167zeta Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ Καλημέρα παιδιά, έχει πάνω από 1μιση μήνα που πήγα να κάνω κατάθεση στο μηχάνημα της εθνικής (μέσα στη τράπεζα, όχι ΑΤΜ) και το μηχάνημα μου κράτησε 200 από τα 250 που πήγα να καταθέσω συνολικά. Τα 50 μου τα γύρισε πίσω γιατί ήταν λίγο σκισμένο! Η κατάθεση ήταν στο λογαριασμό μου εκ μέρους της θείας μου που θέλει να της αγοράσω κάτι, έβαλα το όνομα της στη κατάθεση, έκανα ταυτοποίηση με τη κάρτα μου και αφού αφαίρεσα τη κάρτα για τη ταυτοποίηση έγινε αυτό. Μου λένε δεν μπορεί να γίνει άμεσα επιστροφή και να πάρω τηλ σε έναν αριθμό που είχε πάνω η απόδειξη να μου ανοίξουν υπόθεση να μου τα γυρίσουν. Έως τώρα έχω λάβει μόνο 2 email ότι η υπόθεση ακόμα διερευνάται!! Αν είναι δυνατόν. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον να περιμένουν τόσο ή να κινηθώ νομικά?? Οποιαδήποτε συμβουλή χρήσιμη, ευχαριστώ για το χρόνο σας!
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 πμ πηγαινε και ρωτησε στην ιδια την τραπεζα η στην γραμμη εξυπηρετησης. εμεις τι να σου πουμε? να βγαλουμε το 50αρικο και να σου το δωσουμε? 1 1 2
167zeta Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:00 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xsterg είπε πηγαινε και ρωτησε στην ιδια την τραπεζα η στην γραμμη εξυπηρετησης. εμεις τι να σου πουμε? να βγαλουμε το 50αρικο και να σου το δωσουμε? Για να αφιερώσω χρόνο να ρωτήσω εδώ αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και πως τη χειρίστηκε, πάει να πει ότι έχω ήδη μιλήσει πολλές φορές στο τηλ μαζί τους και με παραπέμπουν σε μια φόρμα επικοινωνίας απ την οποία δεν έχω λαβει ποτέ απάντηση. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:00 πμ από 167zeta 2
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ πηγαινε στην τραπεζα. στο υποκαταστημα. ειναι υποχρεωμενοι να σε εξυπηρετησουν. η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. 2
Mitskp Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ Πηγές να βάλεις 250 στον λογαριασμό σου, τι σημασία έχει η θεία σου κ γιατί δίνεις αιτιολόγηση κ ταυτοποίηση κτλ, βαλτα στον λογαριασμό σου αγόρασε αυτό που θέλεις κ τελείωσε η υπόθεση, δε σας καταλαβαίνω ορισμένους πως μπλέκεστε έτσι, τέλος πάντων καλή τύχη 9 3
meletis_m Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ 2 ώρες πριν, 167zeta είπε Καλημέρα παιδιά, έχει πάνω από 1μιση μήνα που πήγα να κάνω κατάθεση στο μηχάνημα της εθνικής (μέσα στη τράπεζα, όχι ΑΤΜ) και το μηχάνημα μου κράτησε 200 από τα 250 που πήγα να καταθέσω συνολικά. Τα 50 μου τα γύρισε πίσω γιατί ήταν λίγο σκισμένο! Η κατάθεση ήταν στο λογαριασμό μου εκ μέρους της θείας μου που θέλει να της αγοράσω κάτι, έβαλα το όνομα της στη κατάθεση, έκανα ταυτοποίηση με τη κάρτα μου και αφού αφαίρεσα τη κάρτα για τη ταυτοποίηση έγινε αυτό. Μου λένε δεν μπορεί να γίνει άμεσα επιστροφή και να πάρω τηλ σε έναν αριθμό που είχε πάνω η απόδειξη να μου ανοίξουν υπόθεση να μου τα γυρίσουν. Έως τώρα έχω λάβει μόνο 2 email ότι η υπόθεση ακόμα διερευνάται!! Αν είναι δυνατόν. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον να περιμένουν τόσο ή να κινηθώ νομικά?? Οποιαδήποτε συμβουλή χρήσιμη, ευχαριστώ για το χρόνο σας! Προφανως διατηρείς λογ/σμο και χρεωστικη της τράπεζας . Δε χρειαζόταν να πεις ολη την ιστορια με τη θεία σου κ.λ.π . Μου έχει τυχει σε ΑΤΜ και κράτησε και τη κάρτα . Πήγα στο κατάστημα και με εξυπερετήσαν.
1comment Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για εσωτερικό μηχάνημα. Έχω κάνει πολλές φορές κατάθεση. Αν τα δεχτεί και δεν τα πετάξει έξω (λόγω τσαλακωμένου κλπ), πάντα πιστώνονται αυτόματα στο λογ/σμο ή στην ταδε πληρωμή. Πολύ περίεργο σκηνικό. Ψάξτο στο κατάστημα, είναι θέμα καταστήματος. Και θεωρώ ότι κάποιο πρόβλημα θα είχε το μηχάνημα και δεν τα πίστωσε. Δεν μας λες τι έγραψε η απόδειξη. Έγραψε ότι δεν έγινε η κατάθεση;
Mr_Terror Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 πμ Και ο χρόνος είναι πολύ για να μην έχει βρεθεί λύση από την τράπεζα.Δηλαδη ενάμιση μήνα μετά ακόμα περιμένεις να πιστωθουν τα χρηματα; 1
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:17 πμ Μου έχουν κρατήσει και χρήματα και κάρτα. Πάντα η εξυπηρέτηση ήταν άμεση. Χρήματα με την αιτιολογία ότι υπάρχει πιθανότητα πλαστού. Αν θυμάμαι καλά 2 φορές εχει γίνει. Και τις 2 φορές ούτε καν επικοινώνησα με την τράπεζα. Τη μεθεπόμενη; Ίσως και μια μέρα μετά απλά είδα τα χρήματα στο λογαριασμό μου Και από άλλες περιπτώσεις που ξέρω αυτό που λέει η τράπεζα είναι.. περίμενε να ανοιχτεί το ΑΤΜ και το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως
animor Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Και σε μένα έχει τύχει, σε ΑΤΜ έξω από τράπεζα. Ήταν κλειστά εκείνη τη στιγμή και πήγα την επόμενη στο ταμείο, συμπλήρωσαν μια αίτηση και μου είπαν ότι αν είναι έτσι όπως τα λέω, θα τα βάλουν στην επόμενη καταμέτρηση, κι έτσι έγινε, μια μέρα αργότερα. Κανονικα θα έπρεπε βέβαια να γίνεται αυτόματα χωρίς όλα αυτά αφού φαίνεται το περίσσευμα κι από πού προέρχεται.
xsterg Δημοσ. Σάββατο στις 12:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:08 μμ μονο εαν εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι πλαστα η δεν εχει γινει κατι αλλο καλα θα κανεις να πας στην τραπεζα. εαν εχεις την παραμικρη υποψια για πλαστα η κατι αλλο να ξερεις οτι εχει και ποινικο. μημπως για αυτο δεν πηγαινεις στην τραπεζα? 1
NikosKallithea Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ (επεξεργασμένο) Ειναι σιγουρο οτι εχεις κανει λαθος, τι λαθος μονο εσυ το ξερεις. Να τα πληκτρολόγησες ολα σωστα και να να μην ειδες άμεσα τα χρήματα στο λογαριασμό δεν ισχύει περαν του τσαλακωμενου, κάπου τα έστειλες και για αυτο η τράπεζα σε παραπέμπει σε αίτημα, για να δουν τι έκανες και που τα έστειλες. . Επεξ/σία Σάββατο στις 02:35 μμ από NikosKallithea
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 02:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:54 μμ Πολλά ATM και συστήματα αυτόματων πληρωμών (ακόμα και εντός τράπεζας) δεν ανήκουν στη τράπεζα αλλά σε ιδιώτη. Τυχαία το έμαθα τις προάλλες σε κατάστημα Εθνικής, σε ATM εντός του καταστήματος, μου είπε η υπάλληλος να μη βάζω τη κάρτα στο ATM αλλά να κάνω τη συναλλαγή ανέπαφα. Επειδή αν τη πάρει το ATM, δε μπορούν να την αφαιρέσουν... θα πρέπει να περιμένω πότε θα έρθει ο ιδιώτης. Αντιστοίχως σε γνωστό μου που του έφαγε λεφτά το ΑΤΜ αρχές του μήνα... του είπανε ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα για να γίνει εκκαθάριση και μετά του επέστρεψαν τα χρήματα. 1
geobalc Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:28 μμ εμένα μόνο μια φορά μου έχει κρατήσει ένα τάλιρο πριν χρόνια, επειδή το αναγνώριζε ως πλαστό. Ευτυχώς η υπάλληλος την επόμενη ημέρα μου είπε δεν είναι πλαστό αλλά τσαλακωμένο.
167zeta Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:06 μμ (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Εχω πάει και στο υποκατάστημα αρκετές φορές αλλά μου λένε πως πλέον δεν γίνεται καταμέτρηση και ή τουλάχιστον δεν πιστώνονται έτσι. Υπάρχει εταιρεία που αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά, έχω παραπάνω από μήνα και ακόμη να βγάλω άκρη! Το κατάστημα δεν ξέρει τίποτα και μου λένε να πάρω στο τηλ της απόδειξης. Στο τηλέφωνο πάλι το παίζουν ανήξεροι και όταν τους ζητάω τηλέφωνο από αυτήν την εταιρεία πάλι δεν ξέρουν, μου λένε μόνο να επικοινωνήσω με τη φόρμα της Εθνικής στην οποία δεν έχει απαντήσει κανένας εδώ και 2 εβδομάδες! Στην απόδειξη λέει “δικαιούστε το παρακάτω ποσό”. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:06 μμ από 167zeta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα