antonis1979 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Γιατί στο competitive δεν χρησημοποιούν τόσο μεγάλα monitor. Πρέπει το μάτι σου να βλέπει τα πάντα στο πάνελ και να μην χρειάζεται να ''ταξιδεύει'' Όπως και στον παραπάνω προορίζεται για competitive gaming δεν θα μου έκανε εντύπωση και 1080p να ήταν. Αυτός που παίζει CS , LOL , DOTA , Fortnite κλπ κλπ δεν ενδιαφέρεται για 4Κ καθώς μεγαλύτερη ανάλυση=λιγότερα fps άρα το όλο πλεονέκτημα τον 500hz που σημαίνει στοχεύεις για κοντά 500fps πάει περίπατο. Πάμε πάλι. Προορίζεται για competitive. Για παιχνίδια όπως COD , CS , LOL κλπ κλπ τα οποία πας μέχρι 500fps με 4080+ κάρτα και low settings(γιατί low παίζουν δεν ενδιαφέρονται για γραφικά) Αυτοί που παίζουν ετσι δεν πάιζουν σε 1440p
KnightRider Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, DoomSword είπε αυτο το SVP δε δημιουργει soap opera effect στην εικονα; οσες φορες προσπαθησα να δω ταινια με ανοιχτο το αντιστοιχο motion interpolation της εκαστοτε τηλεορασης το αποτελεσμα ηταν τρομερα ενοχλητικο, ακομη και στην τελευταια LG OLED μου, αφου κατεστρεφε την κινηματογραφικη αισθηση και θυμιζε στην καλυτερη βιντεο τραβηγμενο απο go pro ή αντιστοιχη καμερα, και γενικα ηταν υποβαθμιση του συνολικου αποτελεσματος παρολη την πιο "γεματη" κινηση. Για μερικούς είναι σαν soap opera effect αλλά για μένα είναι η φυσική κίνηση όπως βλέπουμε στην πραγματική ζωή - βέβαια σε 50 και 60 fps εκεί μου φαίνεται λίγο κάπως ψεύτικο αλλά από 120fps κι άνω εκεί είναι πιο αληθινό. 45 λεπτά πριν, DoomSword είπε Επεξ/σία 14 Μαϊου από KnightRider
7nisiotis Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Ntinaras said: Μετα απο ενα σημειο τα Hz δεν παιζουν ρολο. Κανενα νοημα πανω απο τα 240, που ηδη ειναι αρκετα. Κι όμως μετά τα 360Hz+ ξεκινάει να χτυπάει η αντίστοιχη διαφορά με αυτή ας πούμε των 60 σε 144. Αν είσαι competitive νεανίας και τρελάκιας (κι έχεις και καλά ματάκια, σπιρτάδα στα αντανακλαστικά - λίγοι ξεχωρίζουν και ΝΙΩΘΟΥΝ την αλληλεπίδραση αυτή) τα αξιοποιείς. Για τέτοια παιδιά είναι αυτά τα monitor, αυτών των Hz. Είναι επιδόσεων αγορές, για niche/competitive multiplayer κοινό. Ηδη φαντάσου έχω πετύχει σχόλια χρηστών που έχουν ΤΝ 500Ηz της Zowie - απευθείας αγγελία το TN (με τις τεχνολογίες που εχει - ασχέτως της εικόνας τέλος πάντων) για να τα σκάσουν στο νέο ' θαύμα ' που συνδυάζει τα καλά των OLED με τα νέα όμορφα. Εξηγεί και ο Ali κάποια πράγματα, για ποιον είναι αυτά τα μονιτορ Επεξ/σία 14 Μαϊου από 7nisiotis 1
Chocobo Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, antonis1979 είπε Αυτοί που παίζουν ετσι δεν πάιζουν σε 1440p Μια χαρά παίζουν σε 1440. Δεν είμαστε στο 2012. Οι κάρτες τρέχουν 400+ fps σε αυτά τα παιχνίδια 1440p medium
mordred Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 4 hours ago, DoomSword said: αυτο το SVP δε δημιουργει soap opera effect στην εικονα; οσες φορες προσπαθησα να δω ταινια με ανοιχτο το αντιστοιχο motion interpolation της εκαστοτε τηλεορασης το αποτελεσμα ηταν τρομερα ενοχλητικο, ακομη και στην τελευταια LG OLED μου, αφου κατεστρεφε την κινηματογραφικη αισθηση και θυμιζε στην καλυτερη βιντεο τραβηγμενο απο go pro ή αντιστοιχη καμερα, και γενικα ηταν υποβαθμιση του συνολικου αποτελεσματος παρολη την πιο "γεματη" κινηση. Στις ταινίες για να μην έχεις το λεγόμενο soap opera effect, απενεργοποιείς τις τεχνολογίες αυτές (γι αυτό άλλωστε οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν πλέον film mode ή κάτι αντίστοιχο). Έχουν νόημα κυρίως γι αθλητικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα