meletis_m Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 42 λεπτά πριν, dexs7 είπε Κανονικά είναι όλα τα service το επόμενο ήταν σε 1000 χιλιόμετρα Δεν ξέρω αν έχουν αλλαχτεί αυτά θα πρεπει να δω το βιβλίο Αλλά αυτός γτ μου είπε για κινητήρα χωρίς να ελέγξει τπτ άλλο;; Γιατί προφανώς θέλει να τα αρπάξει . Να πάρεις γνώμη από αλλού .Να πάρετε μετρήσεις ότι έγραψα παραπάνω . 10.000 είναι πολλά . Εμένα έχει 340.000 . Κάθε 7500-8000 τα αλλάζω μαζί με φίλτρο λαδιού. Καίει λάδια μήπως το μοτέρ ; 1
dimitris_st13 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Τελικά όντως ακούγεται κάπως που μάλλον δε θα έπρεπε; κάνει μεταλλικό θόρυβο ;
dexs7 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου Έτσι είπε ότι κάτι ακούει Δεν μέτρησε κάτι όπως λέει ο φίλος παραπάνω Και μάλιστα μου είπε ότι δε θα σε γυρίσει και σπίτι Ήταν περίπου 15 χιλιόμετρα το συνεργείο απτό σπίτι μου
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 12 λεπτά πριν, dexs7 είπε Έτσι είπε ότι κάτι ακούει Δεν μέτρησε κάτι όπως λέει ο φίλος παραπάνω Και μάλιστα μου είπε ότι δε θα σε γυρίσει και σπίτι Ήταν περίπου 15 χιλιόμετρα το συνεργείο απτό σπίτι μου εσύ ακούς θόρυβο;Για να λέει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνει σαν τροκάνι.
meletis_m Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 40 λεπτά πριν, dexs7 είπε Έτσι είπε ότι κάτι ακούει Δεν μέτρησε κάτι όπως λέει ο φίλος παραπάνω Και μάλιστα μου είπε ότι δε θα σε γυρίσει και σπίτι Ήταν περίπου 15 χιλιόμετρα το συνεργείο απτό σπίτι μου Απο εδω υποθέσεις γινονται . Αυτα τα μοτερ ειναι με καπελωτα . Πηγαινε το με οδικη και σε αλλον συνεργειο και πάρε γνωμη αφου το δει το αμαξι και κανει και τις αντιστοιχες μετρήσεις .
cinemusic Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Από ποια πόλη είσαι; Δεν έχεις στην περιοχή σου κάποιο συνεργείο που να εξειδικεύεται στα Opel ; Αν είσαι Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να σου προτείνω κάποιο σοβαρό συνεργείο.
The_Judas Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 20 ώρες πριν, meletis_m είπε Γιατί προφανώς θέλει να τα αρπάξει . Να πάρεις γνώμη από αλλού .Να πάρετε μετρήσεις ότι έγραψα παραπάνω . 10.000 είναι πολλά . Εμένα έχει 340.000 . Κάθε 7500-8000 τα αλλάζω μαζί με φίλτρο λαδιού. Καίει λάδια μήπως το μοτέρ ; εγω το πήγαινα το οπελ παντα σε αντιπροσωπεια ή σε εξειδικευμενο... παντα μου έλεγαν αλλαγή είτε ανά ετος είτε στα 15.000χλμ. οπως ορίζει και η ιδια η οπελ. 22 ώρες πριν, tutuyo είπε 🐄goat 2
dexs7 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου Τελικά θα το πάω την τρίτη σε εξουσιοδοτημένο opel για δεύτερη γνώμη σε γνωστό φίλου Μου είπε ότι τα opel δεν βαρανε έτσι κινητήρα και θέλει να το δει 2
fotisdra Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Update οταν εχεις νεα και πες μας περιοχη αν ειναι ευκολο να φυλαγομαστε
meletis_m Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε εγω το πήγαινα το οπελ παντα σε αντιπροσωπεια ή σε εξειδικευμενο... παντα μου έλεγαν αλλαγή είτε ανά ετος είτε στα 15.000χλμ. οπως ορίζει και η ιδια η οπελ. Εγώ κάνω 35000 / χρόνο και αλλάζω 4 ή 5 φορές το χρόνο. 2
d3v4st4tor Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Κάνεις μια αλλαγή λάδια φίλτρο και αν συνεχίσει να ανάβει το λαμπάκι περιστασιακά τσεκάρεις σε συνεργείο με συνείδηση τον αισθητήρα λαδιού. Mου έκανε το ίδιο σε Vectra 01.
dexs7 Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου Καλησπέρα στην ομάδα Επανέρχομαι για το πρόβλημα τελικά αλλάχτηκε η μηχανή Κόστος 1000 ευρώ 2
bill999r Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 45 λεπτά πριν, dexs7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα Επανέρχομαι για το πρόβλημα τελικά αλλάχτηκε η μηχανή Κόστος 1000 ευρώ Κρίμα φίλε.. τελικά τα είχε φτύσει η αντλία λαδιού και κάηκε η μηχανή;
meletis_m Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, dexs7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα Επανέρχομαι για το πρόβλημα τελικά αλλάχτηκε η μηχανή Κόστος 1000 ευρώ Σου το έφτιαξε ο 1ος ή πηγές άλλου ; Ίσως εάν είχαν γίνει νωρίτερα οι μετρήσεις πίεσης λαδιού να είχε σωθεί. Από εδώ και πέρα χωρίς θέματα εύχομαι.
dexs7 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου Ο δεύτερος Μισά λεφτά είπε σε σχέση με τον πρώτο Αντλία λαδιού είχε Εβαλε μια με 150000 χιλιόμετρα Όσο αντέξει έτσι κι αλλιώς δεύτερο αμάξι είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα