Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 12 hours ago, Bourdoulas said: Η κονσόλα μου ανήκει και αν η Nintendo και η κάθε Nintendo πιστεύει το αντίθετο, μπορεί να πάρει από τα τρία το μακρύτερο. Mε το που την ανοιγεις αποδεχεσαι τους ορους χρησης και λεει οτι μπορει να στη μπρικαρει remote . Καλα παμε ....
Macgneto Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Νομίζω οτι πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν. Τα πράγματα είναι απλα: Υπάρχει μία εταιρεία με όνομα Nintendo (πείτε την όπως θέλετε). Η εταιρεία αυτή βγάζει ένα προϊόν και ρίχνει χρήμα για αυτό. Βγαίνει στην αγορά και λέει "Παιδιά πουλάω αυτό με αυτούς τους όρους. Ποιός το θέλει?" Ούτε το μαχαίρι στο λαιμό έβαλε ούτε τίποτα. Αν θές το αγοράζεις και εφόσον το αγοράζεις με δική σου βούληση συναινείς και με τους ότους χρήσης. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση απο τους τσαρλατάνους επαναστάτες χωρίς αιτία είναι απλά πα....ιές. Δηλαδή κάπου έλεος ρε παιδιά. Αγοράστε εάν και εφόσον σας καλύπτει αυτό που σας προσφέρει η εταιρεία και η κάθε εταιρεία. Αν δεν σας κάνει πηγαίνετε αλλού. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μεγαλε ηρθαν mail οτι αλλαζει τους ορους > Μονομερως . Και αφου εχεις αγορασει με αλλους ορους . Προφανως και δε θα αγορασω οταν λενε οτι δε μου ανηκει αυτο που αγορασα .... Ουτε ανανεωνω το nintendo online θα ενιωθα τελειως μλκας τωρα να τους πληρωνω με αυτα που κανουν . * Με την ευκαιρια το ψαχνω τωρα ειχα 3 λογαριασμους . Τον 1 τον εχουν καταργησει γιατι ετσι μονοι τους . Ειχα να τον συνδεσω απο τοτε που αγορασα το μαριο για το Wii https://accounts.nintendo.com/term/eula/GR?lang=en-US Επεξ/σία 12 Μαϊου από Mhlogiatros 1
AtiX Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μεγαλε ηρθαν mail οτι αλλαζει τους ορους > Μονομερως . Και αφου εχεις αγορασει με αλλους ορους . Προφανως και δε θα αγορασω οταν λενε οτι δε μου ανηκει αυτο που αγορασα .... https://accounts.nintendo.com/term/eula/GR?lang=en-US Και επηρεάζει μόνο όσους τροποποιούν την κονσόλα, το οποίο δεν το επέτρεπαν έτσι και αλλιώς οι αρχικοί όροι… κοινώς το ήξερες απλά δεν ήξερες πόσο αυστηροί θα είναι αντίδραση… μην κοροϊδευόμαστε τώρα μεταξύ μας, με δήθεν το αγόρασα και μου ανήκει, αν σου ανήκει μην κάνεις update!!!!! 1
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Επισεις καταργησανε μονοι τους λογαριασμο σε κανονικη non modified κονσολα . Χμμ οχι μαγκες ειχα αγορασει με κανονικα εuroς ψηφιακα παχνιδια που τωρα poof gone 1
Tlykog Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, AtiX είπε Και επηρεάζει μόνο όσους τροποποιούν την κονσόλα, το οποίο δεν το επέτρεπαν έτσι και αλλιώς οι αρχικοί όροι… κοινώς το ήξερες απλά δεν ήξερες πόσο αυστηροί θα είναι αντίδραση… μην κοροϊδευόμαστε τώρα μεταξύ μας, με δήθεν το αγόρασα και μου ανήκει, αν σου ανήκει μην κάνεις update!!!!! Προφανώς εδώ υπάρχει και μία ενδιάμεση θέση. Οι εταιρείες, εδώ και χρόνια, κινούνται στο να πληρώσεις για το δικαίωμα χρήσης του προϊόντος τους και όχι για το δικαίωμα ιδιοκτησίας. Το θέμα είναι στα όρια της ηθικής και το κατανοώ ότι πολλοί καταναλωτές αντιδρούν. Στην πραγματικότητα όμως έχει καταργηθεί από χρόνια το δικαίωμα ιδιοκτησίας. Όταν πχ κάτι σου ανήκει σημαίνει ότι δουλεύει για εσένα, όπως θέλεις εσύ μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του κατασκευαστή. Αυτό σταμάτησε να ισχύει πραγματικά από τη στιγμή που οι συσκευές μας συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα για λόγους διαφορετικούς από τη βελτίωση τους ή την προσαρμογή τους, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα το καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνονται. Ήμουν και είμαι από αυτούς που τους αρέσει το παλιότερο μοντέλο, γι αυτό και όπου μπορώ το προτιμώ πχ έχω αγοράσει πολλά παιχνίδια από το GOG.com, το οποίο σου δίνει πραγματική ιδιοκτησία στο παιχνίδι που αγοράζεις. Μπορείς να το κατεβάσεις, να το αντιγράψεις, να το κρατήσεις σε έναν HDD κτλ Ακόμα και εκεί, αν μπει κάποιος, διαπιστώνει ότι δεν έχει τα τελευταία παιχνίδια και έχει ελάχιστους ΑΑΑ τίτλους της τελευταίας 5ετίας. Υπάρχει λόγος και αυτό που έγραψα μέχρι τώρα ισχύει μόνο για τα PCs. Σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπως μιας κονσόλας, δε θα σου δωθεί ποτέ πραγματική ιδιοκτησία. Για την ακρίβεια κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ίσχυε ποτέ. Όλο το περιβάλλον, το store, το hardware είναι υπό τον πλήρη έλεγχο του κατασκευαστή και είναι μέρος του μοντέλου είσπραξης: ο κατασκευαστής εισπράττει από όλο το οικοσύστημα, άρα θέλει τον πλήρη έλεγχο. Γιατί κάποιος κατηγορεί μόνο τον έναν ή τον άλλο κατασκευαστή; Τα μοντέλα διαφέρουν στη λεπτομέρεια, αλλά όχι στην ουσία. Στην περίπτωση της πειρατείας, το πρόβλημα ξεκινά από αυτόν που θέλει να μην πληρώσει για κάτι που στοίχησε εκατομμύρια και παρόλα αυτά να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί. Η Nintendo είναι πολύ αυστηρή και το έχει αποδείξει. Αν και δεν θυμάμαι καμία από τις MS (στο κομμάτι των κονσολών) και της Sony που να έχουν. διαφορετική αντιμετώπιση πάνω στο θέμα. Επεξ/σία 12 Μαϊου από Tlykog 1
Chocobo Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Από τη στιγμή που δεν μπορεί να “μπρικάρει 🤣” το PC μου λίγο με ενδιαφέρει. Μετά από 30 χρόνια πελάτης της εταιρίας πάω full piracy mode. Καθαρά για τις τιμές , τα υπόλοιπα περί πειρατείας , ιδιοκτησίας κλπ να χαμέ να λέγαμε. Θεωρώ πως σε αυτά τα 30 χρόνια έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα στην εταιρία , δυσανάλογα από αυτά που μου ζητάει πλέον για να συνεχίσω να αγοράζω τίμια και ωραία. 1
imperialplay3r Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι,W.E.F. !! και από κάπου θα πρέπει να αρχίζουν να σας συνηθίζουν στην ιδέα,το μασάζ αρχίζει με την gaming βιομηχανία για να πιάσει την νέα γένια.
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Απο εμενα δε ξαναπαιρνει δεκαρα και οσοι εχουν καταναλωτικη συνειδηση θα κανουν το ιδιο . Και το νεο ΕULA που σου βαζουν να δεχτεις οτι δεν ειναι δικο σου αλλα σου δινουν προσωρινη αδεια ειναι παρανομο στην ΕU . Mαζι και το νεο οnline agrement κανεις opt out απο το να σου κρατανε τα data .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα