lbit Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ 51 λεπτά πριν, PadPoet είπε Άλλαξε και του e-banking σου τότε. καλυτερα να αλλαξω του ινσομνια πρωτα 51 λεπτά πριν, Charismo είπε Και φυσικά ήταν η ημερομηνία γέννησης σου. 😋 δεν το δεχοτανε ... ηθελε και γραμματα , κεφαλαια.
cvb~ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:47 μμ Ευτυχώς που με το άρθρο μας ενημερώσατε για την κατάσταση, οπότε και γω μόλις τώρα άλλαξα τον κωδικό.
LiquidTroll Δημοσ. Τετάρτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:47 μμ Οσοι ήμαστε στο ΙΤ, λεμε καθημερινα στα αφεντικά πόσο σημαντικό είναι το 2FA. Και ακουμε γκρίνια, γκρινια, γκρινια! "Μα τι μαλακιες ειναι αυτα, θα καθομαι καθε φορα να βαζω κωδικους, να μου το βγάλεις ΤΩΡΑ!" "Μα κύριε Μαλακα μου, αν καποιος θελει να χτυπησει την εταιρία, εσάς θα στοχεύσει πρώτα, ο λογαριασμός σας εχει μεγάλη επικυνδυνότητα" "Ε τοτε τι σας πληρώνω? Να το φτιάξετε έτσι ωστε να με διαφυλάξετε" "Μα αυτό προσπαθώ, να σας διαφυλάξω....." "Πως το προσπαθείτε ακριβώς? Βάζοντάς με να βαζω κωδικούς στο κινητό όλη την ώρα, ενώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο?" Και εντάξει τα αφεντικά, αν τα φοβίσεις λίγο, προσπάθησε να το εξηγήσεις στην 45χρονη, χωρισμένη με 2 παιδιά, bossy φεμινίστρια HR Manager, που όλο σου λεει δεν εχω χρόνο για χάσιμο, ενώ στην πραγματικότητα χώνει τους juniors, και αυτή χαζεύει ωροσκόπια (true story) 3 2
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:07 μμ Εμένα πάντως τις προάλλες κατάφεραν και παραβίασαν λογαριασμό που έχει 2FA. Κατάφερα να αποδείξω στο support ότι είναι δικός μου λογαριασμός αλλά δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση για το πότε και πως παραβιάστηκε και γιατί κάποιος κατάφερε να πάρει πρόσβαση.
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 μμ 5 hours ago, manolis940 said: Εμένα πάντως τις προάλλες κατάφεραν και παραβίασαν λογαριασμό που έχει 2FA. Κατάφερα να αποδείξω στο support ότι είναι δικός μου λογαριασμός αλλά δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση για το πότε και πως παραβιάστηκε και γιατί κάποιος κατάφερε να πάρει πρόσβαση. Πέστα γιατί όπου το λέω πάνε να με βγάλουν τρελό, ακόμα και σε δεύτερη φάση,όπου είχα σβήσει τις συνδεδεμένες στον λογαριασμό συσκευές,μπήκα απο άλλο υπολογιστή με διαφορετική ip και δεν ζήτησε 2fa. 6 hours ago, LiquidTroll said: Οσοι ήμαστε στο ΙΤ, λεμε καθημερινα στα αφεντικά πόσο σημαντικό είναι το 2FA. Και που να τους πεις να μήν φορτίζουν το κινητο απο το usb του υπολογιστή , η να μην βάζουν στικάκια η δίσκους που έφεραν απο το σπίτι.
logistoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Οσοι ήμαστε στο ΙΤ, λεμε καθημερινα στα αφεντικά πόσο σημαντικό είναι το 2FA. Και ακουμε γκρίνια, γκρινια, γκρινια! "Μα τι μαλακιες ειναι αυτα, θα καθομαι καθε φορα να βαζω κωδικους, να μου το βγάλεις ΤΩΡΑ!" "Μα κύριε Μαλακα μου, αν καποιος θελει να χτυπησει την εταιρία, εσάς θα στοχεύσει πρώτα, ο λογαριασμός σας εχει μεγάλη επικυνδυνότητα" "Ε τοτε τι σας πληρώνω? Να το φτιάξετε έτσι ωστε να με διαφυλάξετε" "Μα αυτό προσπαθώ, να σας διαφυλάξω....." "Πως το προσπαθείτε ακριβώς? Βάζοντάς με να βαζω κωδικούς στο κινητό όλη την ώρα, ενώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο?" Και εντάξει τα αφεντικά, αν τα φοβίσεις λίγο, προσπάθησε να το εξηγήσεις στην 45χρονη, χωρισμένη με 2 παιδιά, bossy φεμινίστρια HR Manager, που όλο σου λεει δεν εχω χρόνο για χάσιμο, ενώ στην πραγματικότητα χώνει τους juniors, και αυτή χαζεύει ωροσκόπια (true story) Καλά μπορεί να είναι πιο απλοποιημένα τα πράγματα, από το να έχεις ένα okta και να δίνεις απλά ένα οκ, μέχρι και να μην κάνει απολύτως τίποτα ο τελικός χρήστης Το να έρχεται κωδικός στο κινητό είναι σπαστικό (και τα ζω όλα τα παραπάνω σενάρια, ευτυχώς στο πιο συνηθισμένο βάζω απλά το αποτύπωμα μου) Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:39 πμ από logistoulis
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 πμ 33 λεπτά πριν, logistoulis είπε Καλά μπορεί να είναι πιο απλοποιημένα τα πράγματα, από το να έχεις ένα okta και να δίνεις απλά ένα οκ, μέχρι και να μην κάνει απολύτως τίποτα ο τελικός χρήστης Το να έρχεται κωδικός στο κινητό είναι σπαστικό (και τα ζω όλα τα παραπάνω σενάρια, ευτυχώς στο πιο συνηθισμένο βάζω απλά το αποτύπωμα μου) Ο κωδικός στο κινητό είναι πιο απλοποιημένη μορφή 2FA γι αυτό και κυριαρχεί παντού. Φυσικά υπάρχουν και καλύτερες λύσεις αλλά απ' το να μην έχεις καθόλου καλύτερα να παίρνεις κωδικούς έστω και με SMS. 1
konstantinos77g Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 πμ 10 minutes ago, manolis940 said: Ο κωδικός στο κινητό είναι πιο απλοποιημένη μορφή 2FA γι αυτό και κυριαρχεί παντού. Φυσικά υπάρχουν και καλύτερες λύσεις αλλά απ' το να μην έχεις καθόλου καλύτερα να παίρνεις κωδικούς έστω και με SMS. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Steam δεν δίνουν την δυνατότητα για Authenticator της Microsoft ή της Google και σου δίνουν την δυνατότητα 2FA μόνο με την δική τους εφαρμογή ή με SMS... Δεν θέλω μία έξτρα εφαρμογή στο smartphone μου, ενώ έχω ήδη authenticator και δεν την πολύ εμπιστεύομαι την δική τους σύμφωνα με τα reviews, που κάποιοι είχαν προβλήματα... Οπότε αναγκαστικά είμαι με SMS...
Hacker?pcs Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 πμ Έβγαλε ανακοινωση η Valve και λεει οτι ηταν SMS compromise και οχι hack https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/533224478739530146 2 hours ago, konstantinos77g said: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Steam δεν δίνουν την δυνατότητα για Authenticator της Microsoft ή της Google και σου δίνουν την δυνατότητα 2FA μόνο με την δική τους εφαρμογή ή με SMS... Δεν θέλω μία έξτρα εφαρμογή στο smartphone μου, ενώ έχω ήδη authenticator και δεν την πολύ εμπιστεύομαι την δική τους σύμφωνα με τα reviews, που κάποιοι είχαν προβλήματα... Οπότε αναγκαστικά είμαι με SMS... Το 2FA του Steam δεν είναι τυπικό TOTP 6 ψηφίων, έχει και γράμματα μέσα και η εφαρμογή έχει και το verification πώλησης skins άνω των 2 (νομίζω) ευρώ, είναι πιο γενικό 2FA 1
yonah Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Πάντως, και με 2FA μια χαρά μπορείς να τον πιεις με το steam. Και εγω την εχω πάθει και μπήκε ο άλλος, με το steam guard ενεργό στο τηλεφωνο μου, πούλησε οτιδήποτε είχα απο πόντους/κάρτες και έφαγε κανενα 12ευρο. Κλάιν μαιν θα μου πεις, αλλα όταν ζήτησα να μου πει το support τι και πως, κάνανε την πάπια και μου είπαν οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ λόγκαρα καπου στο νετ με τον λογαριασμό μου. Άρες μάρες κουκουνάρες, κοινώς. Ούτε πως να προστατευτώ επιπλέον μου είπαν, απλά αναμασούσαν τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς πάντως που ήταν sms compromise και οχι hack, γιατι τοτε θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα