speedman_26 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Είναι κλειστό σπίτι με παράθυρα και πόρτες δεν έχει ρεύμα η νερό το έχω αποθήκη για τώρα. Είναι απόσταση από το σχολείο ένας τοίχος μπαίνουν παιδιά και κάνουν ζημιές το κάμερα να βάλω διότι δεν έχω ρεύμα για να μπορώ να βρω ποιος τα κάνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Είναι κλειστό σπίτι με παράθυρα και πόρτες δεν έχει ρεύμα η νερό το έχω αποθήκη για τώρα. Είναι απόσταση από το σχολείο ένας τοίχος μπαίνουν παιδιά και κάνουν ζημιές το κάμερα να βάλω διότι δεν έχω ρεύμα για να μπορώ να βρω ποιος τα κάνει; Bάλε κάγκελα ή σύρματα .Κάτι ώστε να μην μπαίνουν γιατί θα τους συμβεί τίποτα ασχημο και θα βρεις και τον μπελά σου.Και φυσικά να ενημερώσεις και το σχολείο. 1
micos000 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Βάλε κάγκελα γιατί αλλιώς φέρεις ευθύνη σε ότι γίνει μέσα. Για κάμερα μπορείς να βάλεις μια fake και να την συνδέσεις εσωτερικά με μια μπαταρία για μηχανάκι ώστε να γυρίζει και να φέγγει το λαμπάκι. Θέλει να στο στήσει κάποιος ηλεκτρολόγος εκτός αν πιάνει το χέρι σου. Αν θέλεις κανονική κάμερα μπορείς να βάλεις μια spy cam με ups που να καταγράφει σε κάρτα μνήμης και να έχει και νυχτερινή λήψη και να την κρύψεις κάπου. Όταν μπουν τα "κομάντα" πάρε την κάρτα και δες ποιοι είναι. Επεξ/σία 11 Μαϊου από micos000
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Σιγουρα ειναι σωστο να απαγορευτει η προσβαση, αλλα αναρωτιεμαι, για ποιο λογο εχεις ευθυνη αν παθει κατι καποιος ο οποιος μπουκαρε παρανομα στην ιδιοκτησια σου εν αγνοια σου / απουσια σου; 3
G.TH. Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Μαντεύω ότι τα παιδιά μπαίνουν γιατί δεν έχουν δει ποτέ κανέναν εκεί. Και επειδή μπορεί να κάνουν κανά τσιγάρο, δε γνωρίζω αν θα αποθαρρυνθούν από μια κάμερα
Skrobo Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 hour ago, lector said: Σιγουρα ειναι σωστο να απαγορευτει η προσβαση, αλλα αναρωτιεμαι, για ποιο λογο εχεις ευθυνη αν παθει κατι καποιος ο οποιος μπουκαρε παρανομα στην ιδιοκτησια σου εν αγνοια σου / απουσια σου; Έχεις την βασική ευθύνη του να είναι ασφαλές το ακίνητο. Η ιδέα είναι ότι μπορεί να πρέπει να μπει μέσα οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, δεν γίνεται να κινδυνεύει από αμέλεια. Για το μπουκαρισμα, επειδή είναι παιδιά και δεν μπουκαρουν με κάποιον καθαρά εγκληματικό σκοπό, σίγουρα θα προσπαθήσουν να τον τρέξουν. Σκέψου τα παιδιά να μπαίνουν στο σπιτι για να παίξουν κρυφτό, να μην έχει κάγκελα στα μπαλκόνια και να πέσει κάποιο. Αν ήταν κάποια καθαρά εγκληματική ενέργεια (έμπαινε για ληστεία) θα ήταν και πιο ελαστικός ο εισαγγελέας
speedman_26 Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου ειχε κατι μπαλετες μεσα στο περιβολη και της πηραν να κανουν κατι σαν σπιτακι και εκανα ζημια στα ντουβαρια μια γωνια καρφωσαν καρφια σε καινουργιο ντουβαρι αυτα δεν ειναι μικρα μωρα υπολογιζω 12 και πανω 3 hours ago, micos000 said: Βάλε κάγκελα γιατί αλλιώς φέρεις ευθύνη σε ότι γίνει μέσα. Για κάμερα μπορείς να βάλεις μια fake και να την συνδέσεις εσωτερικά με μια μπαταρία για μηχανάκι ώστε να γυρίζει και να φέγγει το λαμπάκι. Θέλει να στο στήσει κάποιος ηλεκτρολόγος εκτός αν πιάνει το χέρι σου. Αν θέλεις κανονική κάμερα μπορείς να βάλεις μια spy cam με ups που να καταγράφει σε κάρτα μνήμης και να έχει και νυχτερινή λήψη και να την κρύψεις κάπου. Όταν μπουν τα "κομάντα" πάρε την κάρτα και δες ποιοι είναι. καμερες εχω δει κατι 4g με solar πανελ κανουν δουλεια ? θελω να ελεγχω καθημερινος μην μπει καποιος γι΄αυτο εβλεπα με 4g solar panel αλλα ειναι ακριβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα