Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ηρθαν πριν 1 μιση μηνα 2 υπαλληλοι της nova στο σπίτι μας για να μας πείσουν να φύγουμε από την cosmote( vdsl 50mpbs + σταθερή τηλεφωνία+ cosmote tv fullpack) πριν λήξει το συμβολαιο (το οποίο έληγε τον Μαρτιο του 2026) και να κάνουμε συμβόλαιο με την NOVA (5G Home Internet 100mbps+ EON+ με καναλια cosmote sports) και μας διαβεβαίωσε οτι δεν θα ισχύει το πρόστιμο πεναλτι της cosmote ,αλλά χθες πήγα στο καταστημα cosmote ο ίδιος και μου είπε η υπαλληλος οτι πρεπει να πληρώσουμε ενα μεγάλο ποσό πρόστιμο.Τι ισχύει τελικά;

• Haha 4
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ερώτηση σχετικά με αποχωρηση
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Είστε τόσο ευκολοπιστοι ??? Εννοείται ισχύει το penalty. 

μπορώ να κάνω μηνυση στους 2 υπαλλήλους που μας εξαπατησαν?

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
41 minutes ago, MrGalaxy said:

Εχει παρελθει το αυτοφωρο ομως. Το θεμα ειναι να τους πιανανε εκεινη την στιγμη να περνουσαν το βραδυ στο κρατητηριο.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Τι ισχύει τελικά;

Ότι αναφέρεται στο συμβόλαιο που έχετε με την Cosmote. Να υποθέσω ότι δεν το έχετε διαβάσει για να ρωτάτε εδώ εκ των υστέρων. 

Φυσικά. Ότι θέλετε μπορείτε να κάνετε, είναι δικό σας δικαίωμα. Ωστόσο μάλλον θα βρεθείτε χαμένοι. Είναι ο λόγος σας έναντι του δικό τους κι επιπλέον δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση που έχετε έναντι του προηγουμένου παρόχου βάσει του συμβολαίου που είχατε με αυτόν.

Να φανταστώ επίσης ότι ούτε το νέο συμβόλαιο το έχετε διαβάσει, στο οποίο προβλέπεται το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ηρθαν πριν 1 μιση μηνα 2 υπαλληλοι της nova στο σπίτι μας για να μας πείσουν να φύγουμε από την cosmote( vdsl 50mpbs + σταθερή τηλεφωνία+ cosmote tv fullpack) πριν λήξει το συμβολαιο (το οποίο έληγε τον Μαρτιο του 2026) και να κάνουμε συμβόλαιο με την NOVA (5G Home Internet 100mbps+ EON+ με καναλια cosmote sports) και μας διαβεβαίωσε οτι δεν θα ισχύει το πρόστιμο πεναλτι της cosmote ,αλλά χθες πήγα στο καταστημα cosmote ο ίδιος και μου είπε η υπαλληλος οτι πρεπει να πληρώσουμε ενα μεγάλο ποσό πρόστιμο.Τι ισχύει τελικά;

Εχεις γραπτές τις διαβεβαιώσεις;Αν ναι κάνε μήνυση.Αν όχι χρωστάς το πρόστιμο.Επεσες θύμα στην πιο συνηθισμένη παπάτζα που λένε για να κλείσουν συμβόλαιο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις γραπτές τις διαβεβαιώσεις;Αν ναι κάνε μήνυση.Αν όχι χρωστάς το πρόστιμο.Επεσες θύμα στην πιο συνηθισμένη παπάτζα που λένε για να κλείσουν συμβόλαιο.

Σε email τις έχω τις διαβεβαιώσεις

• Haha 1
Δημοσ.

Σε email τις έχω τις διαβεβαιώσεις

Τοτε στειλε αυτο το μαιλ στη νοβα μαζι με το λογαριασμο για το προστιμο και πεστους να καθαρισουν εκεινοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Απορία έχω πώς θα είναι αυτό το email.
Δηλαδή διατύπωση και αποστολέας.

Κατά τα λοιπά για εμένα θα είχε κάποια στιγμή ενδιαφέρον
τέτοιου είδους email να κατέληγαν σε αρμόδιες αρχές ως καταγγελία (ΕΕΤΤ, υπουργείο ανάπτυξης κλπ).

Δημοσ.
Στις 11/5/2025 στις 9:33 ΜΜ, MrGalaxy είπε

Καλησπερα.

Έτσι την πάτησα και εγώ και τώρα τρέχω. Γιατί ήμουν στην Vodafone , και ήρθαν πρωτομαγιά μάλιστα και με έπεισαν να μπω στην nova. 

Αφού την έκανα τι μ******... Είδα ότι έχει πέναλτι 105€ και πήρα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται ρε παιδιά; Στην αρχή μου είπε ότι θα μου τα καλύψει η ομάδα nova... Αν αποδειχτεί ότι, bla bla, κλπ κλπ 

Ή αλλιώς υπήρχε η λύση να μου δώσουν τρεις μήνες πρώτους δωρεάν, πράγμα που το επέλεξα καλύτερα και για ποιο σιγουριά. 

Και που ξεπερνάει ακόμη και το πέναλτι, αφού βγαίνει στα 167,5€. 

Γενικά, καλά θα ήταν να κερδίζαμε και το πέναλτι, και να παίρναμε την επιδότηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πληρωθεί. Θα απαιτήσετε να σας καλύψει την διαφορά η εταιρεία που μπήκατε, και μετά αν αρνηθούν μιλήστε για παραπλάνηση και μηνύσεις. Να προσέχουμε άλλη φορά 

Για εμένα το λέω πρώτα που ξεγελάστηκα, έχουμε τόσα στο κεφάλι μας, με βρήκαν σε άσχημη στιγμή και την πάτησα. 

Καλή συνέχεια, εύχομαι να βρείτε άκρη

Μόλις τώρα, AEKJOHNNY είπε

Έτσι την πάτησα και εγώ και τώρα τρέχω. Γιατί ήμουν στην Vodafone , και ήρθαν πρωτομαγιά μάλιστα και με έπεισαν να μπω στην nova. 

Αφού την έκανα τι μ******... Είδα ότι έχει πέναλτι 105€ και πήρα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται ρε παιδιά; Στην αρχή μου είπε ότι θα μου τα καλύψει η ομάδα nova... Αν αποδειχτεί ότι, bla bla, κλπ κλπ 

Ή αλλιώς υπήρχε η λύση να μου δώσουν τρεις μήνες πρώτους δωρεάν, πράγμα που το επέλεξα καλύτερα και για ποιο σιγουριά. 

Και που ξεπερνάει ακόμη και το πέναλτι, αφού βγαίνει στα 167,5€. 

Γενικά, καλά θα ήταν να κερδίζαμε και το πέναλτι, και να παίρναμε την επιδότηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πληρωθεί. Θα απαιτήσετε να σας καλύψει την διαφορά η εταιρεία που μπήκατε, και μετά αν αρνηθούν μιλήστε για παραπλάνηση και μηνύσεις. Να προσέχουμε άλλη φορά 

Για εμένα το λέω πρώτα που ξεγελάστηκα, έχουμε τόσα στο κεφάλι μας, με βρήκαν σε άσχημη στιγμή και την πάτησα. 

Καλή συνέχεια, εύχομαι να βρείτε άκρη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...