Fotoalexandros Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το κλασικό "άκυρο" τρώει δυστυχώς ΚΑΙ το συγκεκριμένο τηλέφωνο στον τομέα επιλογής γωνίας φακών: 16mm (δηλαδή υπερ-υπερευρυγώνιο), 24mm ( υπερευρυγώνιο) και μετά 85-170mm τηλεφακοί.. Οι σημαντικότερες γωνίες μεταξύ 24-85 απουσιάζουν ΤΕΛΕΙΩΣ και επαφίονται στο crop από τον κύριο αισθητήρα. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Fotoalexandros
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, logistoulis είπε Σαν πρώην χρήστης Xperia μέχρι και πριν ένα μήνα, οκ μου άρεσε.. πολλά μου αρέσουν στα Xperia σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δεν αγοράζω ξανά Xperia για τους εξής λόγους: 1) πανάκριβη συσκευή χωρίς vapor chamber, υπό συνθήκες το καλοκαίρι δεν είχα κινητό 2) πανάκριβη συσκευή με χαζά θέματα ποιότητας (μου χάλασε ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, σε παλιότερο Sony μου είχε χαλάσει το μοτέρ της δόνησης.. ποιότητα στην τύχη) 3) οι κάμερες ωραίες με ρυθμίσεις κτλ, αλλά για point and shoot καθόλου καλές, πήγα στο τελείως άλλο άκρο (pixel 9 pro) και βρήκα την υγειά μου 4) οκ καλά όλα αυτά με την "πράσινη ανάπτυξη" τις ανακυκλωμενες συσκευασίες, υλικά και έλλειψη πλαστικών κτλ, αλλά όλα αυτά ακυρώνονται όταν σε μια πανάκριβη συσκευή η υποστήριξη είναι αστεία με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αλλάξεις κινητό πιο νωρίς από ότι πρέπει. Το πιο βασικό για να είναι μια εταιρεία κινητών οικολογική θεωρώ ότι είναι η υποστήριξη της Το γνώριζα βέβαια ότι αγοράζοντας Xperia δεν θα είχα την υποστήριξη που ήθελα, παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι συνεχίζει και μου αρέσει ή ότι θα επενδυα ξανά τα χρήματα μου σε κάτι τέτοιο. Προσπάθησα ξανά και ξανά να υποστηρίξω Σόνυ (στα κινητά), αλλά δεν με βοηθάει και η ίδια για αυτό και τέλος πλέον ο,τι και να κάνει ή υποσχεθεί στο μέλλον και κρίμα γιατί μου άρεσαν πχ οι ρυθμίσεις χρωμάτων των οθονών τους, μου άρεσε να βάζω SD σε ναυαρχίδα, μου άρεσε που δεν είχα τρύπα στην οθόνη, αλλά τα αρνητικά είναι πολύ πιο σημαντικά ειδικά όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται ως πελάτη (βέβαια στα θέματα μου είχα πολύ καλή αντιμετώπιση από την εδώ αντιπροσωπεία, αλλά όταν η ίδια η εταιρεία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται τι να το κάνω) To μοντέλο του άρθρου διαθέτει vapor chamber και κακώς δεν αναγράφεται στο κείμενο. Είμαι χρήστης iphone απο το 2014 αλλά μιλάμε ίσως για την πιο πλήρη συσκευή που έχει βγάλει ποτέ η Sony. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Tilemaxx
logistoulis Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε το επόμενό μου θα είναι πιξελ. από που το αγόρασες και τι παίζει με τα κλασσικά 5g, wifi call και εγγύηση? /οφτοπικ και σόρι από τους υπόλοιπους 5g, volte, wifi όλα δείχνουν να παίζουν (το wifi δεν το έχω δοκιμάσει αλλά το εμφανίζει κανονικά ως επιλογή στο menu με πάροχο nova) Για εγγύηση το πήρα από πλαίσιο (να είμαι όσο πιο καλυμμένος μπορώ, ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω βέβαια) σε προσφορά με 20% επιστροφή που έτρεχε με την Εθνική, οπότε μπορείς να πεις ότι το πήρα όσο από ένα σκρουτζομαγαζο από μεγάλη αλυσίδα, δηλαδή 800αρι 1
Arkin Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Για πάντα στο 0.1% θα μείνει η Sony στα κινητά με αυτές τις τιμές πιστεύω ότι απλά δεν την ενδιαφέρει να πάρει market share εδω και πάρα πολλά χρόνια. Ναι ποιοτικά κινητά αλλά όποιος θα δώσει τόσα χρήματα θα πάει σε άλλες εταιρείες. 1
billeiros Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Μετά το 1499 ευρώ σταμάτησα να διαβάζω.πηρα πριν ένα μήνα το redmagic 10 pro στα 619 το οποίο μόνο σε κάμερα υπολειπεται 1 3
strange_thomas Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στο review στο gsmarena οι φώτος μοιάζουν να ερχονται απο LG G3...
Arkin Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, billeiros είπε Μετά το 1499 ευρώ σταμάτησα να διαβάζω.πηρα πριν ένα μήνα το redmagic 10 pro στα 619 το οποίο μόνο σε κάμερα υπολειπεται Κινηταρα το red magic γενικα τα zte ειναι σκυλια του πολεμου με τρομερο hardware βαζουν τα γυαλια στις εταιριες αισχροκερδειας εκει εξω. Λιγο το software update να φτιαξουν και δεν θα εχουν αντιπαλο. 1
kwstas321 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, billeiros είπε Μετά το 1499 ευρώ σταμάτησα να διαβάζω.πηρα πριν ένα μήνα το redmagic 10 pro στα 619 το οποίο μόνο σε κάμερα υπολειπεται Εννοεις οτι υπολείπεται σε καμερα + αδιαβροχοποιηση + βαρος + παχος + θυρα ακουστικων + υποδοχη για καρτες SD + Victus 2 Glass στην οθονη και πλάτη + LTPO οθόνη. Ή σα να λεμε, το μόνο ίδιο που εχουν οι συσκευές, ειναι ο επεξεργαστης. 2 2 2
Just_travel_everywhere Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Βάλανε όλες εταιρείες 1499 έβαλε και η Sony τα σκουπίδια της τεχνολογίας πλέον δυστυχώς 1 1
Devil9697 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Άλλο ένα κινητό μόνο για YouTube review. Γιατι μετα θα εχει την μοιρα ολων των προηγουμενων.
Agony Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 5 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε To xperia 10 πάντως, δεν το αλλάζω με τίποτα, 7 μήνες μετά την αγορά του. Είναι ό,τι θέλει κανείς από ΚΙΝΗΤΟ. Κλήσεις, σηματάρα (πιάνει έστω τηλ εκεί που όλοι έχουν μόνο 112 και πιάνει έστω 4γ εκεί που έχουν όλοι Ε), απλό υι, αρκούντως αποδοτικός επεξεργαστής, πανλεπτό, πανάλαφρο, ανθεκτικότατη κατασκευή, οικονομικό σε αγορά, κάμερα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πάνω από το 90% των κινητών, ξεχνάς πότε το φόρτισες τελευταία φορά, θύρα ακουστικών, πανγρήγορη συνδεσιμότητα, 0 μπλοατγοερ και διαφημίσεις, δυνατό και ευκρινές ηχείο. Το μόνο που εξακολουθεί να με ενοχλεί, είναι η δύστροπη φόρτιση. Για να πιάσεις τα 20-22 βαττ που έχει μέγιστα, θέλει καλό φορτιστή και καλώδιο, αλλιώς αργεί πολύ. Και πάλι, σιγά τα ωά, γιατί με 10% φόρτιση σε ένα 7-10λεπτο, βγάζει άνετα ένα 5ωρο-7ωρο ΧΩΡΙΣ battery save mode. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί δεν μου έχει χρειαστεί. Αν κάποιος θέλει τάμπλετ ή φλεξομασίνι, πάει αλλού. ΔΕΝ θα έδινα 1000+ ευρώ πάντως, για μια καλύτερη εκδοχή του. Εχω τα 3 τελευταια μοντελα 10 , τα οποια ειναι εκπληκτικα φοβερη ποιοτητα κατασκευης μπαταρια που για μενα ειναι βασικο ,τεραστια ( calibrated colour profile) σημα πολυ καλο , οταν μιλαω με ακουν και ακουω αψογα ( που αλλα κινητα πολυ ποιο ακριβα δεν το εχουν αυτο ) ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ δεν χαλαει με λιγο νερακι στην θαλασσα η στην πισινα . Καθολου διαφημισεις καλο ηχειο πολυ καλη καμερα για τα λεφτα του ( εκτος απο την Selfie που θελει καλο φωτισμο ) Με την φορτιση δεν ειχα ποτε προβλημα μιας και ειναι τοσο μεγαλη η αυτονομια του που το βαζεις ανετα το βραδυ ( ασε που ριχνει την ταχυτηνα απο μονο του ) Εχω ακομα ενα 10iii Που το εδωσα στην πεθερα μου και η μπαταρια ειναι οπως παλια . Οπως λες και εσυ ακουστικα , μικρο και ελαφρυ κτλ κτλ . Υπαρχουν κινητα πολυ ποιο δυνατα σε αυτα τα λεφτα, και καταλαβαινω απολυτα οσους δεν θελουν Sony ... Ομως προσωπικα κοιταω αλλα πραγματα + το μεγεθος 21:9 που στο χερι ειναι πολυ βολικο . Βασικα το Xperia 10 δεν κανει τιποτα τελεια και κανει σχεδον τα παντα ικανοποιητικα και αυτο για εμενα ειναι οκ. 1
enrique19 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Υπεροχο..Πανεμορφη φωτογραφια με την καμερα διπλα..Φοβερο ματ χρωμα..πανισχυρο κανει το switch 2 να φαινεται λιγο.Η Sony εκανε καλη δουλεια ειναι ομοφο.
billeiros Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kwstas321 είπε Εννοεις οτι υπολείπεται σε καμερα + αδιαβροχοποιηση + βαρος + παχος + θυρα ακουστικων + υποδοχη για καρτες SD + Victus 2 Glass στην οθονη και πλάτη + LTPO οθόνη. Ή σα να λεμε, το μόνο ίδιο που εχουν οι συσκευές, ειναι ο επεξεργαστης. Αδιάβροχο ποίηση πως να έχει απο τη στιγμη που έχει φαν ? Θύρα ακουστικών έχει κανονικότατα.υποδοχη για κάρτες δεν έχει το 99% των κινητών αλλά δε μου χρειάζεται κιόλας.τα 256gb μου επαρκούν προσωπικά. Το βάρος του είναι μια χαρά.ειχα s21 ultra πριν και ήταν μόλις 10 γρ ελαφρύτερο.εχει επίσης υγρό μέταλλο στον cpu και chamber, bezel less οθόνη ,κάμερα σελφι η οποία είναι κάτω από αυτήν και δε φαίνεται καθόλου.εγω έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος.επισης δεν κάνει θροτλινγκ το κινητό όπως τα υπόλοιπα λόγω του σχεδιασμού του.παρεε εσύ το Sony με 1500 και σε ένα εξάμηνο να κάνει 800 Επεξ/σία 13 Μαϊου από billeiros
kwstas321 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 25 λεπτά πριν, billeiros είπε Αδιάβροχο ποίηση πως να έχει απο τη στιγμη που έχει φαν ? Θύρα ακουστικών έχει κανονικότητα.υποδοχη για κάρτες δεν έχει το 99% των κινητών αλλά δε μου χρειάζεται κιόλας.τα 256gb μου επαρκούν προσωπικά. Το βάρος του είναι μια χαρά.ειχα s21 ultra πριν και ήταν μόλις 10 γρ ελαφρύτερο.εχει επίσης υγρό μέταλλο στον cpu και chamber, bezel less οθόνη ,κάμερα σελφι η οποία είναι κάτω από αυτήν και δε φαίνεται καθόλου.εγω έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένος.επισης δεν κάνει θροτλινγκ το κινητό όπως τα υπόλοιπα λόγω του σχεδιασμού του.παρεε εσύ το Sony με 1500 και σε ένα εξάμηνο να κάνει 800 Φιλε μου , εγω δεν εχω Sony, αλλά το να λες οτι ειναι ίδια κινητα, ειναι απλά άτοπο. Ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που δίνει ολα τα παραπάνω ταυτόχρονα σε ενα σύνολο. Μακάρι να ειχαν την τεχνογνωσία και αλλες, να ειχαμε ακομη πιο πολλες επιλογες. Προφανως και δεν εχει το 99% υποδοχη για κάρτες, αυτο ακριβως ειναι το αξιοθαυμαστο. Οτι ενω σου εχει δωσει τα παντα, το κανει και με χαμηλοτερο βαρος και μικροτερο παχος. Τα κινητα της ειναι απο άλλο πλανήτη, μακάρι να μπορούσα να τα στηρίξω. Μου θυμιζει συζητηση με κινεζικες vs ιαπωνικες μοτοσυκλετες αυτο το πραγμα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα