Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, corridor265 said:

Σωστός.

Είχα τα Windows 8, μετά πέρασα και σε 8.1
και τώρα που έχω Gnome 
είναι η ίδια λογική της λίστας προγραμμάτων σε full screen .

Αυτό βλέπω και εγώ πρακτικά, οκ την έκανα την δουλειά μου μετα 8άρια και τα 8.1 αλλά δεν μου άρεσε και τόσο. Μετά σε gnome δεν μπορώ να κάνω δουλειά αλλά υπάρχουν εναλλακτικές ευτυχώς.
Τώρα οκ το είπα πιο πολύ για trolling καθώς έχω έναν καλό φίλο που είναι και μέλος εδώ, κράξιμο για τα 8άρια και έχει gnome ...ε οκ!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, cpc464 said:

Καμία σχέση, απο linux έχω δουλέψει mint, αλλα τα 8 που τα είχα κάποτε σε laptop δεν τα άντεξα ούτε μήνα,λειτουγικό που έμοιαζε εκτός τόπου σε συσκευή με ποντίκι, είχε βγεί κυρίως για tablet που πίστευαν ότι θα αντικατάστήσει το pc και για αυτό πήγε άπατο.

Το άκρον άωτον της βλακείας τότε ήταν ότι τα Windows Server 2012, η Server έκδοση των 8, είχαν και αυτά το ίδιο tablet interface

18 hours ago, adi32 said:

http://www.classicshell.net/

μονο αυτο εδω και χρονια 

image.jpeg.67fcde91d3e7cd1fd83053866e947f12.jpeg

Καλύτερο το OpenShell, ανοιχτού κώδικα και ενημερώνεται συνέχεια

https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu/releases

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το start menu στα windows 11 είναι ικανοποιητικό αλλά αν θα μπορούσα να αλλάξω το μέγεθος θα ήταν πολύ καλύτερο .

Δεν είναι λογικό να έχεις 6 x 3 εικονίδια ανεξάρτητα ανάλυσης. Όσα εικονίδια βλέπω στην οθόνη του φορητού 14" τόσα βλέπω και στην 42" 4Κ, αντί να δω έστω 8x4 παραμένει το 6x3 και συχνά σκρολάρω στο δεύτερο tab για να βρω ότι χρειάζομαι.

Έχει βρει κανένας λύση για το resize στα 11;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

StartIsBack/StartAllBack, και το κάνεις όπως θέλεις, κι ασε την MS να κάνει τις δοκιμές της.....

Επεξ/σία από evark

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...