Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Αυτό έχει να κάνει με τους τρίτους όμως και όχι με την nintendo. Έχουν γίνει αρκετά ports στο switch 1 (ότι μπορούσε να σηκώσει) και θα γίνουν και άλλα και στο 2 όπως έχει ανακοινωθεί.

Δεν νομίζω εσκεμένα η Nintendo να χαντακώνει τους τρίτους καθώς μια χαρά προμήθεια θα κρατάει και από αυτούς στις πωλήσεις όπως κάνει και η Sony και η Microsoft και το Steam. Απλά ίσως το switch δεν ήταν τόσο δελεαστικό και για το κοινό του αλλά και για το performance του.

Πώς δεν έχει να κάνει με την Nintendo. Για εμένα έχει και παρέχει, όταν πχ δεν σού κάνω εγώ το εμπορικό κέντρο μου ελκυστικό και με κάποιες παροχές ανάλογες του ανταγωνισμού γιατί εσύ να βάλεις σε υψηλή προτεραιότητα το ανοίξεις το μαγαζί σού σε αυτό. Μετά ούτε εγώ νομίζω ότι το κάνει εσκεμμένα αλλά δεν το επιδιώκει φαίνεται και νομίζω ότι είναι λίγο ύποπτο, γιατί σε κάτι που συμφωνούμε απόλυτα είναι ότι μια χαρά προμήθεια θα παίρνει. Καλό μεσημέρι πάω για φαγητό 😁😁

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, KostasKri είπε

Ακόμα και με τα steam deck και rogue ally κτλ που λες, πάλι μιλάμε και για διαφορετικές συσκευές αλλά και διαφορετικό κοινό που θα τις αγοράσει. Τα exclusive titles εννοείται παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν θες κάποιο από αυτά αναγκαστικά πας σε switch όπως αν ήθελες god of war πχ πήγαινες στην Sony.

Δεν ξέρω να σου συγκρίνω το Zelda με το Baldur's gate και το Elder ring καθώς έχω παίξει μόνο το πρώτο, αλλά είμαι περίεργος να ακούσω επιχειρηματολογία για το γιατί τα 2 τελευταία είναι τόσο καλύτερα αν εξαιρέσεις τα γραφικά που δεν αφορούν την πλειοψηφία του κόσμου (αποδεικνύεται από τις πωλήσεις του switch). Συγκρίνουμε πόσο μεγάλο map έχουν; Πόσες ώρες αφιερώνεις για να το κάνεις 100%; Και γιατί μου τα συγκρίνεις μόνο με το Zelda και όχι και με άλλα παρόμοια στο steam που μπορεί να κοστίζουν το ίδιο αλλά να έχουν το μισό gameplay;

Τέλος, τα ΑΑΑ παιχνίδια αυτά δεν τα βγάζει η nintendo προφανώς. Οι makers του elder ring, ,cyberpunk και hogwarts είδαν την απήχηση του switch, είδαν ότι το switch 2 είναι πολύ πιο δυνατό και αποφάσισαν να αναπτύξουν τα παιχνίδια τους και γι αυτό το platform για να κάνουν και άλλες πωλήσεις. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αν η nintendo θέλει ή δεν θέλει ΑΑΑ τίτλους.

Απαντάω μόνο στις ερωτήσεις που έθεσες για το χάρτη και την έκταση του Gameplay BG3 και Zelda. Οι απαντήσεις είναι Ναι και Ναι. Τώρα το άλλο που λες δεν το έχω καταλάβει μάλλον εννοείς γιατί να συγκρίνουμε το Zelda με το BG3 και όχι με κάποιο χάλια τίτλο του Steam που κοστίζει το ίδιο. Αν αυτό εννοείς η απάντηση είναι πολύ απλή γιατί το Zelda είναι ότι καλύτερο έχει να δώσει η κονσόλα της Nintendo ωστόσο υπάρχουν στο Steam πολλοί άλλοι τίτλοι που είναι καλύτεροι του Zelda δεν είναι μόνο το BG3 το οποίο είναι και αρκετά διαφορετικό σαν παιχνίδι  . Εξηγούμαι ούτε το Zelda είναι κακό παιχνίδι ούτε τα Xenoblades ούτε τα Fire Emblem, Advanced Wars  κτλ Απλά όλη αυτή η υπερβολή για παιχνίδια που θα μπορούσαν άνετα να τρέξουν σε κινητά τηλέφωνα και υπέρ κοστολογούνται σαν ΑΑΑ τίτλοι,  είναι στην καλύτερη περίπτωση ακατανόητη και στη χειρότερη ένδειξη αφέλειας. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...