Tlykog Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) https://eu.chuwi.com/products/ubox Πωλείται το boxάκι σε πολύ καλή τιμή. Με τον κωδικό UB3X1 στο καλάθι έρχεται στα 278,96€, όλα πληρωμένα. Όχι τελωνεία ή άλλες χρεώσεις. Το έχω αγοράσει ο ίδιος και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αθόρυβο, μικρό και ελαφρύ. Έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη. Νομίζω Γερμανία. Έχει πάνω 1 dimm 16GB, παίρνει μέχρι 2 στα 4800ΜΗz. Έχει 1 SSD 512GB με ταχύτητες ανάγνωσης 3500MB/s και 3000MB/s. Παίρνει 2 ssd M2 2280. ο χρήστης μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει SSD και RAM, γιατί ανοίγει χωρίς εργαλεία και η αναβάθμιση γίνεται πανεύκολα. Μάλιστα, η μητρική του είναι 2 πλευρών. Η κάτω μεριά έχει τον επεξεργαστή και δεν είναι εύκολα προσβάσιμη από τον χρήστη και η η πάνω μεριά περιέχει μόνο τις υποδοχές για SSD και RAM. Στην Ελλάδα από 378€. https://www.skroutz.gr/s/59504043/Chuwi-Ubox-P-Mini-PC-Ryzen-5-6600H-16GB-DDR4-512GB-SSD-W11-Pro.html Επεξ/σία 16 Μαϊου από Tlykog 10 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλή τιμή, πράγματι. Ίδιο built σε άλλη μάρκα (GMKTEC) έχω και εγώ, απλώς με 32gb ram και 1ΤΒ δίσκο m2 (340€ μου κόστισε, τον Νοέμβριο του 2024). 2
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 9 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Καλή τιμή, πράγματι. Ίδιο built σε άλλη μάρκα (GMKTEC) έχω και εγώ, απλώς με 32gb ram και 1ΤΒ δίσκο m2 (340€ μου κόστισε, τον Νοέμβριο του 2024). Και τι χρήση κανεις με αυτό;
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 hours ago, APPLEGEEK said: Και τι χρήση κανεις με αυτό; Επαγγελματική.
georgebit Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Και τι χρήση κανεις με αυτό; Χρησιμοποιώ δυο Larkbox X της ίδιας εταιρίας με Ν100 (υποδεέστερος του 6600Η) με DDR5 12GB για καθαρα επαγγελματική χρήση (απαιτήσεις γραφείου) και έχω να πω τα καλύτερα. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως το μέγεθος τους, η κατανάλωση ρεύματος και η τιμή τους τα καθιστά vfm για τον συγκεκριμένο σκοπό. 2 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 20 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δηλαδή Έχει σημασία αν είναι λογιστικά φύλλα, προγραμματισμός, σχεδίαση ιστοσελίδων ή αναφορές σε Word? 2 1
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Έχει σημασία αν είναι λογιστικά φύλλα, προγραμματισμός, σχεδίαση ιστοσελίδων ή αναφορές σε Word? Κάνει για photoshop lightroom?
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Κάνει για photoshop lightroom? Όσο κάνει και ένας 5600G με πολύ γρήγορες μνήμες (4800+). Γνώμη μου, ναι, άνετα. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 hour ago, APPLEGEEK said: Δηλαδή Για τη δουλειά μου 1 1 10
Tlykog Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε Δηλαδή Είναι πολύ ικανό μηχάνημα. Δε νομίζω στα ίδια χρήματα να βρίσκεις κάτι καλύτερο. Αν θέλεις κάτι αντίστοιχο σε Apple θα έλεγα ότι είναι περίπους ένας Apple M2 σε cpu, όχι gpu. Η gpu του αξιοπρεπέστατη για ενσωματωμένη. Είναι περίπου όσο ενός Steam deck. Δεν είναι παιχνιδικονσόλα. Δεν το έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια και βασίζομαι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το έχω για τη δουλειά μου στο γραφείο μου. Πρόταση: όποιος το πάρει να βάλει τουλάχιστον άλλα 16GB. Με dual channel οι επιδόσεις του ανεβαίνουν αρκετά. 2 1
atrigane Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Σε σχέση με τον i5-1250p ειναι σημαντικά υποδεέστερος; χρειάζομαι κάτι παρόμοιων επιδόσεων και το συγκεκριμένο με κάτω απο 300 ευρώ με δελεάζει
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 2 ώρες πριν, atrigane είπε Σε σχέση με τον i5-1250p ειναι σημαντικά υποδεέστερος; χρειάζομαι κάτι παρόμοιων επιδόσεων και το συγκεκριμένο με κάτω απο 300 ευρώ με δελεάζει Οχι, μια χαρά πάνω κάτω ίδια είναι. Δες σε notebookcheck. 1
kostaspatra Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το έβαλε και ο @zacharis1955 στα 258 από aliexpress. Ανεξάρτητα από την τιμή, κερδίζω κάτι αν το παραγγείλω από το επίσημο site της εταιρείας? Καλύτερη μεταχείριση όσον αφορά την εγγύηση π.χ.? Επίσης αν στο μέλλον θέλω να βάλω και άλλη μνήμη, τι timing/cl έχει αυτή που φοράει? Ή δεν παίζει ρόλο? Εγώ το θέλω για οικιακή χρήση κυρίως (office/video/μουσική) και ελαφρύ image/βίντεο editing π.χ. με power director. Νομίζω υπερ αρκετό αν βάλω και άλλα 16 γιγα ραμ. Επεξ/σία 17 Μαϊου από kostaspatra
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 13 λεπτά πριν, kostaspatra είπε Επίσης αν στο μέλλον θέλω να βάλω και άλλη μνήμη, τι timing/cl έχει αυτή που φοράει? Ή δεν παίζει ρόλο? Θα δεις με CPUz να πάρεις ιδανικά μια ίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα