haHa Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε PPP το εχεις ακουστα, αν δε το εχεις κανε μια ερευνα Με λιγη κριτικη ικανοτητα και κοιτωντας τα δεδομενα που παρεθεσα, θα εβλεπες οτι και το PPP του μεσου Ευρωπαιου εχει αυξηθει στο διαστημα 2006-2025 απο την στιγμη που: συνολικος , μεσος πληθωρισμος στην Ευρωπη ειναι γυρω στο 45% συνολικη, μεση αυξηση μισθων στην Ευρωπη ειναι γυρω στο 66% Φυσικα, παιζουν και αλλοι παραγοντες λογο, αλλα δεν εχει μειωθει το PPP του μεσου Ευρωπαιου. Επεξ/σία 20 Μαϊου από haHa
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) κατα PPP XAXXAXAXA ο bud μας δουλευει Αιθιοπια λιγο καλυτερα απο εμας, ε ρε φιλε δεν ηξερα οτι παμε τοσο καλα που ξεπερασαμε την κενυα, αλλα εχουμε δρομους και ακριβα προστιμα, thumbs up from me, νομιζω ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να βγαζουμε μεσους ορους σε μια χωρα που δεν εχει σχεση με τον μεσο ορο (της Ευρωπης ισως με τον μεσο ορο της αφρικης) 13 λεπτά πριν, haHa είπε PPP του μεσου Ευρωπαιου του μεσου Ελληνα πες μας, εκτος και αν δεν ζουμε στην Ελλαδα Επεξ/σία 20 Μαϊου από 11osmikrosmhtsos 1
MikhailBakurin Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 7 minutes ago, haHa said: Ειναι λογικο για εκεινους που η οικονομικη δυνατοτητα τους μειωθηκε, να εκθειαζουν τα αυτοκινητα 25ετιας μιας και δεν μπορουν να παρουν ευκολα ενα αντιστοιχο καινουριο. Τι κάθεσαι κι ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο. Προσωπικά, έχω φύγει από το εδώ φόρουμ και έχω πάει σε άλλο, για να μη βλέπω τις ανοησίες και την παραπληροφόρηση. Αν αυτό που κάνει ο τύπος δεν είναι κατά των κανόνων (ας κρίνουνν οι μοντς), σίγουρα διώχνει τον κόσμο. Έχουμε μείνει λίγοι οι Έλληνες με ευρωπαϊκού επιπέδου απολαβές, μπορούμε να αγοράσουμε καινούριο αυτοκίνητο, ψάχνουμε, κι έχουμε τον εμμονικό της καρμιροσύνης να γράφει κατά ριπάς πόσο χάλια και πεταμένα λεφτά είναι τα καινούρια και πόσο υπέροχα, βάλιου, ασφαλή και αξεπέραστα είναι τα 4τροχα φέρετρα 25ετίας που οδηγεί ο ίδιος.
haHa Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε κατα PPP XAXXAXAXA ο bud μας δουλευει Ισως υπαρχει προβλημα κατανοησης απλου κειμενου. Θα σου κανω highlight με κοκκινο ενα βασικο δεδομενο μηπως και βοηθησει στην κατανοηση: 27 λεπτά πριν, haHa είπε 46.000€ το 2006 ειναι περιπου ιδια με 67.000€ το 2025 (45% μεσος πληθωρισμος στην Ευρωπη απο το 2006 ως το 2025) . Αντιστοιχα, ο μεσος μισθος στην Ευρωπη αυξηθηκε απο το 2006 ως το 2025 κατα 66%. 2006: Average gross annual wage per employee (Eurozone ~€27,000) 2025 (estimated): ~€45,000 22 λεπτά πριν, haHa είπε Για πολλοστη φορα: δεν μιλαμε για τον Μητσο απο τα Πετραλωνα και οι εταιριες δεν βγαζουν αυτοκινητα με αποκλειστικο target group τον Μητσο απο τα Πετραλωνα. Ο μεσος Ευρωπαιος εχει το 2025 αισθητα μεγαλυτερο μισθο(πανω απο 50% υψηλοτερο) απο το 2006. 17 λεπτά πριν, haHa είπε Με λιγη κριτικη ικανοτητα και κοιτωντας τα δεδομενα που παρεθεσα, θα εβλεπες οτι και το PPP του μεσου Ευρωπαιου εχει αυξηθει στο διαστημα 2006-2025 απο την στιγμη που: συνολικος , μεσος πληθωρισμος στην Ευρωπη ειναι γυρω στο 45% συνολικη, μεση αυξηση μισθων στην Ευρωπη ειναι γυρω στο 66% Φυσικα, παιζουν και αλλοι παραγοντες λογο, αλλα δεν εχει μειωθει το PPP του μεσου Ευρωπαιου. --------------------------------------------------------------- 13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε του μεσου Ελληνα πες μας, εκτος και αν δεν ζουμε στην Ελλαδα Για πολλοστη φορα: Ειναι λογικο αν εχει μειωθει η οικονομικη δυνατοτητα, να μην μπορει καποιος να παρει καινουριο αυτοκινητο(και μερικοι να απο αυτους να καταληγουν να εκθειαζουν τα αυτοκινητα που καποτε πηραν). Οι εταιριες ομως δεν εχουν αποκλειστικο target group τον Μητσο απο τον Πετραλωνα, ειδικα οταν ο μεσος Ευρωπαιος εχει αισθητα μεγαλυτερο εισοδημα. 22 λεπτά πριν, haHa είπε Για πολλοστη φορα: δεν μιλαμε για τον Μητσο απο τα Πετραλωνα και οι εταιριες δεν βγαζουν αυτοκινητα με αποκλειστικο target group τον Μητσο απο τα Πετραλωνα. Ο μεσος Ευρωπαιος εχει το 2025 αισθητα μεγαλυτερο μισθο(πανω απο 50% υψηλοτερο) απο το 2006. Ειναι λογικο για εκεινους που η οικονομικη δυνατοτητα τους μειωθηκε, να εκθειαζουν τα αυτοκινητα 25ετιας μιας και δεν μπορουν να παρουν ευκολα ενα αντιστοιχο καινουριο. Επεξ/σία 20 Μαϊου από haHa
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, haHa είπε Ισως υπαρχει προβλημα κατανοησης απλου κειμενου. Θα σου κανω highlight με κοκκινο ενα βασικο δεδομενο μηπως και βοηθησει στην κατανοηση: haHahaHahaHa. Τι μου λες ευρωπαιου και ευρωπαιου οταν σου δειχνω PPP με χωρες αφρικης, μιλας ουτοπικα, εκτος της ελληνικης πραγματικοτητας, ετσι κανει και η ευρωπη με τις απαιτησεις για να τελειωσει ο πολεμος στην ουκρανια και συνεχιζεται 3 χρονια τωρα
haHa Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε haHahaHahaHa. Τι μου λες ευρωπαιου και ευρωπαιου οταν σου δειχνω PPP με χωρες αφρικης, μιλας ουτοπικα, εκτος της ελληνικης πραγματικοτητας, ετσι κανει και η ευρωπη με τις απαιτησεις για να τελειωσει ο πολεμος στην ουκρανια και συνεχιζεται 3 χρονια τωρα Τελικως, πραγματι υπαρχει προβλημα κατανοησης απλου κειμενου. Καλη συνεχεια.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, haHa είπε Τελικως, πραγματι υπαρχει προβλημα κατανοησης απλου κειμενου. Καλη συνεχεια Παραιτουμαι, Καλη συνεχεια επισης. 1
haHa Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 10 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Έχουμε μείνει λίγοι οι Έλληνες με ευρωπαϊκού επιπέδου απολαβές, μπορούμε να αγοράσουμε καινούριο αυτοκίνητο, ψάχνουμε, κι έχουμε τον εμμονικό της καρμιροσύνης να γράφει κατά ριπάς πόσο χάλια και πεταμένα λεφτά είναι τα καινούρια και πόσο υπέροχα, βάλιου, ασφαλή και αξεπέραστα είναι τα 4τροχα φέρετρα 25ετίας που οδηγεί ο ίδιος. Το πηγε ακομα πιο περα τωρα: 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε μια W123 ειναι καλυτερη απο την ακριβοτερη μερσεντα του 2025 its a fact https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W123 Μιλαμε για αυτοκινητο 45ετων... 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε τα 4τροχα φέρετρα 25ετίας 25 years young, απο τα 45+ ξεκινανε μικρα προβληματακια Μόλις τώρα, haHa είπε Μιλαμε για αυτοκινητο 45ετων ε ναι ισως να σου καψει καμια λαμπα, μικρα προβληματακια Επεξ/σία 20 Μαϊου από 11osmikrosmhtsos 1
NT1G Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 23 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε κατα PPP XAXXAXAXA ο bud μας δουλευει Αιθιοπια λιγο καλυτερα απο εμας, ε ρε φιλε δεν ηξερα οτι παμε τοσο καλα που ξεπερασαμε την κενυα, αλλα εχουμε δρομους και ακριβα προστιμα, thumbs up from me, νομιζω ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να βγαζουμε μεσους ορους σε μια χωρα που δεν εχει σχεση με τον μεσο ορο (της Ευρωπης ισως με τον μεσο ορο της αφρικης) του μεσου Ελληνα πες μας, εκτος και αν δεν ζουμε στην Ελλαδα Γιατί δεν βάζεις το GDP per Capita (PPP). Στην λίστα που βάζεις το Λουξεμβούργο είναι θέση 101 με 104822. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Γιατί δεν βάζεις το GDP per Capita (PPP) αυτη ειναι ρε συ, μηπως εννοεις την GDP per Capita (nominal)
mezger Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Αυτό το τοπικ κρατήστε το στο αρχείο να το δείτε σε 20-30 χρόνια, που θα έχει γίνει με τα αυτοκίνητα που έχουμε σήμερα ότι έγινε με τα άλογα στις αρχές του 20ου αιώνα. Που αν έλεγες το 1910-20 σε κάποιον να πάει να πάρει κανένα αυτοκίνητο και να σταματήσει να πηγαινοέρχεται με το άλογό του που γεμίζει το δρόμο κυριολεκτικά με σκατά, θα σου έλεγε -"Είναι πολύ πιο ασφαλές, κοιμάμαι και πάει μόνο του, αν με πάρει ο ύπνος στο αυτοκίνητο τι θα γίνει" -"Γουστάρω να κρατάω τα γκέμια και να σπιρουνίζω το άλογο, δε μπορώ να ευχαριστηθώ έτσι την οδήγηση με τα μηχανήματα του διαβόλου, τι θα μαστιγώνω" -"Το άλογό μου το χτενίζω και το πλένω κάθε μέρα, και το παίρνω μέσα και κοιμάμαι και μαζί του, το μηχάνημα δεν θα το αγαπήσω ποτέ έτσι" -"Μπορεί να είναι γέρικο αλλά το ταίζω κάθε μέρα βιολογικό σιτάρι και πίτουρο Ιμαλαίων και το πεταλώνω κάθε 1000 χεσίματα με τιτάνιο, αμα τα βάλουμε κάτω θα φας τη σκόνη μου" Και μέσα σε 20 χρόνια δεν έβλεπες άλογο στο δρόμο - όποιος ήθελε να ασχοληθεί, τα έσκαγε χοντρά και πήγαινε να κάνει την ιππασία του σε ειδικούς χώρους για να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους που θέλουν απλά να πάνε κάπου. Ας κρατήσει λοιπόν όποιος έχει για χόμπι την οδήγηση την αντίκα του και ας την πηγαίνει σε σόου να την δείχνει και σε πίστες να την οδηγεί (που είναι δικαίωμα του, να μην παρεξηγηθώ), και οι υπόλοιποι να πηγαίνοερχόμαστε στις δουλείες μας χωρίς ντουμάνια, μαγκιές, κολιές και άλλες αηδίες (που ΔΕΝ είναι αυτονόητο δικαίωμα να μπορείς να τα κάνεις σε δημόσιους δρόμους). 2
papoys1 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 16 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Παραιτουμαι, Καλη συνεχεια επισης. Μη φευγεις στάσου ειμαι και εγω εδώ.😁 Και μάλιστα αναρωτιέμαι στο insomnia εχουν μαζευτεί καλοπληρωμένοι Έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν 30-40 χιλιάρικα να αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο;;; Εάν τα είχα ή αν αμοιβόμουνα με το μισθό προ 20ετίας ενδεχομένως έτσι για το γαμώτο και όχι ότι τόθελα τόσο πολύ , να μην τους χαλούσα το χατήρι να πήγαινα και γω σε καινούργιο. Με τη σύνταξη πείνας που μου δίνει σήμερα το κράτος όχι καινούργιο αλλά ούτε μεταχειρισμένο 10ετίας μπορώ να πάρω Οπότε συντηρώ αυτό που έχω και είναι 20 χρόνων το οποίο και με τα τωρινά δεδομένα δεν προβλέπω να το αλλαξω την επόμενη 10ετία όπως κάνει ένα πολύ μεγάλο να μην πω το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού. Το να με μαλώνετε και να ξιφουλκείτε για την λάθος όπως πιστεύετε επιλογή μου δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.😜 2 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 14 λεπτά πριν, mezger είπε ντουμάνια, μαγκιές, κολιές και άλλες αηδίες μπαντιλικια με μηχανικο βρωμοτουρμποντιζελ και κολλημενη διαφορικουρα ειναι peak vibe ευχομαι να το ζησεις καποια στιγμη και να αλλαξει η γνωμη σου
MikhailBakurin Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 31 minutes ago, haHa said: Το πηγε ακομα πιο περα τωρα: https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W123 Μιλαμε για αυτοκινητο 45ετων... Έχει σχεδόν την ηλικία του πατέρα μου (με έκανε μικρός). Αυτή είναι η σοβαρότητα του τύπου. 8 minutes ago, papoys1 said: Μη φευγεις στάσου ειμαι και εγω εδώ.😁 Και μάλιστα αναρωτιέμαι στο insomnia εχουν μαζευτεί καλοπληρωμένοι Έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν 30-40 χιλιάρικα να αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο;;; Εάν τα είχα ή αν αμοιβόμουνα με το μισθό προ 20ετίας ενδεχομένως έτσι για το γαμώτο και όχι ότι τόθελα τόσο πολύ , να μην τους χαλούσα το χατήρι να πήγαινα και γω σε καινούργιο. Με τη σύνταξη πείνας που μου δίνει σήμερα το κράτος όχι καινούργιο αλλά ούτε μεταχειρισμένο 10ετίας μπορώ να πάρω Οπότε συντηρώ αυτό που έχω και είναι 20 χρόνων το οποίο και με τα τωρινά δεδομένα δεν προβλέπω να το αλλαξω την επόμενη 10ετία όπως κάνει ένα πολύ μεγάλο να μην πω το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού. Το να με μαλώνετε και να ξιφουλκείτε για την λάθος όπως πιστεύετε επιλογή μου δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.😜 Δεν σας είπαμε να τα πετάξετε, ούτε σας τα κάψαμε. Είπαμε απλώς να μη μολύνετε τα τόπικς με αλεπούδες, κρεμαστάρια, ζήλιες και ψώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις