seithan Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, georgiosmag said: αυτό ίσως το πετύχουν αλλά τα κοντά χέρια δεν πρόκειται... Τίμια τώρα θέλω να απαντήσετε... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και τίμια... Ποιος είναι ο πραγματικός σούπερμαν από τα κλασικά κόμικ πείτε μου που με αυτά μεγαλώσαμε ε? Ο χένρι είναι συμπαθέστατος και καλός ηθοποιός... για ρόλο σούπερμαν είναι απλά ΑΝΕΚΔΟΤΟ και το ίδιο και αυτοί που τον θέλουν για σούπερμαν... Ο κόσμος που λατρεύει τον Κάβιλ είναι το 99%. Εσύ ανήκεις στο 1%. Λόγω εποχών πρέπει να ακουστεί και το 1% αλλά ώς ένα όριο ρε μπρό... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από seithan 1
georgiosmag Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 λεπτά πριν, seithan είπε Ο κόσμος που λατρεύει τον Κάβιλ είναι το 99%. Εσύ ανοίκεις στο 1%. Λόγω εποχώς πρέπει να ακουστεί και το 1% αλλά ώς ένα όριο ρε μπρό... από που είναι οι στατιστικές? μας κρύβεις κάτι ? ποιος είσαι ??? βασικά δεν αμφιβάλω ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου ... δεν είναι κάτι νέο αυτό... και σε παρακαλώ έλεγχε τι γράφεις για να διαβάζουμε και όχι να μαντεύουμε ρε μπρο
seithan Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 minute ago, georgiosmag said: από που είναι οι στατιστικές? μας κρύβεις κάτι ? ποιος είσαι ??? βασικά δεν αμφιβάλω ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου ... δεν είναι κάτι νέο αυτό... και σε παρακαλώ έλεγχε τι γράφεις για να διαβάζουμε και όχι να μαντεύουμε ρε μπρο χαχα, έβγαλε μάτι
mixalis_1977 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Σωστή η επισήμανση ότι είναι του 40. Οι περισσότερες γενιες μετά του 40 από τις ταινίες τον ξέρουν. Διαφωνώ στα περί διαχρονικοτητας, έχει περάσει η εποχή σχεδόν στα πάντα από χαρακτήρες και σούπερ ήρωες σε ότι προέκυψε από παλιά. Ότι κάνουν τώρα το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν τι άλλο καινούργιο να βγάλουν και να κερδίσουν χρήματα. Και τέλος ναι, ούτε βλέπω τέτοιες ταινίες, ούτε και θα δω. Οι εποχές που καθόμασταν γονείς και παιδιά με τις κουβέρτες στον καναπέ και κοιτούσαμε την οθόνη με το στόμα ανοιχτό, πέρασαν. Και τα πόκεμον επίσης πέρασαν, άσχετα με εκείνη την βλακεια που είχε βγει στα κινητά πριν λίγα χρόνια. Μιλαμε για ταινιες που βλεπουμε στο σινεμα ... αν δε σου αρεσει κατανοητο, ... παντως τα εσοδα τετοιων ταινιων δειχνουν οτι μονο ξεπερασμενες δεν ειναι .
chrisxkar Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 hours ago, AtiX said: Αυτό το βρακί κλείνει τα 90 χρόνια παρουσίας στον πιο iconic super hero… Προτιμώ όπως και πολλοί την εκδοχή man of steel και μετά,το κοκκινο βρακακι ειναι το λιγότερο κριντζι 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 minutes ago, mixalis_1977 said: Μιλαμε για ταινιες που βλεπουμε στο σινεμα ... αν δε σου αρεσει κατανοητο, ... παντως τα εσοδα τετοιων ταινιων δειχνουν οτι μονο ξεπερασμενες δεν ειναι . To θέμα όμως είναι τα κέρδη κι όχι τα έσοδα, τα οποία έχουν πέσει κατακόρυφα με ελάχιστες εξαιρέσεις.
chrisxkar Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 hours ago, georgiosmag said: στο ρόλο του σούπερμαν είναι για τα κλάματα. Σε άλλους ρόλους όπως εδώ είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. Όσο για την εμφάνιση εκεί δεν θα σε κρίνω. Έχει να κάνει καθαρά πως βλέπει ο καθένας. να αναδιατυπώσω λοιπον σαν παρουσία (εμφανισιακά) δυσκολα θα βρεθεί καλύτερος σουπερμαν και αντιστροφα ιδανικότερος ρόλος για τον cavill.Σε όλες τις υπόλοιπες που τον είδα έπαιξε καλύτερα αλλά πάντα φαίνεται περισσότερο φουσκωτός από όσο θα έπρεπε. Εκτός και αν στο man of steel ήταν όντως λιγότερο φουσκωτος και γιαυτο μου αφήνει αυτήν την εντύπωση
AtiX Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Προτιμώ όπως και πολλοί την εκδοχή man of steel και μετά,το κοκκινο βρακακι ειναι το λιγότερο κριντζι Το πρόβλημα είναι ότι το 60% των υπερηρώων, φοράει βρακί… τώρα γιατί στον superman ενοχλεί και όχι στον batman, captain america και δεκάδες άλλους είναι μια καλή ερώτηση…
chrisxkar Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Just now, AtiX said: Το πρόβλημα είναι ότι το 60% των υπερηρώων, φοράει βρακί… τώρα γιατί στον superman ενοχλεί και όχι στον batman, captain america και δεκάδες άλλους είναι μια καλή ερώτηση… ίσως να φταίει το κοκκινο βρακί,οπως και έχει η καινούργια εμφάνιση είναι κακή επιστροφη όσο για το μπατμαν επισης αφαιρεσαν την διχρωμία γιατί ήταν κακογουστη αρκετες ταινίες τώρα ώστε να μην παραπέμπει σε σωβρακο.Ο captain america δεν τον θυμάμαι να φοράει ποτε βρακι αλλά έχω δει μόνο τις ταινίες στα comic δεν ξέρω με τι τον έχουν
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ήθελα να ήξερα μέσα από το παντελόνι φοράει κι άλλο βρακί; 😁 3
NickTG Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 hours ago, duende said: πεταξανε και ενα σκυλι για να πιασουν και λιγο απο φιλοζωους..ο,τι να'ναι Μα πως τους ήρθε! Να ήταν κανένας παλιός χαρακτήρας να πούμε ναι. Αλλά από που τον εμφάνισαν! https://en.m.wikipedia.org/wiki/Krypto
AtiX Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 12 λεπτά πριν, chrisxkar είπε ίσως να φταίει το κοκκινο βρακί,οπως και έχει η καινούργια εμφάνιση είναι κακή επιστροφη όσο για το μπατμαν επισης αφαιρεσαν την διχρωμία γιατί ήταν κακογουστη αρκετες ταινίες τώρα ώστε να μην παραπέμπει σε σωβρακο.Ο captain america δεν τον θυμάμαι να φοράει ποτε βρακι αλλά έχω δει μόνο τις ταινίες στα comic δεν ξέρω με τι τον έχουν Οι αναφορές μου, φίλε μου, ήταν στα κόμιξ… ΥΓ: Για την ιστορία, ψάξε να βρεις αναφορές από τον σχεδιασμό του superman στο all star superman, έτσι ιδίως καταλάβεις γιατί είναι έτσι το βρακί…
mixalis_1977 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 47 λεπτά πριν, Thresh είπε To θέμα όμως είναι τα κέρδη κι όχι τα έσοδα, τα οποία έχουν πέσει κατακόρυφα με ελάχιστες εξαιρέσεις. φιλε μου τα εσοδα ερχονται απο τα εισητηρια ... οποτε κοσμος παει και τα βλεπει τα εργα αυτα. τωρα τα καθαρα κερδη μειώνονται αφου πλεον οι παραγωγες αυτες ειναι πολυ πιο ακριβές από τα προηγουμενα χρονια
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 minutes ago, mixalis_1977 said: φιλε μου τα εσοδα ερχονται απο τα εισητηρια ... οποτε κοσμος παει και τα βλεπει τα εργα αυτα. τωρα τα καθαρα κερδη μειώνονται αφου πλεον οι παραγωγες αυτες ειναι πολυ πιο ακριβές από τα προηγουμενα χρονια Κι οι εισπράξεις έχουν πέσει πλέον και τα κέρδη βγαίνουν με το ζόρι κι αν...
mike15 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες ουτε μια φωτο-μονταζ με σουπερμαν με κεφαλι τραμπ? τι εγινε χασατε την φορμα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα