Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Έχω μία απορία, αν μπορεί κάποιος/α να τη λύσει. Έχω τον συγκεκριμένο ρούτερ με πρόγραμμα Office One Net. Έχω κάνει αναβάθιση της υποδομής για οπτική ίνα, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και περιμένω τον τεχνικό της VF να έρθει να κάνει τη σύνδεση. Μου είπαν ότι δεν θα μου στείλουν άλλον εξοπλισμό, μόνο έναν μετασχηματιστή (μάλλον ONT) και θα κουμπώσει πάνω στον ZTE. Η ερώτηση είναι: σηκώνει ταχύτητα 300/150 ο συγκεκριμένος; Ή η ταχύτητα ρυθμίζεται από το ONT και δεν έχει σχέση ο ρούτερ; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το ΟΝΤ δεν έχει καμία σχέση με ταχύτητα και γενικά περί σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά είναι μία συσκευή διασύνδεσης που "μεταφράζει" το φως που ρέει στην οπτική ίνα σε ψηφιακά Ethernet πακέτα για την εκατέρωθεν επικοινωνία του Router με τον πάροχο.

Όσον αφορά το ερώτημα, η απάντηση είναι ότι το ΖΤΕ υποστηρίζει αυτή την ταχύτητα σύνδεσης, ειδάλλως θα σου έδιναν άλλη συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Το ΟΝΤ δεν έχει καμία σχέση με ταχύτητα και γενικά περί σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά είναι μία συσκευή διασύνδεσης που "μεταφράζει" το φως που ρέει στην οπτική ίνα σε ψηφιακά Ethernet πακέτα για την εκατέρωθεν επικοινωνία του Router με τον πάροχο.

Όσον αφορά το ερώτημα, η απάντηση είναι ότι το ΖΤΕ υποστηρίζει αυτή την ταχύτητα σύνδεσης, ειδάλλως θα σου έδιναν άλλη συσκευή.

Αυτό υπέθεσα κι εγώ, αλλά στη σελίδα τους είδα τα κατοστάρια (με VDSL βέβαια) και γι' αυτό ρώτησα. Σ' ευχαριστώ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-10 123307.jpg

Επεξ/σία από kvkpls
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/05/2025 at 12:34, kvkpls said:

Αυτό υπέθεσα κι εγώ, αλλά στη σελίδα τους είδα τα κατοστάρια (με VDSL βέβαια) και γι' αυτό ρώτησα. Σ' ευχαριστώ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-10 123307.jpg

το βασικο ειναι τι ταχυτητα ειναι το wan port.αν ειναι gigabit ή fast ethernet

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Έχει βγάλει η Vodafone και νέα αναβαθμισμένη έκδοση του ZTE H268Q με νέα χαρακτηριστικά πχ WiFi 6 (αντί WiFi 5 που είχε η παλιά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν τω μεταξυ στην εικονα πιο πανω εχουν γραψει και λαθος μαλλον τα στοιχεια.γραφει 17a μεχρι 100 mbit και 35b μεχρι 100mbit ενω το 35b ειναι μεχρι 300mbit.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...