mountains1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 12 λεπτά πριν, sdikr είπε όταν κάνεις την διαδικασία προσθήκης στο κινητό αυτό δημιουργεί εναν νέο αριθμό κάρτας που αποθηκεύει στο κινητό όποτε οταν πας στο ΑΤΜ την βλέπει σαν μια άλλη visa/mastercard και οχι σαν της τράπεζας με σύνδεση στον λογαριασμό σου Και πως δουλευει ολο αυτο; Δεν το καταλαβα. Αν περασεις καρτα στο nfc, μετα φαινεται σαν αλλη καρτα; Και πως την βλεπει τοτε το δικτυο; Μπερδευτηκα.
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή αν σου κλέψουν την κάρτα να μπορουν να σου πάρουν λεφτά και απο το ΑΤΜ? μα αν σου κλεψουν τη καρτα μπορουν να σου παρουν λεφτα ετσι κι αλλιως 2 ώρες πριν, Makis38 είπε Υπάρχουν ορισμένοι και διαφορετικοί λόγοι για κατάθεση στο μηχάνημα. Δεν είναι πάντα ύποπτοι. Και εφόσον μου δίνεται και τέτοια δυνατότητα άρα υπάρχει και τέτοιος τρόπος συναλλαγής. Και στον γκισέ γίνεται αλλά είναι χρονοβόρο. ναι, δεν ειπα οτι ειναι υποπτοι, εντυπωση μου εκανε 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 4 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μα αν σου κλεψουν τη καρτα μπορουν να σου παρουν λεφτα ετσι κι αλλιως ναι, δεν ειπα οτι ειναι υποπτοι, εντυπωση μου εκανε Xωρίς το πιν πως θα βγάλουν λεφτά απο το ΑΤΜ? 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Xωρίς το πιν πως θα βγάλουν λεφτά απο το ΑΤΜ? μονο αν βγαλουν λεφτα απ το ATM κερδιζουν? δε μπορουν να πανε στο σουπερ μαρκετ και να γεμισουν 3 καροτσια?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μονο αν βγαλουν λεφτα απ το ATM κερδιζουν? δε μπορουν να πανε στο σουπερ μαρκετ και να γεμισουν 3 καροτσια? Για ΑΤΜ δεν μιλάμε;
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Για ΑΤΜ δεν μιλάμε; ναι, λοιπον?
NickTG Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 3 minutes ago, fitsoulas2024 said: μονο αν βγαλουν λεφτα απ το ATM κερδιζουν? δε μπορουν να πανε στο σουπερ μαρκετ και να γεμισουν 3 καροτσια? Άρα αφού μπορούν να πάνε supermarket και να κάνουν αγορές έως 150€ το πολύ σου φαίνεται λογικό να τους δώσουμε και τη δυνατότητα να μπορούν να βγάλουν και λεφτά από το ΑΤΜ?
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, NickTG είπε Άρα αφού μπορούν να πάνε supermarket και να κάνουν αγορές έως 150€ το πολύ σου φαίνεται λογικό να τους δώσουμε και τη δυνατότητα να μπορούν να βγάλουν και λεφτά από το ΑΤΜ? Γιατι μονο εως 150€? Ποια δυνατοτητα, απλα μη χασεις τη καρτα σου. Αν τη χασεις ετσι κι αλλιως εισαι στο ελεος του κλεφτη μεχρι να το παρεις χαμπαρι και να τη μπλοκαρεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε ναι, λοιπον? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχεις στο μυαλό σου.Δεν βγάζει κανένα νόημα όλη αυτή η κουβέντα . Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε Γιατι μονο εως 150€? Ποια δυνατοτητα, απλα μη χασεις τη καρτα σου. Αν τη χασεις ετσι κι αλλιως εισαι στο ελεος του κλεφτη μεχρι να το παρεις χαμπαρι και να τη μπλοκαρεις. 50€ δεν είναι το όριο για τις ανέπαφες; 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχεις στο μυαλό σου.Δεν βγάζει κανένα νόημα όλη αυτή η κουβέντα . σαμπως καταλαβαινω εγω τι εχεις εσυ στο δικο σου? μου ειπες κατι κουφο και στο απαντησα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε σαμπως καταλαβαινω εγω τι εχεις εσυ στο δικο σου? μου ειπες κατι κουφο και στο απαντησα Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο.Καλή σου εβδομάδα.
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 50€ δεν είναι το όριο για τις ανέπαφες; Δε το ξερω, νομιζα οτι εσυ το οριζεις. 50 την ημερα ή ανα συναλλαγη? 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο.Καλή σου εβδομάδα. Παρομοιως.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Για όποιον άλλον ενδιαφέρεται Μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤ το όριο του ποσού των ανέπαφων (contactless) συναλλαγών με κάρτες, χωρίς τη χρήση ΡΙΝ διατηρείται μόνιμα στα 50 ευρώ Εξακολουθεί να ισχύει η πληκτρολόγηση του PIN στις συναλλαγές άνω των 50€, καθώς και στην 1η συναλλαγή μετά τη συμπλήρωση του σωρευτικού ποσού των 150€, σε συνεχόμενες ανέπαφες συναλλαγές χωρίς ΡΙΝ, βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας PSD2. https://www.odigostoupoliti.eu/trapezes-ti-einai-anepafes-synallages-kai-to-orio-choris-pin/
sdikr Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 3 hours ago, mountains1 said: Και πως δουλευει ολο αυτο; Δεν το καταλαβα. Αν περασεις καρτα στο nfc, μετα φαινεται σαν αλλη καρτα; Και πως την βλεπει τοτε το δικτυο; Μπερδευτηκα. Ναι, μπορείς να το επιβεβαιώσεις βλέποντας το χαρτάκι απο το Pos https://www.mastercard.com/news/perspectives/2024/what-is-tokenization/#:~:text=Tokenization turns your 16-digit card number into,store%2C or make payments in-app or online.&text=Tokenization protects your account by using that,which the merchant never sees or stores. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα