nikοs Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Καλησπέρα, Μέσω την ίδιας συνδρομής μπορώ να συνδέσω 2 ρούτερ; Ένα να έχω στο σπίτι και ένα στην επιχείρηση;
kallair Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Στις 9/5/2025 στις 2:29 ΜΜ, nikοs είπε Καλησπέρα, Μέσω την ίδιας συνδρομής μπορώ να συνδέσω 2 ρούτερ; Ένα να έχω στο σπίτι και ένα στην επιχείρηση; Mπορεις να το εχεις σε οσες συσκευες θες, αρκει να μην κανεις abuse το "απεριοριστες συσκευες". Αν καταλαβουν οτι εχεις 7-8-9-10 συσκευες σε ασχετα μερη κ με τεραστια χιλιομετρικη αποσταση μεταξυ τους, μπορει να σου κλεισουν την συνδρομη. με 2 συσκευες που θες εσυ δεν θα εχεις θεμα. τουλαχιστον αυτο μου ειχαν απαντησει εμενα σε παρομοια ερωτηση που ειχα κανει στο support τους. 1
nikοs Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 7 ώρες πριν, kallair είπε Mπορεις να το εχεις σε οσες συσκευες θες, αρκει να μην κανεις abuse το "απεριοριστες συσκευες". Αν καταλαβουν οτι εχεις 7-8-9-10 συσκευες σε ασχετα μερη κ με τεραστια χιλιομετρικη αποσταση μεταξυ τους, μπορει να σου κλεισουν την συνδρομη. με 2 συσκευες που θες εσυ δεν θα εχεις θεμα. τουλαχιστον αυτο μου ειχαν απαντησει εμενα σε παρομοια ερωτηση που ειχα κανει στο support τους. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα