Προς το περιεχόμενο

Gamer slang

nonamegamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, παίζω φουλ games τελευταία αλλά νιώθω ότι σε κάποιες φάσεις μιλάτε άλλη γλώσσα και χάνω λίγο την μπάλα χαχα. Αν έχετε όρεξη δώστε μου κάποια παραδείγματα για τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. 

Επεξ/σία από nonamegamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2025 στις 12:50 ΠΜ, nonamegamer είπε

Παιδιά καλησπέρα, παίζω φουλ games τελευταία αλλά νιώθω ότι σε κάποιες φάσεις μιλάτε άλλη γλώσσα και χάνω λίγο την μπάλα χαχα. Αν έχετε όρεξη δώστε μου κάποια παραδείγματα για τις λέξεις που χρησιμοποιείτε για να πιάνω καλύτερα το βαιμπ σας. 

Φυσικά 

Ή αυτό 

Slang*

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Gamer slang
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Δε βρισκω το λύμα βαιμπ στο λεξικο  Μπαμπινιωτη μπορει να ειναι κατι στα αγγλικά .... :P

Αφού θες να αναφερθούμε στον Μπαμπινιώτη είναι λήμμα* χδ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοουσα το σκτο αλλα ok το  λήμμα λοιπον . Θα χρειαστεις και ενα λεξικο με τις βρισιες σε ολες τις γλωσσες για το online :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εννοουσα το σκτο αλλα ok το  λήμμα λοιπον . Θα χρειαστεις και ενα λεξικο με τις βρισιες σε ολες τις γλωσσες για το online :P

χαχα κατι εχω καταλαβει.. τις βασικες λεξεις ομως που μπορω να τις βρω? πχ ροσφατα ακουσα την λεξη feedαρω δεν εχω ιδεα τι σημαινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, nonamegamer είπε

χαχα κατι εχω καταλαβει.. τις βασικες λεξεις ομως που μπορω να τις βρω? πχ ροσφατα ακουσα την λεξη feedαρω δεν εχω ιδεα τι σημαινει

Θείο 😌 (ταιριάζει πολύ στη προκειμένη περίπτωση, ο μπάρμπας που θέλει να κάτσει με την νεολαία) σου έδωσα χθες 2 links, γιατί δε τα κλικαρεις? Το ένα κιόλας κάνει όλη τη δουλειά που βαριέσαι να κάνεις. Να πάρε άλλο ένα 

&

Πλήρες λεξικό για Έλληνες gamers (και όσους δεν νιώθουν τι λένε τα παιδιά τους)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
18 hours ago, nonamegamer said:

feedάρω σημαίνει πως ξεφτιλίζω τους υπόλοιπους με τις ικανότητες μου. Αν ακούσεις σταμάτα να "feedάρεις θείο" σημαίνει "σταμάτα να μας εκθέτεις με τις ηγετικές σου ικανότητες και άφησε κι εμάς να χαρούμε λίγο".

Μπορείς να βάλεις ως Title στα παιχνίδια που παίζεις "Feeder" για να καταλαβαίνουν όλοι πως είσαι ο άρχων του παιχνιδιού.

• Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nonamegamer είπε

Αρα σε μια προταση στο discord πως θα το εγραφες?

Χάσαμε αλλά το παιχνίδι ήταν φοβερό – gg wp!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...