Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 02:03 μμ Δημοσ. χθες στις 02:03 μμ (επεξεργασμένο) Πήγα στο σπίτι συγγενή που είχε πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο. Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες ΑΛΛΑ ταυτόχρονα χτύπησε και το σταθερό του σπιτιού μου από ότι μου είπε η γυναίκα μου αλλά το είδα κι εγώ στο ιστορικό των κλήσεων. Υπ όψιν ότι έχω τον ίδιο αριθμό αλλά με διαφορετικό πρόθεμα 210 και 699 και σε σταθερό και κινητό. Τον αριθμό του συγγενή τον έχω στις επαφές και στο σταθερό μου και στο κινητό μου με ίδιο όνομα. Πως γίνεται αυτό; Επεξ/σία χθες στις 02:03 μμ από Γιάννης Platano
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 02:07 μμ Δημοσ. χθες στις 02:07 μμ Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και φράσεις όπως αυτή "Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες" δεν μου βγάζουν νόημα
Charismo Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ (επεξεργασμένο) Κάνοντας μια εξερχόμενη κλήση προς κινητό, κάλεσε και το σταθερό το οποίο είναι το ίδιο με το κινητό, με το αντίστοιχο πρόθεμα. Π.χ. 699 1234567 και 210 1234567 Επεξ/σία χθες στις 02:11 μμ από Charismo
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:11 μμ 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και φράσεις όπως αυτή "Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες" δεν μου βγάζουν νόημα Από το σταθερό που πήγα να δω για πρόβλημα έκανα δοκιμή και κάλεσα το κινητό μου να δω αν καλεί Μόλις τώρα, Charismo είπε Κάνοντας μια εξερχόμενη κλήση προς κινητό, κάλεσε και το σταθερό το οποίο είναι το ίδιο με το κινητό, με το αντίστοιχο πρόθεμα. Π.χ. 699 1234567 και 210 1234567 Έτσι ακριβώς
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Τι πρόβλημα υπήρχε αρχικά με το τηλέφωνο του συγγενή? Επίσης πως γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και σταθερό, εξυπηρετεί σε κάτι? Πρώτη φορά το ακούω
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:33 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι πρόβλημα υπήρχε αρχικά με το τηλέφωνο του συγγενή? Επίσης πως γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και σταθερό, εξυπηρετεί σε κάτι? Πρώτη φορά το ακούω Γίνεται Οταν άνοιξε η qtelecom κάπου 20 χρόνια πριν μπορούσες να διαλέξεις αριθμό εκτός από το πρόθεμα και πήρα τον ίδιο με το σπίτι μου Εκανε και συμβόλαια Φυσικά μετά έκανα φορητοτητες 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι πρόβλημα υπήρχε αρχικά με το τηλέφωνο του συγγενή? Επίσης πως γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και σταθερό, εξυπηρετεί σε κάτι? Πρώτη φορά το ακούω Είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες Δόθηκε βλάβη σε nova Επεξ/σία χθες στις 02:40 μμ από Γιάννης Platano
ekrepali Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Πως γίνεται αυτό; Eίναι στοιχειωμένο το δίκτυο... δεν εξηγείται αλλιώς. Επεξ/σία χθες στις 03:27 μμ από ekrepali 3
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Η cosmote που ανήκω και σε σταθερό και σε κινητά τηλέφωνα μου είπε πριν λίγο ότι ισως κάποιο συστημικο προβλήματα της στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όσες φορές με κάλεσαν χτύπησε μόνο το ένα από τα δύο τηλέφωνα που έχω με τον "ίδιο", αριθμό.
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η cosmote που ανήκω και σε σταθερό και σε κινητά τηλέφωνα μου είπε πριν λίγο ότι ισως κάποιο συστημικο προβλήματα της στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όσες φορές με κάλεσαν χτύπησε μόνο το ένα από τα δύο τηλέφωνα που έχω με τον "ίδιο", αριθμό. Τι αλλο να σου πει η cosmote; 1
csontheline Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μάλλον είχαν την ίδια κλίση. Ίσιωσέ τα και ξαναδοκίμασε. 📐 4
gorge18 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 14/5/2025 στις 2:03 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Πήγα στο σπίτι συγγενή που είχε πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο. Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες ΑΛΛΑ ταυτόχρονα χτύπησε και το σταθερό του σπιτιού μου από ότι μου είπε η γυναίκα μου αλλά το είδα κι εγώ στο ιστορικό των κλήσεων. Υπ όψιν ότι έχω τον ίδιο αριθμό αλλά με διαφορετικό πρόθεμα 210 και 699 και σε σταθερό και κινητό. Τον αριθμό του συγγενή τον έχω στις επαφές και στο σταθερό μου και στο κινητό μου με ίδιο όνομα. Πως γίνεται αυτό; και εγω το εχω κανει και οταν καλλουν στο σταθερο χτυπανε μαζι οτι κινητα εχω... Εγω εχω ενα fritz και fritzphone και στα κινητα εχω το fon της fritz και οσο ειμαι στο δυκτιο του σπιτιου χτυπανε ολα. Αν ειμαι εξω με vpn του fritz θα χτυπησει και παλι...
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε και εγω το εχω κανει και οταν καλλουν στο σταθερο χτυπανε μαζι οτι κινητα εχω... Εγω εχω ενα fritz και fritzphone και στα κινητα εχω το fon της fritz και οσο ειμαι στο δυκτιο του σπιτιου χτυπανε ολα. Αν ειμαι εξω με vpn του fritz θα χτυπησει και παλι... Εγω ομως δεν εχω κανει κατι τετοιο . Οταν με καλουν στο κινητο μονο αυτο χτυπαει Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Γιάννης Platano
poulinos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Εγω ομως δεν εχω κανει κατι τετοιο . Οταν με καλουν στο κινητο μονο αυτο χτυπαει μηπως εχεις βαλει εκτροπη το κινητο στο σταθερο οταν δεν απαντηθει η κληση μετα απο χ χτυπηματα? μονο αυτο μου στεκει και τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα