mariosraptor84 Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ (επεξεργασμένο) Ας κάνουμε και εμείς ban την Nintendo. Ψηφιστε με το πορτοφόλι σας. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:11 μμ από mariosraptor84 7 2
farcry33 Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ 59 λεπτά πριν, antirix024 είπε Σου έχω μια πολύ εύκολη ερώτηση αν μπορείς (;) να απαντήσεις. Αγόρασα πριν λίγα χρόνια το Switch OLED περίπου 350€. Τώρα παρήγγειλα το Switch2 και θα πουλήσω το OLED με όλα τα updates και μαζί με 2 παιχνίδια δώρο (τα οποία είχα αγοράσει μεταχειρισμένα) γύρω στα 250€ (το οποίο θα φύγει day 1). Έχασα 100€ από τα οποία όμως έλαβα τεράστιο entertainment value (because Nintendo). Με τα 250€ που θα πάρω θα πάω σουπερ μάρκετ και θα βγάλω το μισό μήνα. Και τώρα σκέψου καθαρά (;). Σε ποιο σημείο σε αυτά που διάβασες υπάρχει κάτι που δεν μου ανήκει; Πάρε το χρόνο σου. Εδώ είμαστε. Σε λάθος άτομο απαντάς ο @AtiX άλλο σου λέει, επίσης δεν έχασες 100 έχασες με τα παιχνίδια κοντά στα 220 αλλά οκ καταλαβαίνουνε το point σου. 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ 1 ώρα πριν, AtiX είπε Αν θέλεις πραγματικά να σου ανήκει η κονσόλα τότε, μην απαιτείς να έχει εγγύηση, μην ζητάς updates και το σημαντικότερο βέβαια μην χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της και τα παιχνίδια της… Ακόμα καλύτερα, φτιάξε μια δικιά σου κονσόλα και μην αγοράσεις καν αυτή, έτσι θα λυθούν τα οποιαδήποτε ιδιοκτησιακά προβλήματα δημιουργούνται λόγω του “με τον παρά μου, @&€!w και την κυρά μου”… Ότι να ναι. Η εγγύηση είναι προαπαιτούμενο από τον νόμο. Τα updates δεν τα ζητάω, ούτε τις υπηρεσίες της . Φυσικά και έχει δικαίωμα να με μπλοκάρει από αυτές εφόσον παραβιάζω τα terms της. Αυτό που δεν έχει δικαιώμα να κάνει είναι να μπλοκάρει την λειτουργία της κονσόλας μου. Δηλαδή να την κάνει να μην μπορεί να παίξει legit παιχνίδια. Τα νέα terms αυτό σου λένε . Αν αδυνατείς να καταλάβεις γιατί δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό , δεν ξέρω τι να σου πω. 11 1
AtiX Δημοσ. Κυριακή στις 01:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:18 μμ 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ότι να ναι. Η εγγύηση είναι προαπαιτούμενο από τον νόμο. Τα updates δεν τα ζητάω, ούτε τις υπηρεσίες της . Φυσικά και έχει δικαίωμα να με μπλοκάρει από αυτές εφόσον παραβιάζω τα terms της. Αυτό που δεν έχει δικαιώμα να κάνει είναι να μπλοκάρει την λειτουργία της κονσόλας μου. Δηλαδή να την κάνει να μην μπορεί να παίξει legit παιχνίδια. Τα νέα terms αυτό σου λένε . Αν αδυνατείς να καταλάβεις γιατί δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό , δεν ξέρω τι να σου πω. Φίλε μου έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στα προϊόντα της και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το απαγορεύει δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβεντιάζουμε… ναι η κονσόλα σου “ανήκει” αλλά με τους όρους της κατασκευάστριας και όχι με τους δικούς σου…. 1 7
bugsbunnie Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 μμ Γιατί πρέπει να βλέπετε το αρνητικό σε αυτό το νέο??? Με αυτα που λεει ειναι σαν να λεει οτι ειναι τρυπητηρι και θα σπασει γρήγορα για αυτό μην το κάνετε γιατί θα σας κάνω ντα... Aluminum foil rules!!!
AtiX Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ 2 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Αστείος τυπάς. Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο ευγενικός? Ούτε είμαι, ούτε είναι ο φίλος ή κάποιος άλλος αστείος εδώ μέσα ….
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:30 μμ 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Φίλε μου έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στα προϊόντα της και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το απαγορεύει δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβεντιάζουμε… ναι η κονσόλα σου “ανήκει” αλλά με τους όρους της κατασκευάστριας και όχι με τους δικούς σου…. Όχι μία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει ότι της καπνίσει στο προϊόν της. Έκπληξη! Αν ένας όρος είναι καταχρηστικός μπορεί να κριθεί παράνομος . 8
AtiX Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 μμ 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Όχι μία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει ότι της καπνίσει στο προϊόν της. Έκπληξη! Αν ένας όρος είναι καταχρηστικός μπορεί να κριθεί παράνομος . Αυτό λέω, όταν και εφόσον χαρακτηριστεί καταχρηστικός, γενικότητες του τύπου η κονσόλα μου ανήκει και θα πάρει το τρίτο, δεν έχουν κανένα νόημα… 1
Jmanol000 Δημοσ. Κυριακή στις 02:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:28 μμ Δεν νομίζω να μην το περίμενε κανεις
duende Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ πφφ οταν η microsoft εκανε hard "brick" με τα e-fuses στο 360 οι αλλοι ψαχνοντουσαν...
Gavoux4 Δημοσ. Κυριακή στις 04:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:08 μμ Αν ξόδευε τα λεφτά των δικηγόρων στο να αναβαθμίζει τα προσόντα της δε θα έβαζε κάρτα αντίστοιχη 1050 Ti το 2025 στην τελευταία της κονσόλα. Αλλα βρίσκει και τα κάνει εδώ ο άλλος λέει ότι θα τρέχει και 4K Από εταιρία όμως που κυνηγάει YouTubers επειδή κάνουν Review στα παιχνίδια της τι καλό να περιμένεις. 2 1
Le Perv Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Tα 500 ειναι πολλα. Μετα απο αυτο... τα 500 ειναι ΠΑΡΑ πολλα.
Kontos82 Δημοσ. Κυριακή στις 07:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:29 μμ 6 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στα προϊόντα της και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το απαγορεύει δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβεντιάζουμε… ναι η κονσόλα σου “ανήκει” αλλά με τους όρους της κατασκευάστριας και όχι με τους δικούς σου…. Αν αύριο μεθαύριο το αυτοκίνητο σου σταματήσει να λειτουργεί επειδή η εταιρειά αποφάσισε ότι αν δεν κάνεις τα σερβις σε αυτή μπορεί να το ακινητοποιήσει ή για οποιοδήποτε προιον θες, θα έχεις άραγε την ίδια άποψη; Μπορώ να καταλάβω την Nintendo μέχρι ένα σημείο, άσχετα αν συμφωνώ ή οχι, να κυνηγάει hackers, να μπλοκάρει υπηρεσίες κλπ,αλλά ύπαρχει και μια κόκκινη γραμμή. 3
AtiX Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ 1 λεπτό πριν, Kontos82 είπε Αν αύριο μεθαύριο το αυτοκίνητο σου σταματήσει να λειτουργεί επειδή η εταιρειά αποφάσισε ότι αν δεν κάνεις τα σερβις σε αυτή μπορεί να το ακινητοποιήσει ή για οποιοδήποτε προιον θες, θα έχεις άραγε την ίδια άποψη; Μπορώ να καταλάβω την Nintendo μέχρι ένα σημείο, άσχετα αν συμφωνώ ή οχι, να κυνηγάει hackers, να μπλοκάρει υπηρεσίες κλπ,αλλά ύπαρχει και μια κόκκινη γραμμή. Μόνος σου απάντησες φίλε μου, υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει, όταν την ξεπεράσει εδώ θα ήμαστε να τα συζητήσουμε… 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 μμ 12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Η κονσόλα μου ανήκει και αν η Nintendo και η κάθε Nintendo πιστεύει το αντίθετο, μπορεί να πάρει από τα τρία το μακρύτερο. Θα περιμένω να δω εάν στον μπλοκάρουν και το κάνουν τουβλάκια τι θα λες τότε 🤣🤣🤣 10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όχι μία εταιρεία δεν μπορεί να κάνει ότι της καπνίσει στο προϊόν της. Έκπληξη! Αν ένας όρος είναι καταχρηστικός μπορεί να κριθεί παράνομος . Πες τα αυτά στην εταιρεία που έριξε όμορφα χρηματικά πρόστιμα σε cheatplayers 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα