Cacciatore Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ (επεξεργασμένο) Κι όμως μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία σε οποιαδήποτε συσκευή ένα κακής ποιότητας καλώδιο, οσο mindfuck κι αν ακούγεται Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:40 μμ από Cacciatore
mikele13- Δημοσ. Παρασκευή στις 02:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:45 μμ 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εσυ ειδικα καταλαβαινεις γιατι μου φαινεται παραλογο ολο αυτο,ετσι; Μπορω να σκεφτω 10 λογους,το καλωδιο δεν ειναι ενας απο αυτους. Μπορει να την ακουσε απο το κλιματιστικο,μπορει να το ειχε ορθιο και να το εβαλε οριζοντια,μπορει να ειχε ανεβει η θερμοκρασια γενικα,μπορει πολλα. Να φταιει το συγκεκριμενο καλωδιο ομως,20 χρονια κανω επισκευες,δεν εχει γινει ποτε αυτο. Εκτος και αν ηταν καμια παρτιδα με ελαττωματικα καλωδια του 5,τι να πω; 99% οταν γινεται κατι τετοιο ,θελει αλλαγη το liquid metal,οχι..οι κουρτινες. Όντως το τελευταίο συνήθως που κοιτάς είναι το καλώδιο δεν πάει το μυαλό σου. Και γω θέλω να πιστεύω ότι παίζει κάποια ελαττωματική παρτίδα καλωδίου.
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ 2 ώρες πριν, Cacciatore είπε Κι όμως μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία σε οποιαδήποτε συσκευή ένα κακής ποιότητας καλώδιο, οσο mindfuck κι αν ακούγεται Εχω φτιαξει απειρες κονσολες. Ποτε δε φταιει το καλωδιο. 7 λεπτά πριν, mikele13- είπε Όντως το τελευταίο συνήθως που κοιτάς είναι το καλώδιο δεν πάει το μυαλό σου. Δε χρειαστηκε ποτε,για αυτο τρελαινομαι με κατι σχολια παραπανω,που λενε οτι εχει λογικη. Το κακο ειναι οτι μπορει να ειναι εξωτερικος παραγοντας και ο αλλος να μην το σκεφτεται οσο εγω,οποτε εχουμε παραπληροφορηση. Αν τωρα μας πει η TS οτι αλλαξε το καλωδιο,τι να κανεις,για ολα υπαρχει η πρωτη φορα,που παλι θα ειναι ελλατωματικη παρτιδα. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.
pasxaliskar Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ 46 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εχω φτιαξει απειρες κονσολες. Ποτε δε φταιει το καλωδιο. Δε χρειαστηκε ποτε,για αυτο τρελαινομαι με κατι σχολια παραπανω,που λενε οτι εχει λογικη. Το κακο ειναι οτι μπορει να ειναι εξωτερικος παραγοντας και ο αλλος να μην το σκεφτεται οσο εγω,οποτε εχουμε παραπληροφορηση. Αν τωρα μας πει η TS οτι αλλαξε το καλωδιο,τι να κανεις,για ολα υπαρχει η πρωτη φορα,που παλι θα ειναι ελλατωματικη παρτιδα. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ. ποτε μην λες ποτε εχει τυχη απλα βαριεμαι να γραψω το στορι απο καλωδιο
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε εχει τυχη απλα βαριεμαι να γραψω το στορι απο καλωδιο Θα βοηθουσε.
pasxaliskar Δημοσ. Σάββατο στις 12:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:16 μμ 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θα βοηθουσε. ε οταν γραφεις με κεφαλαια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ .. δν θα σου αλλαξει γνωμη κανενας εινια τελεσίδικο
Assoula0704 Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Φύσηξα κ λίγο το πολύμπριζο που είχε σκόνη. Δεν ξανά έκλεισε. 2
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 μμ 9 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ε οταν γραφεις με κεφαλαια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ .. δν θα σου αλλαξει γνωμη κανενας εινια τελεσίδικο Πασχαλη,αν ειχες λυσει μερικες εκατονταδες κονσολες με τετοια προβληματα,θα καταλαβαινες. Δες απο πανω τι λεει,οτι φυσηξε το πολυμπριζο και τωρα δε σβηνει. Πως να μην τρελαθω μετα; 1
AntiCambeR Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Μήπως το συγκεκριμένο καλώδιο εχει λυγίσει παραπάνω απο οσο πρέπει σε κάποιο σημείο;Όπως συμβαίνει και με τα καλώδια φόρτισης που χαλάνε εσωτερικά. Η όπως είναι τώρα συνδεδεμένο, η αν ήταν άλλη στιγμή, ακόμα και αν τυλίχτηκε εκτός κονσόλας. Συνήθως στις άκρες λυγίζουν. Σίγουρα είναι κουμπωμένο σωστά στην κονσόλα; Επεξ/σία Κυριακή στις 02:46 μμ από AntiCambeR
manthos_27 Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 μμ Με το φτωχό μου το μυαλό υπάρχει περίπτωση κατι να μην κάνει επαφή μεσα απο το καλωδιο και να σβήνει υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο που δεν πρέπει να το απορρίψεις
pasxaliskar Δημοσ. Δευτέρα στις 10:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:05 πμ (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2025 στις 9:53 ΜΜ, StamTheMan είπε Πασχαλη,αν ειχες λυσει μερικες εκατονταδες κονσολες με τετοια προβληματα,θα καταλαβαινες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:06 πμ από pasxaliskar 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα