nonamegamer Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, παίζω φουλ games τελευταία αλλά νιώθω ότι σε κάποιες φάσεις μιλάτε άλλη γλώσσα και χάνω λίγο την μπάλα χαχα. Αν έχετε όρεξη δώστε μου κάποια παραδείγματα για τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:09 μμ από nonamegamer
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 03:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:11 πμ (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2025 στις 12:50 ΠΜ, nonamegamer είπε Παιδιά καλησπέρα, παίζω φουλ games τελευταία αλλά νιώθω ότι σε κάποιες φάσεις μιλάτε άλλη γλώσσα και χάνω λίγο την μπάλα χαχα. Αν έχετε όρεξη δώστε μου κάποια παραδείγματα για τις λέξεις που χρησιμοποιείτε για να πιάνω καλύτερα το βαιμπ σας. Φυσικά Ή αυτό Slang* Επεξ/σία χθες στις 06:33 πμ από xtrmsnpr
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Δε βρισκω το λύμα βαιμπ στο λεξικο Μπαμπινιωτη μπορει να ειναι κατι στα αγγλικά .... 1
nonamegamer Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Δε βρισκω το λύμα βαιμπ στο λεξικο Μπαμπινιωτη μπορει να ειναι κατι στα αγγλικά .... Αφού θες να αναφερθούμε στον Μπαμπινιώτη είναι λήμμα* χδ
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) Εννοουσα το σκτο αλλα ok το λήμμα λοιπον . Θα χρειαστεις και ενα λεξικο με τις βρισιες σε ολες τις γλωσσες για το online Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:49 μμ από Mhlogiatros
nonamegamer Δημοσ. Δευτέρα στις 01:54 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:54 μμ 8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εννοουσα το σκτο αλλα ok το λήμμα λοιπον . Θα χρειαστεις και ενα λεξικο με τις βρισιες σε ολες τις γλωσσες για το online χαχα κατι εχω καταλαβει.. τις βασικες λεξεις ομως που μπορω να τις βρω? πχ ροσφατα ακουσα την λεξη feedαρω δεν εχω ιδεα τι σημαινει
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 06:42 πμ Δημοσ. χθες στις 06:42 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, nonamegamer είπε χαχα κατι εχω καταλαβει.. τις βασικες λεξεις ομως που μπορω να τις βρω? πχ ροσφατα ακουσα την λεξη feedαρω δεν εχω ιδεα τι σημαινει Θείο 😌 (ταιριάζει πολύ στη προκειμένη περίπτωση, ο μπάρμπας που θέλει να κάτσει με την νεολαία) σου έδωσα χθες 2 links, γιατί δε τα κλικαρεις? Το ένα κιόλας κάνει όλη τη δουλειά που βαριέσαι να κάνεις. Να πάρε άλλο ένα & Πλήρες λεξικό για Έλληνες gamers (και όσους δεν νιώθουν τι λένε τα παιδιά τους) Επεξ/σία χθες στις 06:52 πμ από xtrmsnpr
Charismo Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ 18 hours ago, nonamegamer said: χαχα κατι εχω καταλαβει.. τις βασικες λεξεις ομως που μπορω να τις βρω? πχ ροσφατα ακουσα την λεξη feedαρω δεν εχω ιδεα τι σημαινει feedάρω σημαίνει πως ξεφτιλίζω τους υπόλοιπους με τις ικανότητες μου. Αν ακούσεις σταμάτα να "feedάρεις θείο" σημαίνει "σταμάτα να μας εκθέτεις με τις ηγετικές σου ικανότητες και άφησε κι εμάς να χαρούμε λίγο". Μπορείς να βάλεις ως Title στα παιχνίδια που παίζεις "Feeder" για να καταλαβαίνουν όλοι πως είσαι ο άρχων του παιχνιδιού. 3
Hrhitman Δημοσ. χθες στις 04:39 μμ Δημοσ. χθες στις 04:39 μμ Μόλις τώρα, nonamegamer είπε Το gg wp ? Good game well played
nonamegamer Δημοσ. χθες στις 04:39 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:39 μμ Μόλις τώρα, Hrhitman είπε Good game well played Αρα σε μια προταση στο discord πως θα το εγραφες?
Hrhitman Δημοσ. χθες στις 04:40 μμ Δημοσ. χθες στις 04:40 μμ Μόλις τώρα, nonamegamer είπε Αρα σε μια προταση στο discord πως θα το εγραφες? Χάσαμε αλλά το παιχνίδι ήταν φοβερό – gg wp!
alfaeffe Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μην ξεχασεις να προσθεσεις και το εξαιρετικα απαραιτητο "EZ" στο τελος 😬 1
nonamegamer Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, alfaeffe είπε Μην ξεχασεις να προσθεσεις και το εξαιρετικα απαραιτητο "EZ" στο τελος 😬 Τι εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα