Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνω να αντικαταστήσω την παλιά μνήμη 8gb με 16 ή 32 .Ελλάδα δυσκολεύομαι πολύ να βρω και αυτές που βρίσκω είναι πολύ ακριβές. Κοίταξα και amazon de και από Αγγλία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η συμβατότητα γιατί είναι πολύ περίεργα τα Mac με τις μνήμες.Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια αγορά για να πάω κάπως πιο ασφαλή; Ευχαριστώ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, 

Για  μνήμες χωρίς προβλήματα συμβατότητας και σε καλή τιμή δες εδώ.

Επιβεβαίωσε το μοντέλο σου πρώτα στην σελίδα πριν από αυτήν που έστειλα. εδώ

Επεξ/σία από Jiakometi
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Καλημέρα, 

Για  μνήμες χωρίς προβλήματα συμβατότητας και σε καλή τιμή δες εδώ.

Επιβεβαίωσε το μοντέλο σου πρώτα στην σελίδα πριν από αυτήν που έστειλα. εδώ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Την OWC την ξέρω αλλά στέλνει από Αμερική με ότι αυτό συνεπάγεται. Για 58 δολάρια οι μνήμες ζητάει 119 δολάρια για εκκαθάριση φόρων και έξοδα αποστολής οπότε δεν συμφέρει. Θα κοιτάξω μηπως τις βρω από Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τώρα που το δοκίμασα δεν μου έβγαλε τέτοιο ποσό. 
Επέλεξα μεταφορέα την FedEx και Inernational Economy (Air) που παίρνει περίπου 10 ημέρες. 
‘Όπως μπορείς να δεις και από το screenshot δεν ‘έχει φόρους. 
Υπ.αρχει βέβαια το ενδεχόμενο να σε χρεώσει η FedEx για εκτελωνισμό ακόμη κι αν δεν προκύπτουν φόροι. 
Μπορείς να κάνει ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις. 

IMG_7609.jpeg.da724202e8f8510fa499a6341c8b170c.jpeg

Γενικά επειδή στο παρελθόν είχα κι εγώ ασυμβατότητες με μνήμες σε iMac, αγόραζα από  OWC για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 
Ηταν λίγο ακριβότερες αλλά καλής ποιότητας και χωρίς προβλήματα συμβατότητας. 

Ελπίζω να βρεις λύση. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Πάντως τώρα που το δοκίμασα δεν μου έβγαλε τέτοιο ποσό. 
Επέλεξα μεταφορέα την FedEx και Inernational Economy (Air) που παίρνει περίπου 10 ημέρες. 
‘Όπως μπορείς να δεις και από το screenshot δεν ‘έχει φόρους. 
Υπ.αρχει βέβαια το ενδεχόμενο να σε χρεώσει η FedEx για εκτελωνισμό ακόμη κι αν δεν προκύπτουν φόροι. 
Μπορείς να κάνει ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις. 

IMG_7609.jpeg.da724202e8f8510fa499a6341c8b170c.jpeg

Γενικά επειδή στο παρελθόν είχα κι εγώ ασυμβατότητες με μνήμες σε iMac, αγόραζα από  OWC για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 
Ηταν λίγο ακριβότερες αλλά καλής ποιότητας και χωρίς προβλήματα συμβατότητας. 

Ελπίζω να βρεις λύση. 

Ναι το δοκίμασα κι εγώ αλλά θεωρώ σχεδόν σίγουρο το τελωνείο οπότε δεν αξίζει. Ευχαριστώ 

• Super Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, benrgv είπε

Ναι το δοκίμασα κι εγώ αλλά θεωρώ σχεδόν σίγουρο το τελωνείο οπότε δεν αξίζει. Ευχαριστώ 

https://www.skroutz.gr/s/8801954/Corsair-Vengeance-16GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x8GB-kai-Tachytita-2666-gia-Laptop-CMSX16GX4M2A2666C18.html

Αυτές δεν είναι οι συμβατές για το iMac? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Στις κριτικες, 2 ατομα εχουν αναφερει οτι τις εχουν βαλει σε iMac 27" 2020 και δουλεουν χωρις προβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Πρέπει οι μνήμες να γράφουν ή να προτείνονται από την εταιρεία for MAC αλλιώς έχουν σοβαρό πρόβλημα συμβατότητας 

Δημοσ.

Πάντως στο site της Corsair, τρέχοντας το Compatibility tool,  δεν έχει διαθέσιμες μνήμες για το δικό σου iMac (2017).  Έχει για παλαιότερα. 

Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψουν. Απλά είναι λαχείο.  Μπορεί και να μην.....

Βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές (πχ TIMETEC) αλλά η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...