Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας για να κανω overclock τον επεξεργαστη, δεν εχω πολυ εμπειρια οποτε θα χρειαστω τα φωτα σας ! ! ! Εχω το παρακατω συστημα αξιζει να κανω Overclock ? Παιζω counter strike Και χρειαζομαι περισσοτερα fps ...

RAM PATRIOT PV416G320C6K VIPER 4 SERIES 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ BLACK/RED DUAL KIT

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H570 STEEL LEGEND RETAIL

CPU COOLER ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS GREY, INTEL/AMD

PSU CORSAIR TX-M SERIES TX650M 650W 80 PLUS GOLD 

I9 11900k

Δημοσ.

Τι κάρτα έχεις και τι ρυθμίσεις παίζεις; Τώρα τι πιάνεις; Υπάρχουν in game  ρυθμίσεις για να ανεβάσεις τα  FPS, ψάξε για cs competitive settings.

Το chipset της μητρικής σου δεν υποστηρίζει oc, μόνο να πειράξεις  power limits ενδεχομένως μήπως κρατάει πίσω το  cpu.

Βεβαιώσου επίσης ότι το xmp  είναι ενεργοποιημένο και οι μνήμες τρέχουν  dual channel  στα 3200.

• Like 4
Δημοσ.

Τι πιστεύεις οτι θα γίνει με το οβερκλοκ;

οτι πχ απο 150fps θα πας στα 300; 

Σε καμία περίπτωση, άντε να κερδίσεις 10-15 στην καλύτερη.

Η μητρική έτσι κ αλλιώς δεν υποστηρίζει κάτι.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nickol-us είπε

Τι κάρτα έχεις και τι ρυθμίσεις παίζεις; Τώρα τι πιάνεις; Υπάρχουν in game  ρυθμίσεις για να ανεβάσεις τα  FPS, ψάξε για cs competitive settings.

Το chipset της μητρικής σου δεν υποστηρίζει oc, μόνο να πειράξεις  power limits ενδεχομένως μήπως κρατάει πίσω το  cpu.

Βεβαιώσου επίσης ότι το xmp  είναι ενεργοποιημένο και οι μνήμες τρέχουν  dual channel  στα 3200.

εχω 2060super...ολα τα settings ειναι στο Low και πιανω γυρω στα 250 αλλα πεφτουν και στα 180 με 200 και εχω lag ..εχω βαλει xmp ...λεει οτι τρεχουν στα 3200 αλλα αυτο με το dual channel πως το τσεκαρω ?

21 ώρες πριν, micos000 είπε

Πάρε μια κάρτα γραφικών γιατί με UHD 750 δεν παίζεις παιχνίδια.

Εκτός αν έχεις vga και δεν την αναφέρεις.

2060super exw

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mimhs1995 είπε

2060super exw

Εμ, πέσ' το να ξέρουμε! :) 

Έχεις παρακολουθήσει πως πάει η cpu και η vga όταν παίζεις; Τερματίζει κάποιο από αυτά;

Βλέπω στο παρακάτω ότι το csgo με 10900 και 2060s σε 1080p και όλα MAX θα έπρεπε να δίνει average πάνω από 400fps

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mimhs1995 είπε

εχω 2060super...ολα τα settings ειναι στο Low και πιανω γυρω στα 250 αλλα πεφτουν και στα 180 με 200 και εχω lag ..εχω βαλει xmp ...λεει οτι τρεχουν στα 3200 αλλα αυτο με το dual channel πως το τσεκαρω ?

2060super exw

Για να δούμε το dual channel, βγάλε μια φωτογραφία την μητρική σου να φαίνονται οι ραμ.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Εμ, πέσ' το να ξέρουμε! :) 

Έχεις παρακολουθήσει πως πάει η cpu και η vga όταν παίζεις; Τερματίζει κάποιο από αυτά;

Βλέπω στο παρακάτω ότι το csgo με 10900 και 2060s σε 1080p και όλα MAX θα έπρεπε να δίνει average πάνω από 400fps

Είναι πιο βαρύ πλέον το  cs, δεν νομίζω ότι ισχύει η σύγκριση...

9 ώρες πριν, Mimhs1995 είπε

2060super exw

Τα drops  μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ακόμη και κακές θερμοκρασίες.

Παρακολουθείς να δεις αν μαξάρεις (χτυπάς κόκκινα) κάπου;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nickol-us είπε

Είναι πιο βαρύ πλέον το  cs, δεν νομίζω ότι ισχύει η σύγκριση...

Δεν διαφωνώ, αλλά στο βίντεο έχει τον προηγούμενο επεξεργαστή και βαράει 400άρια με max ενώ ο mimis με νεώτερο επεξεργαστή και όλα Low έχει lag με 200-250 fps που δεν είναι λογικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν διαφωνώ, αλλά στο βίντεο έχει τον προηγούμενο επεξεργαστή και βαράει 400άρια με max ενώ ο mimis με νεώτερο επεξεργαστή και όλα Low έχει lag με 200-250 fps που δεν είναι λογικό.

Το βίντεο είναι 4 ετών.

Σου λέω με βεβαιότητα, επειδή έχω παίξει αυτα΄ά τα χρόνια cs, οτι έχει πάρει σημαντικές αναβαθμίσεις και έχει βαρύνει σημαντικά σε γραφικά.

Μια γενιάς cpu δεν κάνει τόση διαφορά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια επειδη σκεφτομαι να την πουλησω και να παρω μια μεταχειρισμενη υπαρχει καποια προταση γυρω στα 300-350 ?

Επεξ/σία από Mimhs1995
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι σε αυτό το budget (300-350) θα πας ή σε rtx 3060/4060 ή σε rx 7600xt. Αν δώσεις κανά 40-50 ακόμα πας και σε 5060ti (όχι όμως τις oc)

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Νομίζω ότι σε αυτό το budget (300-350) θα πας ή σε rtx 3060/4060 ή σε rx 7600xt. Αν δώσεις κανά 40-50 ακόμα πας και σε 5060ti (όχι όμως τις oc)

h 3060 me 3060ti exoun megales diafores ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...