Deorpo Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και η πρώην μου έχει κάνει τη ζωή εφιάλτη. Μου έρχονται παραγγελίες που δεν έκανα ποτέ και ντελίβερι και αντικείμενα. Έκανα μήνυση αλλά η διαδικασία πάει σαν τη χελώνα και συνεχίζει 1 2 10
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Deorpo είπε Καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και η πρώην μου έχει κάνει τη ζωή εφιάλτη. Μου έρχονται παραγγελίες που δεν έκανα ποτέ και ντελίβερι και αντικείμενα. Έκανα μήνυση αλλά η διαδικασία πάει σαν τη χελώνα και συνεχίζει Οκ.Αφου ειναι πληρωμένα κράτα τα.
Deorpo Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οκ.Αφου ειναι πληρωμένα κράτα τα. Δεν είναι
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Deorpo είπε Δεν είναι Στείλε τα πίσω στην πρώην τότε.
Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Μέχρι να βρει άλλον γκόμενο είναι. Μετά θα σταματήσει να ασχολείται 3
andreas1gr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Neptu είπε Μέχρι να βρει άλλον γκόμενο είναι. Μετά θα σταματήσει να ασχολείται Και τότε ο φίλος θα τραγουδάει το σουξέ... 1 4
jimakos00 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Αυτά που σου στέλνουν τους λες ότι δεν τα παράγγειλες εσύ και δεν τα αποδέχεσαι. Άστους αυτούς να την κυνηγήσουν. Άμα την ψάξουν θα μάθουν ποιος έκανε τις παραγγελίες. 1
kogba Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδή οι εποχές είναι περίεργες, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς δικηγόρο. Άκυρο, είπες ότι ήδη έκανες μήνυση. Επεξ/σία 11 Μαϊου από kogba
mariosnik_ Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Deorpo είπε Καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και η πρώην μου έχει κάνει τη ζωή εφιάλτη. Μου έρχονται παραγγελίες που δεν έκανα ποτέ και ντελίβερι και αντικείμενα. Έκανα μήνυση αλλά η διαδικασία πάει σαν τη χελώνα και συνεχίζει Και που είναι το πρόβλημα; Παρέλαβε τα, εφόσον τα έχει πληρώσει από πριν η πρώην με την κάρτα της.... Άκυρο, τώρα διάβασα τα άλλα ποστ που λες ότι δεν είναι πληρωμένα. Επεξ/σία 11 Μαϊου από mariosnik_
Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οκ.Αφου ειναι πληρωμένα κράτα τα. 46 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Και που είναι το πρόβλημα; Παρέλαβε τα, εφόσον τα έχει πληρώσει από πριν η πρώην με την κάρτα της.... Άκυρο, τώρα διάβασα τα άλλα ποστ που λες ότι δεν είναι πληρωμένα. καλά ρε σεις. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος φάρσα σε κάποιον στέλνοντας του σουβλάκια και πίτσες και να τα έχει πληρωμένα;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Neptu είπε καλά ρε σεις. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος φάρσα σε κάποιον στέλνοντας του σουβλάκια και πίτσες και να τα έχει πληρωμένα; Παραγγελίες και αντικείμενα λεει ,αυτά μπορείς να τα εχεις πληρώσεις απο πριν. Μπορεί να είναι large η κοπέλα.
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 17 λεπτά πριν, Neptu είπε καλά ρε σεις. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος φάρσα σε κάποιον στέλνοντας του σουβλάκια και πίτσες και να τα έχει πληρωμένα; Ναι. Θελει να τον παχυνει, να ξενερωσει η νυν και να τον παρατησει. Genius. 1 3
madboy Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, lector said: Ναι. Θελει να τον παχυνει, να ξενερωσει η νυν και να τον παρατησει. Genius. Περίμενε, δεν είπε ο άνθρωπος οτι βρήκε ήδη αντικαταστάτρια. Και αν εστω βρήκε και δεν είναι καλη μαγείρισσα, ε τότε καλύτερα τα σουβλακια της πρώην παρά η μαγειρική της νυν. Συν οτι τοσο καιρό, η πρώην ξέρει και τα γούστα στα φαγητά του πρώην. Ισα ισα που τον φροντίζει. 😁 Υ.γ. Πέρα της πλάκας είναι οντως να μην σου συμβεί. Επεξ/σία 11 Μαϊου από madboy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις