Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

ΡΕ ΦΙΛΕ, τι σε κανει να πιστευεις οτι το κρατος θα πληρωσει λευτα για να μειωσει τα εσοδα του.

Αν κανει κυκλοφοριακη αγωγη => κοστος για να κανει τα μαθηματα + μειωση μελλοντικων παραβατων = πολυ μειωμενα εσοδα

Αν δεν κανει κυκλοφοριακη αγωγη => μηδενικο αρχικο κοστος + σιγουρες γενιες μελλοντικων παραβατων = μεγιστοποιηση των εσοδων

Το κρατος ΘΕΛΕΙ παραβατες, διοτι μπορει να δειχνει με ΣΟΟΥ οτι τους πιανει και να κανει προπαγανδα, ενω συγχρονως μαζευει κασσερι, χαλουμι και ροκφορ

Εντάξει, ας δεχτούμε τότε ότι ο λαός τους ψηφίζει άρα είμαστε ότι ψηφίζουμε,λαμόγια αυτοί άρα λαμόγια και εμείς.

Επίσης η παιδεία αρχίζει και απο την οικογένεια,όταν ο μπαμπάς πάει καρφωτός στην ΛΕΑ χωρίς ζώνη κατεβάζοντας καντήλια τι μάθημα δίνει στο παιδί;,μην τα ρίχνουμε μιά ζωή στους άλλους και ας δούμε τι κάνουμε εμείς για να αλλάξουμε τα πράγματα.

• Like 3
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2025 στις 11:20 ΜΜ, kage είπε

Η Ελλάδα 2η στην Ευρώπη ως προς τον αριθμό αστυνομικών ανά 100.000 κατοίκους – Μόνο η Κύπρος έχει περισσότερους

Εχετε δει κανενα αστυνομικο εξω?

Υπαρχει ασφαλεια τη νυχτα και για καποιο πεζο ?

Περα απο τα καθιερωμενα μπλοκα για αλκοολ και ταχυτητα ποιος εχει φαει ποτε κληση για κοκκινο για στοπ για αναποδα σε μονοδρομο για φλας για σαραβαλο κλπ..................

Επεξ/σία από adi32
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Επίσης η παιδεία αρχίζει και απο την οικογένεια,όταν ο μπαμπάς πάει καρφωτός στην ΛΕΑ χωρίς ζώνη κατεβάζοντας καντήλια τι μάθημα δίνει στο παιδί;,μην τα ρίχνουμε μιά ζωή στους άλλους και ας δούμε τι κάνουμε εμείς για να αλλάξουμε τα πράγματα.

μπα ο καθενας διαμορφωνει το δικο του οδηγητικο στυλ και το βλεπεις σε οικογενειες με πολλα μελη, εγω οδηγω οπως γουσταρω η μανα μου αλλιως ο πατερας μου αλλιως και αν ειχα αδερφια και αυτα αλλιως. Ετσι παει τι λες και ειμαστε ctrl+c ctrl+v

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Εχετε δει κανενα αστυνομικο εξω

οχι μονο εχουμε δει εχουμε κανει reverse engineer και εχουμε βγαλει στατιστικα. μην μιλησω με cold hard stats 

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
5 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

μπα ο καθενας διαμορωνει το δικο του οδηγητικο στυλ και το βλεπεις σε οικογενειες με πολλα μελη, εγω οδηγω οπως γουσταρω η μανα μου αλλιως ο πατερας μου αλλιως και αν ειχα αδερφια και αυτα αλλιως. Ετσι παει τι λες και ειμαστε ctrl+c ctrl+v

Μόνο που δεν υπάρχει "οδηγικό στύλ",υπάρχουν κανόνες, και καθημερινά τους βλέπω να παραβιάζονται,προσπεράσεις σφήνες απο τα δεξιά, παραβιάσεις κόκκινου, αντίθετα σε μονόδρομους και άλλα πολλά,είναι θαύμα που δεν μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που έχω δεί 3 δεκαετίες στον δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ΡΕ ΦΙΛΕ, τι σε κανει να πιστευεις οτι το κρατος θα πληρωσει λευτα για να μειωσει τα εσοδα του.

Αν κανει κυκλοφοριακη αγωγη => κοστος για να κανει τα μαθηματα + μειωση μελλοντικων παραβατων = πολυ μειωμενα εσοδα

Αν δεν κανει κυκλοφοριακη αγωγη => μηδενικο αρχικο κοστος + σιγουρες γενιες μελλοντικων παραβατων = μεγιστοποιηση των εσοδων

Το κρατος ΘΕΛΕΙ παραβατες, διοτι μπορει να δειχνει με ΣΟΟΥ οτι τους πιανει και να κανει προπαγανδα, ενω συγχρονως μαζευει κασσερι, χαλουμι και ροκφορ

ε γενικα αληθευει ιδιατερα εδω στην μηναρουπολη

τραγικα λαθος σκεπτικο.. 

με τα τροχαια εχεις, ατυχηματα/αναπηριες/θανατους, αυξημενο κοστος υγειας/περιθαλψης , χανει εσοδα απο φορους απο δυναμικο/παραγωγικο κοινο, μειωση πληθυσμου το οποιο χανεται αναιτια.. δεν ειναι πχ ασθενεια και δεν υπαρχει θεραπεια..

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

με τα τροχαια εχεις, ατυχηματα/αναπηριες/θανατους, αυξημενο κοστος υγειας/περιθαλψης , χανει εσοδα απο φορους απο δυναμικο/παραγωγικο κοινο, μειωση πληθυσμου το οποιο χανεται αναιτια.. δεν ειναι πχ ασθενεια και δεν υπαρχει θεραπεια..

τα εχει παρει απο την κοινωνικη ασφαλιση 3πλα αν ειναι να σταματησω να πληρωνω εισφορα κοινωνικης ασφαλισης να σταματησει να μου βαζει προστιμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, mike15 είπε

οχι καταλαβες λαθος.ισα-ισα εφερα το παραδειγμα που εδωσες απο τους γερμανους για να δειξω οτι πουθενα δνε υπαρχει παιδεια σωστη.ο ανθρωπος δεν ειναι ιδιος,ειναι θεμα dna.αλλος του λες παρανομησε και τρεχει να το κανει και αλλος δισταζει.η παιδεια λογικα δεν θα αλλαζε κατι ,θα λειανε τις γωνιες..ετσι μας μενει η καταστολη.γιαυτο λεω οτι δεν υπαρχει ιδανικος κοσμος,συμφωνουμε.ωραιο το παραδειγμα που εφερες.

αλλο ενα τετοιο ειναι γενικα νεαροι απο βορειες χωρες που στην χωρα τους απαγορευεται το αλκοολ και οταν ερχονται εδω ξεσαλωνουν και τα ρημαζουν ολα.αυτο δειχνει οτι η καταστολη εκει δουλευει αλλα οτι παιδεια μηδεν οταν ερχονται εδω.

μαλλον οι ανθρωποι θελουμε βουρδουλα τελικα και οχι παιδεια.

Δεν ξέρω αν θέλουμε βούρδουλα αλλά σίγουρα είμαστε διαφορετικοί. Επίσης διαφορετικά αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ένας 20αρης και ένα 40αρης. Εκεί όμως πρέπει να επεμβαίνει το κράτος και να διασφαλίζει τα όρια και τους κανόνες.

Επεξ/σία από pace
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

τα εχει παρει απο την κοινωνικη ασφαλιση 3πλα αν ειναι να σταματησω να πληρωνω εισφορα κοινωνικης ασφαλισης να σταματησει να μου βαζει προστιμα

καλα εσυ πας βολτα το 26χρονο και βαζεις haha, προχωρουμε παρακατω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Μόνο που δεν υπάρχει "οδηγικό στύλ",υπάρχουν κανόνες, και καθημερινά τους βλέπω να παραβιάζονται,προσπεράσεις σφήνες απο τα δεξιά, παραβιάσεις κόκκινου, αντίθετα σε μονόδρομους και άλλα πολλά,είναι θαύμα που δεν μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που έχω δεί 3 δεκαετίες στον δρόμο.

Φυσικα και υπαρχει οδηγικο στυλ, επιθετικο, αμυντικο, laid back, passive aggresive, σπορτιφ, γρηγορο, σβελτο, αδεξιο, επιδεξιο, προστατευτικο, φοβισμενο κλπ

Καθε ωρα και στιγμη της ημερας ενας καλος οδηγος αλλαζει στυλ, εγω προτιμω, laid back + αμυντικο, εκτος απο οταν γουσταρω και παω σε σπορτιφ για μερικα 100αδες μετρα και μετα επανερχομαι στο laid back. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρω το δικο μας πεταλο ελευθερο με καλο καιρο να μην κανω το rev match στην τεταρτη μου και να μπω με 100 πατημενα, μετα απο αυτο ξανα cruise control στα 90km/h.

Τι εγινε ακριβως?

11 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

26χρονο

Εννοειται βολτα χαλαρη στο 99.9% (laid back + αμυντικη) και οδηγηση πραγματικη στο υπολοιπο 0.1%, τα συγχρονα αμαξακια απορούν πως το αμαξι χωρις αντιστρεπτικες με 175 πελμα μπαινει στις (συγκεκριμενες) στροφες με 2πλασια ταχυτητα... Μπαινει γιατι εχει πραγματικο οδηγο και οχι απλο χειριστη που ξερει να το οδηγει, να το σεβεται και να το προσ(εχει) σαν καινουργιο...

Παντα ομως ειμαστε απολυτα συννομοι 

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 12:31 ΜΜ, vamvakoolas είπε

Ακομα καμερες αν το οχημα ειναι ασφαλισμενο ΚΤΕΟ.

Xρειάζεσαι κάμερες για αυτά? Κοροιδεύομαστε και μεταξύ μας?

Δημοσ.
14 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Δεν υπαρχει περιπτωση να βρω το δικο μας πεταλο ελευθερο με καλο καιρο να μην κανω το rev match στην τεταρτη μου και να μπω με 100 πατημενα, μετα απο αυτο ξανα cruise control στα 90km/h.

Κατάλαβα,δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Και αυτός με 100 μπήκε αλλά το όριο ήταν 60,οι άλλοι τρείς όμως που ήταν στον δρόμο δεν έφταιγαν τίποτα να τους σκοτώσει ο χάρος του δρόμου.

https://video-cdn-jwt-new.mes.glomex.cloud/v2/f27bff/v-crhpg07wzjdd/eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJleHAiOjE3NDczMDY4MDAsImxvY2F0aW9uIjoiZ3IiLCJ2aWRlb0lkcyI6WyJ2LWNyaHBnMDd3empkZCJdfQ.6dTJS9eAHxqvLiBQJaTahVwcKFpFYoA5vA0G4HiiNdI/stream.mp4

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

φανταζομαι το σκεπτικο ειναι, σκαναρει η καμερα την πινακιδα -> ληγμενο ΚΤΕΟ -> προστιμο 

αλλα ισως θα ηταν καλυτερα να υπηρχε gov database: πινακιδα - αφμ - ΚΤΕΟ οπου πρεπει τα ΚΤΕΟ να συντηρουν τα στοιχεια. 
 ληγει το ΚΤΕΟ; 1 μηνα παραταση. περναει ο μηνας; προστιμο στην εφορια βασει ΑΦΜ. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

φανταζομαι το σκεπτικο ειναι, σκαναρει η καμερα την πινακιδα -> ληγμενο ΚΤΕΟ -> προστιμο 

αλλα ισως θα ηταν καλυτερα να υπηρχε gov database: πινακιδα - αφμ - ΚΤΕΟ οπου πρεπει τα ΚΤΕΟ να συντηρουν τα στοιχεια. 
 ληγει το ΚΤΕΟ; 1 μηνα παραταση. περναει ο μηνας; προστιμο στην εφορια βασει ΑΦΜ. 

την εποχή του φακελώματος των άπειρων εφαρμογών gov για το αν πήγαμε τουαλέτα κτλ χρειαζόμαστε κάμερα να το δει αυτό???

• Like 3
Δημοσ.
11 minutes ago, dtk-386 said:

με προλαβε ο Υπουργος:

απο Σεπτ 2025 θα μπουν τετοιες καμερες στα διοδια (ΚΤΕΟ/Ανασφαλιστα και τελη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

την εποχή του φακελώματος των άπειρων εφαρμογών gov για το αν πήγαμε τουαλέτα κτλ χρειαζόμαστε κάμερα να το δει αυτό???

δε ξερω γιατι κολας με την καμερα. προσωπικα αδιαφορο μου ειναι

ειπα μια αλλη ιδεα παραπανω, προτεινε κι εσυ κατι, forum ειμαστε ολοι γραφουμε οτι ναναι..

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...