Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Iamkontzo said:

Εγώ έχω τα XM4 από το 2020 και ταξιδεύω πολύ λόγω εργασίας και τα δουλεύω με Αpple Music. Μπορώ να πω ότι είμαι υπερικανοποιημένος για την χρήση που τους κάνω μέσα στο αεροπλάνο και όταν δουλεύω στο γραφείο και έχει φασαρία. Τα αγόρασα δεύτερο χέρι στα 180€ και δεν ξέρω αν τα 450€ δικαιολογήσουν την μεγάλη διαφορά ποιότητας που ισχυρίζεται η SONY. Τα XM5 βγήκαν μούφα, τα αγόρασε ένας προϊστάμενός μου και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος (βέβαια αυτός έρχεται από OPEN BACK ακουστικά). θα πάω να τα δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα και αν μου αρέσουν τα τσίμπησα. 

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι.... Έχω βέβαια τα xm3 που αν και άριστα δεν έχουν το multipoint connection και με κουραζει να τα γυρνάω κάθε φορά από device σε device...  

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 16/5/2025 στις 12:27 ΜΜ, JimGer είπε

Ναι ναι fair συμφωνώ ότι έχει use case. Αυτά που χρησιμοποιώ τώρα(Jabra Evolve 75e), θεωρητικά έχουν αλλά είναι μάπα γενικά. Αλλά μου αρέσουν τέτοιου τύπου. Neckbands νομίζω λέγονται. Τα true wireless τα φοβάμαι μην τα χάσω κλπ και έχουν χειρότερη μπαταρία και μικρόφωνο συνήθως. Δυστυχώς δεν υπάρχουν neckbands εδώ και χρόνια (νέα μοντέλα)

Για να μην χαλάσουν εννοείς ή για να καλύψεις επειδή είναι φθαρμένα? Ένα κακό με τα xm5 είναι ότι είναι πολύ ογκώδη. Δεν κλείνουν όπως τα 2-4. Ελπίζω να το διόρθωσαν αυτό...

Για να μη χαλάσουν και να μην ιδρώνονται. Είναι και δροσερά, με έχουν εξυπηρετήσει! Επίσης πλένονται..

• Like 1
Δημοσ.
On 16/05/2025 at 14:04, Iamkontzo said:

Εγώ έχω τα XM4 από το 2020 και ταξιδεύω πολύ λόγω εργασίας και τα δουλεύω με Αpple Music. Μπορώ να πω ότι είμαι υπερικανοποιημένος για την χρήση που τους κάνω μέσα στο αεροπλάνο και όταν δουλεύω στο γραφείο και έχει φασαρία. Τα αγόρασα δεύτερο χέρι στα 180€ και δεν ξέρω αν τα 450€ δικαιολογήσουν την μεγάλη διαφορά ποιότητας που ισχυρίζεται η SONY. Τα XM5 βγήκαν μούφα, τα αγόρασε ένας προϊστάμενός μου και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος (βέβαια αυτός έρχεται από OPEN BACK ακουστικά). θα πάω να τα δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα και αν μου αρέσουν τα τσίμπησα. 

Τα xm5 Δεν θα τα έπαιρνα με τίποτα γιατί δεν κάνανε fold. Αλλά ευτυχώς είδα τώρα το διόρθωσαν. Εν τω μεταξύ μου κάνει εντύπωση που αναφέρθηκαν apple studio και Cambridge audio αλλά όχι τα bose που συνήθως η κόντρα είναι στα κορυφαία sony και κορυφαία bose

Δημοσ.
Στις 16/5/2025 στις 6:40 ΜΜ, fasmatikos είπε

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι.... Έχω βέβαια τα xm3 που αν και άριστα δεν έχουν το multipoint connection και με κουραζει να τα γυρνάω κάθε φορά από device σε device...  

καλα και τα 4αρια που το έχουν μην νομίζεις οτι δουλεύει άριστα. έχει τα θεματάκια του. Ελπίζω στα 6 να το έκαναν πιο efficient.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/5/2025 στις 2:24 ΜΜ, Homecinemakias είπε

Ε καινούργια νεφρά δεν υπάρχουν. Δεν χρειαζόταν να το γράψεις. :P Όσο για τα ακουστικά, με νεφρά μοσχαριού είναι η αντιστοίχηση τιμής.

Eχω παρασυρθει απο της μικρες αγγελειες 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...