Donalhioy Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου οσο κατεβαινεις σε τιμη και θελεις επιδοσεις η xiaomi γινεται δελεαστικη στην μεση εχεις επιλογες, και εκει αναλογα τι ψαχνεις, τα poco π.χ δινουν βαση στο soc σε χαμηλη τιμη και στην καμερα ειναι πισω, αλλα στην καμερα, αλλοι στην οθονη ή στο all around κτλ κτλ στην δουλεια αλλαζω σχετικα συχνα τηλεφωνα, κυριως συνηθεια ειναι το λειτουργικο, απο εκει και μετα οτι βολευει τον καθενα υπαρχει ενα x3 nfc στην δουλεια απο τον πρωτο μηνα "μην πω βδομαδα" αγορασμενο καπου στα 180, το επιασαν μεχρι τωρα πανω απο 15 ατομαγια χρηση, το χρησιμοποιουμε κυριως σε αναγκες "αυτη την στιγμη εχει χρηση τηλεκοντρολ για τα AC και κατι αλλες συσκευες στα ανω ταβανια πρακτικα εχεις 2 επιλογες ολα τα αλλα τα αλλα ειναι φανμποιλικια 1
tsimisdel Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Μπορεί να λέμε ότι λέμε για το λογισμικό της Xiaomi, έχω όμως την εντύπωση πως ΧΩΡΙΣ να έχω προσωπική εμπειρία με Poco πέρα από τις μαρτυρίες που προανέφερα, ότι το λογισμικό τους είναι κατά τι πιο προσεγμένο συγκριτικά με τα Redmi ας πούμε. Τα ακριβά της Xiaomi ξέρω ότι είναι πολύ πιο προσεγμένα στο θέμα λογισμικού, θαρρώ όμως ότι ακόμα και τα POCO είναι κάπως πιο ραφιναρισμένα συγκριτικά με τις υπόλοιπες σειρές της γκάμας της εταιρείας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα