόν που να αναγράφεται ως ελληνικό και να μην αναφέρει τον προμηθευτή. Όσα είναι εισαγόμενα, δεν αναφέρουν τίποτα. Αρκετά εισαγόμενα γράφουν προμηθευτή (πχ κονσέρβα για γάτες). Άλλα, μπορεί να μην το γράφουν στα Ελληνικά και να το γράφουν σε μια από τις άλλες γλώσσες παρακάτω. Μερικά δεν τον γράφουν καθόλου.
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου τα πιο premium προιοντα του lidl τυπου νωμα κλπ ειναι ολα ελληνικης παραγωγης. επισης τα φρεσκα γαλα κλπ ειναι εβροφαρμα!
majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε τα πιο premium προιοντα του lidl τυπου νωμα κλπ ειναι ολα ελληνικης παραγωγης. επισης τα φρεσκα γαλα κλπ ειναι εβροφαρμα! Σε κάποια προϊόντα δεν είναι μόνο ένας προμηθευτής. Στο δίλιτρο Galpo 7 ημερών που πήρα προχθές είναι ΜΕΒΓΑΛ. Στο μονόλιτρο Galpo 7 ημερών σε PET είναι Λιώσης-Φραγκάκης. Αλλάζουν που και που.
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 7 ημερων ειναι φρεσκο; γιατι νομιζω για φρεσκο ειναι εως 6 ημερων
haris_216 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν και off topic αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ βρίσκω αστείο (ας μην πω τραγικό) να χρησιμοποιείται η λέξη "φρέσκο" τόσες μέρες μετά την παραγωγή, σε τόσο ευπαθές προϊόν όπως το γάλα . Για την ιστορία έχουμε κάνει κατά καιρούς στο σπίτι τεστ σε διάφορα mainstream γάλατα (δεν αναφέρομαι σε μικρούς παραγωγούς ή "ειδικά" γάλατα). Δηλαδή τα κρατάμε στο ψυγείο και μετά τη λήξη τους και κατά διαστήματα βάζουμε λίγο να βράσει να δούμε πότε θα "κόψει" (θεωρητικά το λιγότερο επεξεργασμένο θα τα "παίζει" νωρίτερα). Ε, τα περισσότερα "φρέσκα" μια χαρά φτάνουν το μήνα (ίσως και παραπάνω αλλά κάπου εκεί βαρεθήκαμε) χωρίς θέμα. Το Bio του Lidl (Γάλπο) είναι από αυτά που "κράτησαν" τις λιγότερες μέρες (μάλλον καλό θα το έλεγα) Επεξ/σία 8 Μαϊου από haris_216
majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν και off topic αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ βρίσκω αστείο (ας μην πω τραγικό) να χρησιμοποιείται η λέξη "φρέσκο" τόσες μέρες μετά την παραγωγή, σε τόσο ευπαθές προϊόν όπως το γάλα . Για την ιστορία έχουμε κάνει κατά καιρούς στο σπίτι τεστ σε διάφορα mainstream γάλατα (δεν αναφέρομαι σε μικρούς παραγωγούς ή "ειδικά" γάλατα). Δηλαδή τα κρατάμε στο ψυγείο και μετά τη λήξη τους και κατά διαστήματα βάζουμε λίγο να βράσει να δούμε πότε θα "κόψει" (θεωρητικά το λιγότερο επεξεργασμένο θα τα "παίζει" νωρίτερα). Ε, τα περισσότερα "φρέσκα" μια χαρά φτάνουν το μήνα (ίσως και παραπάνω αλλά κάπου εκεί βαρεθήκαμε) χωρίς θέμα. Το Bio του Lidl (Γάλπο) είναι από αυτά που "κράτησαν" τις λιγότερες μέρες (μάλλον καλό θα το έλεγα) Αυτό το τεστ τι δείχνει; Επεξ/σία 8 Μαϊου από majunior
haris_216 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, majunior είπε Αυτό το τεστ τι δείχνει; Tο λιγότερο επεξεργασμένο (λιγότερη παστερίωση, είτε από ώρα ή θερμοκρασία) που οι πρωτεΐνες του έχουν φάει μικρότερο ζόρι (κατά την παστερίωση) γιατί κόβει πρώτο (διαχωρίζονται οι πρωτεΐνες) σε σχέση με ένα που πρωτεΐνες του έχουν ήδη φάει μεγάλο ζόρι (περισσότερη παστερίωση); Αν και δεν είμαι ειδικός, στο μυαλό μου έχω ότι το λιγότερο επεξεργασμένο (και κατά συνέπεια λιγότερο "ανθεκτικό") βρίσκεται πιο κοντά στην λέξη "φρέσκο" (με βάση την ερμηνεία του λεξικού).
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 9 λεπτά πριν, majunior είπε Αυτό το τεστ τι δείχνει; Οταν έχει αρχίσει να αρπάζει το γάλα και το ζεστανεις κόβει.Το πάθανα συχνά όταν το ζεσταίνω στα μικροκύματα. Τελικά το ψυγείο δεν ήταν αρκετά κρύο και το γάλα χάλαγε πολύ νωρίτερα.Αφου εφτιαξα την θερμοκρασία δεν μου έχει ξανάσυμβεί.Εδώ Αγγλία το δίνουν για 10 μέρες νομίζω το φρέσκο γάλα. https://www.arla.com/articles/how-we-extend-the-shelf-life-of-milk-while-ensuring-its-safe-and-fresh/#:~:text=This means that the milk has been heated for at least 15 seconds at 72 degrees and rapidly cooled back down to make sure there is no harmful bacteria in the milk and it’s safe to consume. Pasteurised milk has a shelf-life of 5-10 days unopened (In European markets up to 14 days).
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 hours ago, majunior said: Υπάρχει κατηγορία 6 ημερών; με συγχωρεις δεν υπολογισα την ημερα παραγωγης και ειπα 6 ημερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα