panossar95 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Πρωτη φορα συνεργάστηκα με τα συγκεκριμενα κουριερ και προφανως τελευταια. Και με το Σοπφλιξ, που δυστυχως εχει ως μονη εταιρεια κουριερ την συγκεκριμενη. Η ιστορια: Εχω αγορασει την επετειακη φανελα του Ολυμπιακου μεσα στο πασχα απο τα σοπφλιξ, με εκτιμωμενη παραδοση 5/5. Ολα καλα λεω, οταν ειναι να ερθει ας ερθει, εφοσον καταφεραμε να την παρουμε. Το ποτε θα ερθει δεν με εκαιγε τοσο. Αφου περναει 1 μηνας, και ακομα το στατους της παραγγελιας δεν εχει αλλαξει, στελνω ενα μειλ στο σοπφλιξ να δω αν ειναι ολα οκ, γιατι απο αλλους φιλους εμαθα οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις, με ενημερωσαν οτι δεν εχει γινει καποια ακυρωση και απλα αναμενουμε απο τα Red Store ενημερωση. Οκ λεω, αφου ειναι ολα καλα περιμενουμε. Ερχεται μειλ πριν λιγες μερες, οτι παραδοθηκε το δεμα στα κουριερ και θα ερθει δευτερα 12/5. Με κωδικο αποστολης και ολα. Λεω τελεια. Και ξεκιναει η παρανοια της Courier Center. 10 χρονια αγοραζω πραγματα απο ελλαδα και εξωτερικο τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Κυριακη μου ερχεται στο βαιμπερ ενημερωση οτι το δεμα θα παραδοθει δευτερα 12/5 9,30 με 17,30!!!! 8 ωρες περιθωριο για μια απλη παραλαβη δεματος. Δηλαδη εχουν την απαιτηση καποιος να περιμενει στο σπιτι τοσες ωρες! Προφανως προσπαθω να κανω μια επικοινωνια μαζι τους για να τους αναφερω οτι θα ηθελα να μου δωσουν ενα πιο συκεκριμενο διαστημα γιατι δεν καθομαστε ολη μερα σπιτι, εχουμε δουλεια, υποχρεωσεις... Και πεφτω πανω στην απολυτη παρανοια της εταιρειας. 2025 και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ μεσο επικοιωνιας! Εταιρεια κουριερ και δεν εχει καν τηλεφωνικο κεντρο εξυπηρετησης. Οχι τσατ και μειλ. Δεν εχει καν τηλεφωνο! Το μονο νουμερο που υπαρχει ειναι ενα στο οποιο ειναι αυτοματοποιημενο, και αφου βαλεις τον κωδικο αποστολης σου σου λεει οτι θα γινει παραδοση σημερα και στο κλεινει! Στην προσπαθεια μου να επικοινωνησω μαζι τους, βλεπω και το 1.5 αστερι που εχουν σε 2.000 κριτικες στο Google και παθαινω σοκ. Χιλιαδες σχολια απο κατω να αναφερουν το ιδιο πραγμα. Μηδενικη επικοινωνια, αυτοματοποιημενα μηνυματα με περιθωριο παραδοσης 8 ωρων και αφαντοι κουριερ. Το δεμα εν τελει δεν ερχεται την Δευτερα, δεν εγινε απολυτως καμια ενημερωση, ουτε αδυναμιας παραδοσης, ουτε προγραμματισμος για την επομενη μερα, απολυτως τιποτα! Εγω προσπαθω να βρω τροπο να μιλησω μαζι τους μηπως καταφερω να το παρω εγω εν τελει απο εκει, καπως να συννενοηθω με εναν ανθρωπο, καμια επαφη! Εχθες το δεμα επισης δεν ηρθε. Καμια ενημερωση ξανα. Στα θετικα, γιατι πρεπει να τα λεμε και ολα το Σοπφλιξ, αν και δεν ηταν δουλεια τους, παρολο που ζητησα ενα τηλεφωνο απο Courier Center και δεν μου εδιναν, προσπαθησαν να βοηθησουν και απαντουσαν σε ολα τα ιμειλ που ειχαμε μεταξυ μας. Μαλιστα με καλεσε και υπευθυνος απο εκει, οπου ειχαμε μια κουβεντα προσπαθωντας να του εξηγησω οτι πρεπει να αναφερει πιο ψηλα πως δεν γινεται να συνεργαζονται με τετοια κουριερ. Καταλαβαινω οτι ειναι στον ιδιο ιδιοκτητη, αλλα τους κανει τρομερο κακο η συνεργασια με τετοια κουριερ. Και πραγματικα το Σοπφλιξ δεν μου φταιει σε κατι, απλα θα φαει ακυρο και αυτο λογω του οτι εχει σαν μονη επιλογη αυτα τα κουριερ. Το Σοπφλιξ παντως εδειξε να ενδιαφερεται, δεν εχω κανενα παραπονο. Εχετε συνεργαστει με την συγκεκριμενη εταιρεια? Ειναι δυνατον 2025 εταιρεια κουριερ να μην εχει τροπο επικοινωνιας για τους πελατες? Ειναι δυνατον να δινουν περιθωριο 8 ωρων για μια παραδοση? ( Εδω να σημειωσω οτι η acs σε προσφατο δεμα που μου εφερε εδωσε ενα διαστημα μεταξυ 11 με 1 και οντως ηρθε μεσα σε αυτο). Ειχε πολυ καιρο να μου τυχει κατι τετοιο με κουριερ, πιστευα οτι εχει στρωσει η κατασταση σε σχεση με παλαιοτερα, αλλα κατι τετοιο δεν εχω ξαναδει. Πραγματικα μηδενικη εξυπηρετηση, 100 χρονια πισω. Απορω πως επιβιωνουν. Επεξ/σία 14 Μαϊου από panossar95 2 1 1 3
w95chris Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Πολλές φορές έχω συνεργαστεί. Παίρνε στο τοπικό κατάστημα να βγάζεις άκρη (αν βγάλεις). Το κεντρικό τηλέφωνο και E-mail είναι τυπικά γιατί "πρέπει". Όσες φορές έχω παραγγείλει και παραλαμβάνω με αυτούς, έχω παραλάβει κανονικά. Μια φορά μου έχουν χάσει δέμα μόνο (αλλά εφόσον πήρα τα λεφτά μου πίσω, δεν βαριέσαι). Κατά τα άλλα οκ θα έλεγα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Τυπική κούριερ στην Ελλάδα! Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν και χειρότερες. Πάει ανάλογα την πόλη/περιοχή που είσαι.
panossar95 Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου 6 minutes ago, w95chris said: Πολλές φορές έχω συνεργαστεί. Παίρνε στο τοπικό κατάστημα να βγάζεις άκρη (αν βγάλεις). Το κεντρικό τηλέφωνο και E-mail είναι τυπικά γιατί "πρέπει". Όσες φορές έχω παραγγείλει και παραλαμβάνω με αυτούς, έχω παραλάβει κανονικά. Μια φορά μου έχουν χάσει δέμα μόνο (αλλά εφόσον πήρα τα λεφτά μου πίσω, δεν βαριέσαι). Κατά τα άλλα οκ θα έλεγα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Τυπική κούριερ στην Ελλάδα! Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν και χειρότερες. Πάει ανάλογα την πόλη/περιοχή που είσαι. Το τηλεφωνο που καλουσα ηταν του καταστηματος που ηταν το δεμα. Οχι καποιο γενικο τηλεφωνο.
Nabuko Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 16 λεπτά πριν, panossar95 είπε Εχετε συνεργαστει με την συγκεκριμενη εταιρεια? Nαι, όταν έρχεται μήνυμα για παράδοση επιλέγω να το αφήσουν σε ένα clever point και περνάω και το παίρνω όποτε μπορώ 1
panossar95 Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Nabuko said: Nαι, όταν έρχεται μήνυμα για παράδοση επιλέγω να το αφήσουν σε ένα clever point και περνάω και το παίρνω όποτε μπορώ Ισως το λαθος μου ηταν αυτο, συνηθως και εγω σε καποιο point επιλεγω την παραδοση και περναω να το παρω. Γιατι πρωινες ωρες δεν ειμαι σπιτι. Απλα επειδη γινοταν χαμος για την φανελα του Ολυμπιακου και κολλουσε το σαιτ εκεινη την μερα ηταν το τελευταιο που κοιταξα. Ή μαλλον, δεν κοιταξα. Επεξ/σία 15 Μαϊου από panossar95
ekrepali Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 φορές έχω παραγγείλει από shopflix... και τις δύο τις έφερε courier center γύρω στις 16:00. Ευτυχως στο μαγαζί αφήνω σημείωμα στη πόρτα να αφήνουν τα δέματα σε άλλο μαγαζί απέναντι που είναι ανοιχτά το μεσημέρι. Αλλιώς τρέχα γύρευε... είναι αδύνατον όντως να επικοινωνήσεις κι αμφιβάλλω αν κάνουν 2η και 3η απόπειρα παράδοσης όπως οφείλουν. Το κατάστημα τους στη πόλη μου είναι στα περίχωρα... περίπου 2.5 - 3 χιλιόμετρα απο το κέντρο. Εντελώς άβολο σημείο αν δεν έχεις αυτοκίνητο. Το αν είναι η χειρότερη ή όχι, δε μπορείς να το κρίνεις. Εξαρτάται κι από το ιδιώτη πριν έχει αναλάβει το κατάστημα σε κάθε πόλη. Εγώ έχω πολύ χειρότερη εμπειρία από Easy Mail... τεράστιες καθυστερήσεις στην παράδοση, δεν έχουν στόλο. Αναγκάζομαι συνέχεια να πηγαίνω εγώ να παραλάβω, ευτυχώς είναι κοντά. Αλλά κι εκεί τρώω συνέχεια τουλάχιστον κάνα 10 λεπτό μέχρι να βρούνε το δέμα, δεν έχουν καλή οργάνωση. Επεξ/σία 15 Μαϊου από ekrepali 1
panossar95 Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 1 minute ago, ekrepali said: 2 φορές έχω παραγγείλει από shopflix... και τις δύο τις έφερε courier center γύρω στις 16:00. Ευτυχως στο μαγαζί αφήνω σημείωμα στη πόρτα να αφήνουν τα δέματα σε άλλο μαγαζί απέναντι που είναι ανοιχτά το μεσημέρι. Αλλιώς τρέχα γύρευε... είναι αδύνατον όντως να επικοινωνήσεις κι αμφιβάλλω αν κάνουν 2η και 3η απόπειρα παράδοσης όπως οφείλουν. Το κατάστημα τους στη πόλη μου είναι στα περίχωρα... περίπου 2.5 - 3 χιλιόμετρα απο το κέντρο. Εντελώς άβολο σημείο αν δεν έχεις αυτοκίνητο. Οπως τα λες, αδυνατη η επικοινωνια. Πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο μια εταιρεια που εξυπηρετει κοσμο να μην εχει εξυπηρετηση τηλεφωνικη, τσατ ή εστω μειλ. Ειναι πραγματικα στα ορια της τρελας. Και προφανως κατανοω οτι μπορει κατι να τυχει και να μην ερθει το δεμα οπως εχει προγραμματιστει, ποσο δυσκολο ειναι να στειλεις ενα μηνυμα, εστω αυτοματοποιημενο οτι δεν θα γινει η παραδοση? Μιλαμε τωρα για τα βασικα πραγματα που πρεπει να εχει μια εταιρεια κουριερ... Το πιο απαραδεκτο απο ολα παντως, επιμενω πως ειναι το διαστημα παραδοσης 8 ωρων. Ειναι τοσο δυσκολο να δεις τι δεματα εχεις για σημερα, και να φτιαξεις ενα προγραμμα οτι σε αυτην την περιοχη θα παραδοσω 8-10? στην επομενη 10-12. Και παει λεγοντας. Δεν καταλαβαινω τι κανουν εκει μεσα, πραγματικα 13 minutes ago, ekrepali said: Το αν είναι η χειρότερη ή όχι, δε μπορείς να το κρίνεις. Εξαρτάται κι από το ιδιώτη πριν έχει αναλάβει το κατάστημα σε κάθε πόλη. Εγώ έχω πολύ χειρότερη εμπειρία από Easy Mail... τεράστιες καθυστερήσεις στην παράδοση, δεν έχουν στόλο. Αναγκάζομαι συνέχεια να πηγαίνω εγώ να παραλάβω, ευτυχώς είναι κοντά. Αλλά κι εκεί τρώω συνέχεια τουλάχιστον κάνα 10 λεπτό μέχρι να βρούνε το δέμα, δεν έχουν καλή οργάνωση. Η Easy mail ειναι του Βεινογλου? Επισης κακα κουριερ, ισχυει, πολυ κακες κριτικες, μια φορα χρειαστηκε να συνεργαστω δεν ειχα προβλημα παντως. Και σε μεγαλο δεμα. Ηρθαν στην ωρα τους και με τηλεφωνο πριν ερθουν. Αλλα εχουν κακες κριτικες στο Google
MARIOSNURSE Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Είναι ό, τι χειρότερο. Εγώ πλέον αν ένα μαγαζί δεν συνδυάζεται με ΕΛΤΑ courier ή ACS ή BoxNow, απλά δεν παραγγέλνω. 4
sellsoap Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Απαντάω στο ερώτημα του τίτλου: ναι υπάρχει και είναι η speedex 6 1
ekrepali Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 9 hours ago, panossar95 said: Οπως τα λες, αδυνατη η επικοινωνια. Πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο μια εταιρεια που εξυπηρετει κοσμο να μην εχει εξυπηρετηση τηλεφωνικη, τσατ ή εστω μειλ. Ειναι πραγματικα στα ορια της τρελας. Και προφανως κατανοω οτι μπορει κατι να τυχει και να μην ερθει το δεμα οπως εχει προγραμματιστει, ποσο δυσκολο ειναι να στειλεις ενα μηνυμα, εστω αυτοματοποιημενο οτι δεν θα γινει η παραδοση? Μιλαμε τωρα για τα βασικα πραγματα που πρεπει να εχει μια εταιρεια κουριερ... Το πιο απαραδεκτο απο ολα παντως, επιμενω πως ειναι το διαστημα παραδοσης 8 ωρων. Ειναι τοσο δυσκολο να δεις τι δεματα εχεις για σημερα, και να φτιαξεις ενα προγραμμα οτι σε αυτην την περιοχη θα παραδοσω 8-10? στην επομενη 10-12. Και παει λεγοντας. Δεν καταλαβαινω τι κανουν εκει μεσα, πραγματικα Η Easy mail ειναι του Βεινογλου? Επισης κακα κουριερ, ισχυει, πολυ κακες κριτικες, μια φορα χρειαστηκε να συνεργαστω δεν ειχα προβλημα παντως. Και σε μεγαλο δεμα. Ηρθαν στην ωρα τους και με τηλεφωνο πριν ερθουν. Αλλα εχουν κακες κριτικες στο Google Εξαρτάται κι από το ιδιώτη πριν έχει αναλάβει το κατάστημα σε κάθε πόλη ...τυπογραφικό, έκανε autocorrection το κινητό. εννοούσα ότι εξαρτάται από τον ιδιώτη που έχει αναλάβει το κατάστημα σε κάθε πόλη. Αγοράζουν δηλαδή το franchise και λειτουργούν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι σαν υπάλληλοι της Easy Μail. Αλλιώς υπολογίζουν τα λειτουργικά κόστη πριν ξεκινήσουν κι αλλιώς βγαίνουν τα πράγματα στη πορεία. Δε γίνεται με 1 αυτοκίνητο και 2 μηχανάκια να εξυπηρετήσεις μια πόλη. Είχε ένα διάστημα το Skroutz, μου έστελνε τα δέματα συνέχεια με αυτούς... τώρα έρχονται πάλι όλα με acs. Προφανώς είδανε τους καθυστερημένους χρόνους παράδοσης και έκοψαν τη συνεργασία.
duende Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου οπως μ ειπαν στο καταστημα μονο αν περασει εβδομαδα και δε πας ο ιδιος παιζει να στο φερουν....παλια, ερχοταν ειδοποιηση και μπορουσες να επιλεξεις clever point κοντα στο σπιτι σου..φετος αυτο σταματησε κ εγω πχ επρεπε να τρεχω απο καλλιθεα στον αγ δημητριο να τα παρω..γτπ γενικως, οπως και ολες πλεον, αντε καμια acs να στο φερει στο τσακιρ κεφι, η ελτα κουριερ και μονο αν ειναι απο αμαζον, λογω συνεργασιας. γενικως ολες, αν δεν εισαι τυχερος να το βαλουν σε καποιο locker, ειναι δεδομενο οτι πρεπει να πας απο εκει. εχουν χασει τελειως το νοημα της ταχυμεταφορας. ταχυπαραδοση απο καταστημα επρεπε να λεγεται
andreas1gr Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 10 ώρες πριν, panossar95 είπε γινοταν χαμος για την φανελα του Ολυμπιακου..... Σημεία των καιρών....
pp6210 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου εγώ πάντα διαλέγω παραλαβή από clever point, παλιότερα ένα μινι μαρκετ γνωστού μου, μετά σε οπαπτζιδικο, λειτουργούν ΣΚ και δεν υπάρχει θέμα να στο κλέψουν οπως γίνεται τελευταία με τις θυρίδες. αν δεν κανω λάθος, στις 2 τελευταίες παραγγελίες πληρώνεις κάτι εξτρα για παραλαβή clever point αλλά δεν με ενοχλεί σε σχέση με την ευκολία να παραλάβω οτι ώρα θέλω εγώ, αν αυτό αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη του σημείου που είναι μικρη επιχειρηση, ακομα καλυτερα 1
k_w_t Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εδω εχεις πεσει πανω στην τριλογια Βαγγελα. ShopFlix-CourierCenter-RedStore. Και τα 3 εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη οποτε δεν ξερεις τι να πιστεψεις. Παντως χειροτερη ειναι η BOXNOW κουραστηκα να περπαταω για να πηγαινω σε αλλο box. Επεξ/σία 15 Μαϊου από k_w_t 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα