Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο σπίτι συγγενή που είχε πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο. 

Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες 

ΑΛΛΑ ταυτόχρονα χτύπησε και το σταθερό του σπιτιού μου από ότι μου είπε η γυναίκα μου αλλά το είδα κι εγώ στο ιστορικό των κλήσεων. 

Υπ όψιν ότι έχω τον ίδιο αριθμό αλλά με διαφορετικό πρόθεμα 210 και 699 και σε σταθερό και κινητό. 

Τον αριθμό του συγγενή τον έχω στις επαφές και στο σταθερό μου και στο κινητό μου με ίδιο όνομα. 

Πως γίνεται αυτό; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και φράσεις όπως αυτή "Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες" δεν μου βγάζουν νόημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνοντας μια εξερχόμενη κλήση προς κινητό, κάλεσε και το σταθερό το οποίο είναι το ίδιο με το κινητό, με το αντίστοιχο πρόθεμα.

Π.χ. 699 1234567 και 210 1234567

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και φράσεις όπως αυτή "Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες" δεν μου βγάζουν νόημα

Από το σταθερό που πήγα να δω για πρόβλημα έκανα δοκιμή και κάλεσα το κινητό μου να δω αν καλεί 

Μόλις τώρα, Charismo είπε

Κάνοντας μια εξερχόμενη κλήση προς κινητό, κάλεσε και το σταθερό το οποίο είναι το ίδιο με το κινητό, με το αντίστοιχο πρόθεμα.

Π.χ. 699 1234567 και 210 1234567

Έτσι ακριβώς 

Δημοσ.

Τι πρόβλημα υπήρχε αρχικά με το τηλέφωνο του συγγενή?

Επίσης πως γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και σταθερό, εξυπηρετεί σε κάτι? Πρώτη φορά το ακούω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Επίσης πως γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και σταθερό, εξυπηρετεί σε κάτι? Πρώτη φορά το ακούω

Γίνεται 

Οταν άνοιξε η qtelecom κάπου 20 χρόνια πριν μπορούσες να διαλέξεις αριθμό εκτός από το πρόθεμα και πήρα τον ίδιο με το σπίτι μου 

Εκανε και συμβόλαια 

Φυσικά μετά έκανα φορητοτητες

15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες 

Δόθηκε βλάβη σε nova 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Πως γίνεται αυτό; 

44212a635cf8e37fc9fae84f66df68e8.jpg.47c38e985ea57b4c2a6d41807d88a210.jpg

Eίναι στοιχειωμένο το δίκτυο... δεν εξηγείται αλλιώς.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 3
Δημοσ.

Η cosmote που ανήκω και σε σταθερό και σε κινητά τηλέφωνα μου είπε πριν λίγο ότι ισως κάποιο συστημικο προβλήματα της στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όσες φορές με κάλεσαν χτύπησε μόνο το ένα από τα δύο τηλέφωνα που έχω με τον "ίδιο", αριθμό. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η cosmote που ανήκω και σε σταθερό και σε κινητά τηλέφωνα μου είπε πριν λίγο ότι ισως κάποιο συστημικο προβλήματα της στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όσες φορές με κάλεσαν χτύπησε μόνο το ένα από τα δύο τηλέφωνα που έχω με τον "ίδιο", αριθμό. 

Τι αλλο να σου πει η cosmote;

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 2:03 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Πήγα στο σπίτι συγγενή που είχε πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο. 

Έκανα κλίση στο κινητό μου και κάλεσε αφού είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες 

ΑΛΛΑ ταυτόχρονα χτύπησε και το σταθερό του σπιτιού μου από ότι μου είπε η γυναίκα μου αλλά το είδα κι εγώ στο ιστορικό των κλήσεων. 

Υπ όψιν ότι έχω τον ίδιο αριθμό αλλά με διαφορετικό πρόθεμα 210 και 699 και σε σταθερό και κινητό. 

Τον αριθμό του συγγενή τον έχω στις επαφές και στο σταθερό μου και στο κινητό μου με ίδιο όνομα. 

Πως γίνεται αυτό; 

και εγω το εχω κανει και οταν καλλουν στο σταθερο χτυπανε μαζι οτι κινητα εχω... 

Εγω εχω ενα fritz και fritzphone και στα κινητα εχω το fon της fritz και οσο ειμαι στο δυκτιο του σπιτιου χτυπανε ολα. Αν ειμαι εξω με vpn του fritz θα χτυπησει και παλι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gorge18 είπε

και εγω το εχω κανει και οταν καλλουν στο σταθερο χτυπανε μαζι οτι κινητα εχω... 

Εγω εχω ενα fritz και fritzphone και στα κινητα εχω το fon της fritz και οσο ειμαι στο δυκτιο του σπιτιου χτυπανε ολα. Αν ειμαι εξω με vpn του fritz θα χτυπησει και παλι... 

Εγω ομως δεν εχω κανει κατι τετοιο .

Οταν με καλουν στο κινητο μονο αυτο χτυπαει 

Δημοσ.
2 hours ago, Γιάννης Platano said:

Εγω ομως δεν εχω κανει κατι τετοιο .

Οταν με καλουν στο κινητο μονο αυτο χτυπαει 

μηπως εχεις βαλει εκτροπη το κινητο στο σταθερο οταν δεν απαντηθει η κληση μετα απο χ χτυπηματα? μονο αυτο μου στεκει και τιποτα αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...