lvisimato Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος ποια μαρκα ειναι αυτο το tshirt? Η απο τι υλικο φαίνεται να είναι? Lens και ΑΙ δεν βοηθησαν. Επεξ/σία 10 Μαϊου από lvisimato
Neptu Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου ένα απλό μαύρο Tshirt, με 3€ παίρνεις κάποιο από τη λαϊκή ή το temu.
Nabuko Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 2 ώρες πριν, lvisimato είπε Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος ποια μαρκα ειναι αυτο το tshirt? Boggi 2 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 ώρες πριν, Neptu είπε ένα απλό μαύρο Tshirt, με 3€ παίρνεις κάποιο από τη λαϊκή ή το temu. To B στην ετικετα το προδιδει.
lvisimato Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Boggi Φιλε εισαι φοβερος. 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Ο Light είναι; Και εγω αυτο σκεφτηκα. Ελπιζω να μην ειναι,αλλιως αναθεμα τη βοηθεια που δωσαμε.
Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, micos000 είπε 80€ για ένα t-shirt... Μάλιστα! Όχι ένα τυχαίο t shirt πληβείε. Το B δε το είδες; Δεν είδες το σχέδιο, τη γραμμή; Εγώ έδινα και τα διπλάσια γι αυτό το έργο τέχνης, το 8ο θαύμα της ραπτικής. Αν δε το είχε, 3€ από λαϊκή. Άντε 5€ 1
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 30 λεπτά πριν, Neptu είπε Όχι ένα τυχαίο t shirt πληβείε. Το B δε το είδες; Δεν είδες το σχέδιο, τη γραμμή; Εγώ έδινα και τα διπλάσια γι αυτό το έργο τέχνης, το 8ο θαύμα της ραπτικής. Αν δε το είχε, 3€ από λαϊκή. Άντε 5€ Μην αποκλειεις ο Boggi να το αγορασε 5 απο τη λαικη (ή ακομα λιγοτερο απο κανα κινεζο), να κοτσαρισε το ταμπελακι με το Β και να το πουλαει 80. Ετσι γινονται οι μπιζνες.
IoannisSM Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, micos000 είπε 80€ για ένα t-shirt... Μάλιστα! 3 + (77 για το ραμμενο Β).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα