georgiosmag Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 52 λεπτά πριν, duende είπε ενας αχταρμας απο 90% cgi και ουσια 0..πεταξανε και ενα σκυλι για να πιασουν και λιγο απο φιλοζωους..ο,τι να'ναι ενταξει, θα στειλουμε στον manager του επειγον μηνυμα να κανει αποτριχωση να ειναι του γουστου σου...τι διαβαζουμε αυτό ίσως το πετύχουν αλλά τα κοντά χέρια δεν πρόκειται... Τίμια τώρα θέλω να απαντήσετε... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και τίμια... Ποιος είναι ο πραγματικός σούπερμαν από τα κλασικά κόμικ πείτε μου που με αυτά μεγαλώσαμε ε? Ο χένρι είναι συμπαθέστατος και καλός ηθοποιός... για ρόλο σούπερμαν είναι απλά ΑΝΕΚΔΟΤΟ και το ίδιο και αυτοί που τον θέλουν για σούπερμαν... 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαϊου 26 minutes ago, georgiosmag said: Ποιος είναι ο πραγματικός σούπερμαν από τα κλασικά κόμικ πείτε μου που με αυτά μεγαλώσαμε ε? Καλώς ή κακώς τα comics εξελίσονται. Οk προφανώς μπορεί να "μεγάλωσες" με παλιότερες εκδόσεις, αλλά κακά τα ψέματα με βάση την ημερομηνία στο προφίλ σου είσαι από τo μαύρο κουστούμι και μετά. 😛 5 1
Sablj Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 9 minutes ago, Thresh said: Καλώς ή κακώς τα comics εξελίσονται. Οk προφανώς μπορεί να "μεγάλωσες" με παλιότερες εκδόσεις, αλλά κακά τα ψέματα με βάση την ημερομηνία στο προφίλ σου είσαι από τo μαύρο κουστούμι και μετά. 😛 Μιας κι εγώ είμαι από το μαύρο και μετά, οφείλω να παραδεχθώ ότι το μαύρο και μετά του 2011 μου αρέσουν περισσότερο απ΄ όλα...
georgiosmag Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Καλώς ή κακώς τα comics εξελίσονται. Οk προφανώς μπορεί να "μεγάλωσες" με παλιότερες εκδόσεις, αλλά κακά τα ψέματα με βάση την ημερομηνία στο προφίλ σου είσαι από τo μαύρο κουστούμι και μετά. 😛 dark universe my ass... αυτό εγώ λέω μόνο. Όσο και να εξελίσσεται όπως και να εξελίσσεται το αυθεντικό είναι αυθεντικό. Και αυτό που έχει επικρατήσει είναι το πρώτο. Και δεν μιλάμε για κόμικ που και εκεί έχει επικρατήσει το μπλε κοκκινο με το κόκκινο βρακί αλλά για κινηματογράφο. Και αν έχεις δει εσύ τρίχα σούπερμαν είτε σε κόμικ είτε σε ταινία/τηλεόραση πες μου. 1
AtiX Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν η ταινία βασίζεται στο all star superman θα είναι το λιγότερο καταπληκτική… το πρόβλημα είναι πως αναπτύσσεις την ιστορία 12 τευχών που έχει γράψει ο Grant Morrison σε μια ταινία 2 ωρών… θα προτιμούσα να γινόταν σε δύο μέρη… Επεξ/σία 15 Μαϊου από AtiX 2
NT1G Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Καλώς ή κακώς τα comics εξελίσονται. Οk προφανώς μπορεί να "μεγάλωσες" με παλιότερες εκδόσεις, αλλά κακά τα ψέματα με βάση την ημερομηνία στο προφίλ σου είσαι από τo μαύρο κουστούμι και μετά. 😛 Το 1997 τι έγινε, τριολε με silver surfer και iceman από xmen ;
AtiX Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 7 λεπτά πριν, NT1G είπε Το 1997 τι έγινε, τριολε με silver surfer και iceman από xmen ; Ήταν μετά το θάνατο του, μεταβατική περίοδο με δυο-τρεις superman και μια ευκαιρία για redesign…
chrisxkar Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Δύσκολα θα βρεθεί καλύτερος για τον ρόλο από τον cavill και αντίστοιχα δύσκολα θα βρεθεί ρόλος καλύτερος για τον cavill. On another note ποιος τους είπε οτι η επιστροφη του μπιτζαμοσοβρακακιου ήταν καλή ιδέα.Εκεί στο χόλιγουντ πρεπει να κόψουν λίγο τα ντρογκια και το κειλ γιατί κάτι δεν λειτουργει καλά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαϊου 21 minutes ago, georgiosmag said: dark universe my ass... αυτό εγώ λέω μόνο. Όσο και να εξελίσσεται όπως και να εξελίσσεται το αυθεντικό είναι αυθεντικό. Και αυτό που έχει επικρατήσει είναι το πρώτο. Και δεν μιλάμε για κόμικ που και εκεί έχει επικρατήσει το μπλε κοκκινο με το κόκκινο βρακί αλλά για κινηματογράφο. Και αν έχεις δει εσύ τρίχα σούπερμαν είτε σε κόμικ είτε σε ταινία/τηλεόραση πες μου. Το πρώτο του 1938 σίγουρα δεν έχει επικρατήσει. Από εκεί και πέρα δυστυχώς τα παλιότερα σχέδια είναι με αισθητική άλλης εποχής. Ok λέμε ότι κράτησαν το original κούρεμα του συγκεκριμένου Lantern που υποδύεται ο Fillion, αλλά αν του έλεγες να το έχει μόνιμα στη ζωή του παίζει να προτιμούσε καράφλα... Τις ξυρίζει με τα lazors. 1
AtiX Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 2 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Δύσκολα θα βρεθεί καλύτερος για τον ρόλο από τον cavill και αντίστοιχα δύσκολα θα βρεθεί ρόλος καλύτερος για τον cavill. On another note ποιος τους είπε οτι η επιστροφη του μπιτζαμοσοβρακακιου ήταν καλή ιδέα.Εκεί στο χόλιγουντ πρεπει να κόψουν λίγο τα ντρογκια και το κειλ γιατί κάτι δεν λειτουργει καλά Αυτό το βρακί κλείνει τα 90 χρόνια παρουσίας στον πιο iconic super hero… 1 1
mixalis_1977 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Αμάν πάλι με τους σούπερ ήρωες ταινιών του 80 που προσπαθούν να τους ξανακάνουν "viral". Πέρασε η εποχή τους. ο superman ειναι ηρωας του 40 ... και για να υπαρχει τοσα χρονια σιγουρα ειναι διαχρονικος.... αν δε σου αρεσει μη τη δεις ... αν περασει η εποχη τους ... με τι αντικατασταθηκαν ;;; απο τα pokemon;;;;;;
georgiosmag Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 27 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Δύσκολα θα βρεθεί καλύτερος για τον ρόλο από τον cavill και αντίστοιχα δύσκολα θα βρεθεί ρόλος καλύτερος για τον cavill. On another note ποιος τους είπε οτι η επιστροφη του μπιτζαμοσοβρακακιου ήταν καλή ιδέα.Εκεί στο χόλιγουντ πρεπει να κόψουν λίγο τα ντρογκια και το κειλ γιατί κάτι δεν λειτουργει καλά στο ρόλο του σούπερμαν είναι για τα κλάματα. Σε άλλους ρόλους όπως εδώ είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. Όσο για την εμφάνιση εκεί δεν θα σε κρίνω. Έχει να κάνει καθαρά πως βλέπει ο καθένας.
mariosnik_ Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, mixalis_1977 είπε ο superman ειναι ηρωας του 40 ... και για να υπαρχει τοσα χρονια σιγουρα ειναι διαχρονικος.... αν δε σου αρεσει μη τη δεις ... αν περασει η εποχη τους ... με τι αντικατασταθηκαν ;;; απο τα pokemon;;;;;; Σωστή η επισήμανση ότι είναι του 40. Οι περισσότερες γενιες μετά του 40 από τις ταινίες τον ξέρουν. Διαφωνώ στα περί διαχρονικοτητας, έχει περάσει η εποχή σχεδόν στα πάντα από χαρακτήρες και σούπερ ήρωες σε ότι προέκυψε από παλιά. Ότι κάνουν τώρα το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν τι άλλο καινούργιο να βγάλουν και να κερδίσουν χρήματα. Και τέλος ναι, ούτε βλέπω τέτοιες ταινίες, ούτε και θα δω. Οι εποχές που καθόμασταν γονείς και παιδιά με τις κουβέρτες στον καναπέ και κοιτούσαμε την οθόνη με το στόμα ανοιχτό, πέρασαν. Και τα πόκεμον επίσης πέρασαν, άσχετα με εκείνη την βλακεια που είχε βγει στα κινητά πριν λίγα χρόνια. Επεξ/σία 15 Μαϊου από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα