Donalhioy Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου οσο κατεβαινεις σε τιμη και θελεις επιδοσεις η xiaomi γινεται δελεαστικη στην μεση εχεις επιλογες, και εκει αναλογα τι ψαχνεις, τα poco π.χ δινουν βαση στο soc σε χαμηλη τιμη και στην καμερα ειναι πισω, αλλα στην καμερα, αλλοι στην οθονη ή στο all around κτλ κτλ στην δουλεια αλλαζω σχετικα συχνα τηλεφωνα, κυριως συνηθεια ειναι το λειτουργικο, απο εκει και μετα οτι βολευει τον καθενα υπαρχει ενα x3 nfc στην δουλεια απο τον πρωτο μηνα "μην πω βδομαδα" αγορασμενο καπου στα 180, το επιασαν μεχρι τωρα πανω απο 15 ατομαγια χρηση, το χρησιμοποιουμε κυριως σε αναγκες "αυτη την στιγμη εχει χρηση τηλεκοντρολ για τα AC και κατι αλλες συσκευες στα ανω ταβανια πρακτικα εχεις 2 επιλογες ολα τα αλλα τα αλλα ειναι φανμποιλικια 1
tsimisdel Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Μπορεί να λέμε ότι λέμε για το λογισμικό της Xiaomi, έχω όμως την εντύπωση πως ΧΩΡΙΣ να έχω προσωπική εμπειρία με Poco πέρα από τις μαρτυρίες που προανέφερα, ότι το λογισμικό τους είναι κατά τι πιο προσεγμένο συγκριτικά με τα Redmi ας πούμε. Τα ακριβά της Xiaomi ξέρω ότι είναι πολύ πιο προσεγμένα στο θέμα λογισμικού, θαρρώ όμως ότι ακόμα και τα POCO είναι κάπως πιο ραφιναρισμένα συγκριτικά με τις υπόλοιπες σειρές της γκάμας της εταιρείας.... 1
RazielKvlt Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Κινητά ρωσική ρουλέτα.Άθλια ποιότητα κατασκευής,άθλιο λογισμικό,εικονικά specs.Πλέον που οι τιμές στα mid range έχουν πέσει και τα specs είναι πολύ καλύτερα από το παρελθόν σε αυτήν την κατηγορία(δες OnePlus) δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ρισκάρεις τα λεφτά σου και τη ψυχική σου υγεία στην αγορά Xiaomi.Η Xiaomi ήταν καλή πριν κάτι χρόνια που έδινε καλούς επεξεργαστές(SD 860,870 κτλ.) σε λίγα λεφτά.Τώρα που το κάνουν όλοι δεν μένει τίποτα για να επιλέξεις poco σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 1
Donalhioy Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 22 ώρες πριν, RazielKvlt είπε .Η Xiaomi ήταν καλή πριν κάτι χρόνια που έδινε καλούς επεξεργαστές(SD 860,870 κτλ.) σε λίγα λεφτά.Τώρα που το κάνουν όλοι δεν μένει τίποτα για να επιλέξεις poco σε σχέση με τον ανταγωνισμό. ποιοι ολοι? το poco X7 στην κατηγορια του ~150-250 εχει το καλυτερο soc, με διαφορα απο τον δευτερο, στην επομενη κατηγορια ειναι το Χ7 pro το Χ7 pro τωρα εχει το καλυτερο soc με διαφορα απο τον δευτερο, ουτε κοντα ειναι μαλιστα στις μετρησεις και στην επομενη κατηγορια το poco το F7 pro, επισης καλυτερο soc χωρις καν συγκριση σε οποιονδηποτε τομεα ποιοι ολοι το κανουν? 1
villasg Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Ερωτηση ασχετου , τα poco εχουν το ιδιο λειτουργικο με τα xiaomi ? Εχω συνηθησει παρα πολλα χρονια με xiaomi ( τωρα εχω το redmi note 12 , πριν το 10 , Mi 9 lite , mi max 2 , redmi note 5 , redmi note 4 κλπ ) . θα ειναι δυσκολη η μεταβαση ? Ελεγα να παω στο redmi note 14 pro αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα για αυτο οποτε κοιταζω γλυκα το Poco X7 Pro 5G 12/512 απλα δεν ξερω καθολου τα poco .
woox-2 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 3 ώρες πριν, villasg είπε Ερωτηση ασχετου , τα poco εχουν το ιδιο λειτουργικο με τα xiaomi ? Εχω συνηθησει παρα πολλα χρονια με xiaomi ( τωρα εχω το redmi note 12 , πριν το 10 , Mi 9 lite , mi max 2 , redmi note 5 , redmi note 4 κλπ ) . θα ειναι δυσκολη η μεταβαση ? Ελεγα να παω στο redmi note 14 pro αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα για αυτο οποτε κοιταζω γλυκα το Poco X7 Pro 5G 12/512 απλα δεν ξερω καθολου τα poco . Έχω xiaomi 12t και poco f3 ίδιο λειτουργικο έχουν, κάποιοι λένε ότι τα poco έχουνε διαφημίσεις, εγώ αυτό δε το συνάντησα, εντόμεταξυ εδώ που μένω Κύπρο, το xiaomi 14t 20 ευρώ διαφορά έχει, από το x7 pro, δε ξέρω Ελλάδα σκρουντς τι παίζει, το θεωρώ καλύτερη επιλογή. 1
RazielKvlt Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 5 ώρες πριν, Donalhioy είπε ποιοι ολοι? το poco X7 στην κατηγορια του ~150-250 εχει το καλυτερο soc, με διαφορα απο τον δευτερο, στην επομενη κατηγορια ειναι το Χ7 pro το Χ7 pro τωρα εχει το καλυτερο soc με διαφορα απο τον δευτερο, ουτε κοντα ειναι μαλιστα στις μετρησεις και στην επομενη κατηγορια το poco το F7 pro, επισης καλυτερο soc χωρις καν συγκριση σε οποιονδηποτε τομεα ποιοι ολοι το κανουν? Η Motorola και η oneplus παράδειγμα.Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία με poco και τη σειρά Τ σε σχέση με τώρα που έχω OnePlus η διαφορά είναι ότι το κινητό δεν παίρνει φωτιά όταν παίζω(δοκίμασε να τρέξεις Diablo Immortal και New State και έλα να μου πεις αν κατάφερες να φτάσεις τη μισή ώρα χωρίς να σου σκάσει throttle και να παίζεις λες και βλέπεις slides ή χωρίς να έχει πάρει φωτιά η οθόνη).Εδώ μέχρι και όταν άνοιγα τα 100mp της κάμερας το κινητό freezare.Και αλλά πολλά που θέλω δύο Α4 να τα περιγράψω.Και όσο αφορά τις τιμές στα ελληνικά μαγαζιά και όχι στα γνωστά κινεζομάγαζα τις ίδιες τιμές με τον ανταγωνισμό έχουν αν όχι και ακριβότερα.
Donalhioy Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε από τη δική μου εμπειρία με poco και τη σειρά Τ σε σχέση με τώρα που έχω OnePlus η διαφορά είναι ότι το κινητό δεν παίρνει φωτιά όταν παίζω με θυμαμαι να διαβαζω και να μετανιωνω... υπαρχει πραμα εκει εξω, μεχρι και βιντεο απο live στο youtube καπου εδω να πουμε οτι το αντιστοιχο τοτε ηταν το poco f5 pro που ειχε απο τις καλυτερες επιδοσεις παρομοιες με του oneplus 11 που ειχε διπλασια τιμη Επεξ/σία 25 Μαϊου από Donalhioy 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 7 ώρες πριν, Donalhioy είπε ποιοι ολοι? το poco X7 στην κατηγορια του ~150-250 εχει το καλυτερο soc, με διαφορα απο τον δευτερο, στην επομενη κατηγορια ειναι το Χ7 pro το Χ7 pro τωρα εχει το καλυτερο soc με διαφορα απο τον δευτερο, ουτε κοντα ειναι μαλιστα στις μετρησεις και στην επομενη κατηγορια το poco το F7 pro, επισης καλυτερο soc χωρις καν συγκριση σε οποιονδηποτε τομεα ποιοι ολοι το κανουν? Spoiler Δεν συμφωνώ 100% με αυτό και εξηγώ. Τα Poco έχουν πάντα το θετικό του ότι κυκλοφορούν νωρίτερα από τον ανταγωνισμό, και άρα πέφτει και η τιμή τους. Το περσινό Poco X6 pro πχ είχε τον δυνατότερο επεξεργαστή, όταν βγήκε κοντά στον Μάρτιο. Αυτό κράτησε μέχρι κοντά το καλοκαίρι όταν άρχισαν να βγαίνουν οι άλλες παρόμοιες συσκευές σε επιδόσεις με Snap7+gen 3 ή και 8s gen 3, γιαυτό βγήκε στα ενδιάμεσα το Poco F6. Το Poco F7 Pro που αναφέρεις όμως, δεν απέχει πολύ από το Oneplus 13R που και αυτό κυκλοφόρησε νωρίς φέτος. 500 στο bestprice το φθηνότερο poco,550 το Oneplus. Από εκεί και πέρα για να μην το κουράζουμε το θέμα, ναι τα Poco αξίζουν τελικά το 2025, αρκεί αυτός που αγοράζει να ξέρει τι αγοράζει/θέλει. Οτι δηλαδή ισχύει για όλες τις εταιρείες και συσκευές αυτών.
RazielKvlt Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, Donalhioy είπε με θυμαμαι να διαβαζω και να μετανιωνω... υπαρχει πραμα εκει εξω, μεχρι και βιντεο απο live στο youtube καπου εδω να πουμε οτι το αντιστοιχο τοτε ηταν το poco f5 pro που ειχε απο τις καλυτερες επιδοσεις παρομοιες με του oneplus 11 που ειχε διπλασια τιμη Εγώ σου μιλάω για σοβαρά και απαιτητικά παιχνίδια και εσύ μου βάζεις συζήτηση για το brawl stars;Το brawl star το έπαιξα για δύο τρεις σεζόν παρεπιπτόντως όταν βγήκαν τα skins με τους αγγέλους.Ηθελα το skin του Edgar.Δεν ανεβάζει καν θερμοκρασία ούτε έχει θέμα με fps στο παιχνιδι.Η συζήτηση είναι fail.Αν δεν έχεις επιχειρήματα μη μου βάζεις διαλόγους από δεκάχρονα στο Reddit.
Donalhioy Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 7 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Εγώ σου μιλάω για σοβαρά ποιο κινητο θεωρεις οτι εχει καλυτερο soc απο το x7 pro 8/256 στα 261 απο best? και οσο το δυνατον πιο κοντα στην τιμη...
andrapos Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Προσωπικά χρησιμοποιώ πολλά χρόνια poco.Ξεκινησα με το f2 pro και μετά πήρα το f3 και πρόσφατα το f7 pro.θεματα με το λειτουργικό είχα μόνο στο f3 όταν ήταν καινούριο,μετά λύθηκαν με ενημερώσεις.Και τα 3 κινητά δουλεύουν ακόμα,έχοντας αλλάξει από μια φορά μπαταρία στο f2 pro και f3.Απο θερμοκρασίες σε games εντάξει ζορίζονται αν το παρακάνεις αλλά δεν έχω δει και κάποιο κινητό που να μην ζεσταίνεται στα βαριά παιχνίδια.Το f7 pro ζεσταίνεται παραπάνω από το f3 αλλά ακόμα και όταν είναι ζεστό κρατάει πολύ καλές επιδόσεις.Στα 430 που το πήρα από Κίνα δεν νομιζω ότι υπάρχουν πολλά κινητά που να το συναγωνίζονται σε επιδόσεις.Για την κάμερα τώρα..έτυχε να το δοκιμάσω δίπλα δίπλα με s25 ultra σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όποιος θέλει το πιστεύει η κυρία κάμερα του poco έδωσε σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερο αποτέλεσμα και σε καμία λήψη δεν ήταν πολύ καλύτερο το samsung.Δεν λέω ότι είναι καλύτερο φωτογραφικά το poco,γιατί το s25 έχει και άλλες πολύ καλές κάμερες ενώ το f7 στην ουσία μόνο μια καλή κάμερα έχει.Ομως για τα λεφτά του είναι πολύ οκ και πολύ δύσκολα βρίσκει κινητό να το κοντράρει σε όλους τους τομείς με τα ίδια χρήματα.700 αλυσίδα δεν θα το έπαιρνα αλλά στις τιμές που παίζει από Κίνα είναι πολύ τίμιο. 1
villasg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 12 λεπτά πριν, andrapos είπε Στα 430 που το πήρα από Κίνα @andrapos global rom ? link μαγαζιου ? Και μια ερωτηση που μου προεκυψε : τα poco ( πχ x7 f7 ) εχουν φορτιστη στην συσκευασια τους ή θελει να παρεις ξεχωριστο οπως τα redmi note 14 ?
Fulgore Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 5 ώρες πριν, andrapos είπε 700 αλυσίδα δεν θα το έπαιρνα αλλά στις τιμές που παίζει από Κίνα είναι πολύ τίμιο. Ναι αλλά το θέμα συμφορουμίτη ειναι ότι αν σου πάθει τίποτα η συσκευή, καλή τύχη να βγάλεις άκρη με το service στην Κίνα και μόνο 1χρόνος εγγύηση. Η αγορά από Κινα δεν αξιζει όσο ανεβαίνουμε χρηματικά, για αυτό τον λόγο(+χειρότερη μεταπώληση τα πρώτα 2 χρονια).
villasg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναι αλλά το θέμα συμφορουμίτη ειναι ότι αν σου πάθει τίποτα η συσκευή Απο την αλλη τα περισσοτερα "φτηνα" μαγαζια σε bestprice/scroutz παραεισαγωγη ειναι και θα εχεις το ιδιο θεμα ασε που μεχρι να περασουν τα 2 ετη μπορει να εχουν κλεισει ( δες perishop , foxstore κλπ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα