Προς το περιεχόμενο

UBox minipc 278,96€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι φανταστικό εργαλείο για την τιμή και το μέγεθος του. Η μόνη επιφύλαξη που κρατάω είναι κατά πόσο είναι πραγματικά αθόρυβο, δεν έχω δει ποτέ mini PC με τόσα watt CPU (79 watt το μέτρησε το notebookcheck) να μην κάνει θόρυβο σε full load.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, elpenor said:

Είναι φανταστικό εργαλείο για την τιμή και το μέγεθος του. Η μόνη επιφύλαξη που κρατάω είναι κατά πόσο είναι πραγματικά αθόρυβο, δεν έχω δει ποτέ mini PC με τόσα watt CPU (79 watt το μέτρησε το notebookcheck) να μην κάνει θόρυβο σε full load.

Είναι σωστή η παρατήρηση. Εντελώς αθόρυβο δεν το λες. Όμως, έχει το καλό ότι λόγω μεγέθους, κρύβεται (μέχρι και πίσω από την οθόνη μπορείς να το κρεμασεις - μέσω vesa), οπότε κάπως διασκεδάζεται η κατάσταση.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
6 ώρες πριν, atrigane είπε

Σε σχέση με τον i5-1250p ειναι σημαντικά υποδεέστερος; χρειάζομαι κάτι παρόμοιων επιδόσεων και το συγκεκριμένο με κάτω απο 300 ευρώ με δελεάζει 

Είναι περίπου τα ίδια σε cpu και ο 6600Η είναι καλύτερος σε gpu.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostaspatra είπε

Το έβαλε και ο @zacharis1955 στα 258 από aliexpress. Ανεξάρτητα από την τιμή, κερδίζω κάτι αν το παραγγείλω από το επίσημο site της εταιρείας? Καλύτερη μεταχείριση όσον αφορά την εγγύηση π.χ.?

Επίσης αν στο μέλλον θέλω να βάλω και άλλη μνήμη, τι timing/cl έχει αυτή που φοράει? Ή δεν παίζει ρόλο?

Εγώ το θέλω για οικιακή χρήση κυρίως (office/video/μουσική) και ελαφρύ image/βίντεο editing π.χ. με power director. Νομίζω υπερ αρκετό αν βάλω και άλλα 16 γιγα ραμ.

Είναι θέμα οπτικής. Ποιο από τα δύο καταστήματα σου εμπνέει πιο πολύ εμπιστοσύνη;
Προσωπικά το πήρα από το επίσημο store. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή όχι, αλλά από το aliexpress δεν έχω αγοράσει ξανά.
Δεν υποτιμώ την πρόταση του @zacharis1955, είναι πιο χαμηλή η τιμή.
Εγώ πήρα ένα kit 2χ16 της crucial και έδωσα τα 16Gb σε ένα φίλο που πήρε το ίδιο. Η RAM είναι από μία κινεζικη εταιρεία που δεν έχω ξανακούσει, οπότε δε μπορεσα να βρω τα timings. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχεις πρόβλημα, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μη συνεργάζονται σωστά μνήμες από διαφορετικούς κατασκευαστές.

59 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

https://vi.aliexpress.com/item/1005008237265410.html 258 €  Free shipping - Ship from https://eu.chuwi.com/ Spain  End May 19   https://tinyurl.com/ye2a8n7n

Είναι σε ακόμα καλύτερη τιμή από τη δική μου και σίγουρα αξίζει. Απλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από aliexpress και δεν κοιτάζω ποτέ εκεί για προσφορές. Προτιμώ τα επίσημα store, αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα. 

3 ώρες πριν, elpenor είπε

Είναι αρκετά αθόρυβο. Σε cinebech 2024, ο μέγιστος θόρυβος είναι ένα χαμηλό φύσιμα που προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostaspatra είπε

Το έβαλε και ο @zacharis1955 στα 258 από aliexpress. Ανεξάρτητα από την τιμή, κερδίζω κάτι αν το παραγγείλω από το επίσημο site της εταιρείας? Καλύτερη μεταχείριση όσον αφορά την εγγύηση π.χ.?

Επίσης αν στο μέλλον θέλω να βάλω και άλλη μνήμη, τι timing/cl έχει αυτή που φοράει? Ή δεν παίζει ρόλο?

Εγώ το θέλω για οικιακή χρήση κυρίως (office/video/μουσική) και ελαφρύ image/βίντεο editing π.χ. με power director. Νομίζω υπερ αρκετό αν βάλω και άλλα 16 γιγα ραμ.

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Είναι θέμα οπτικής. Ποιο από τα δύο καταστήματα σου εμπνέει πιο πολύ εμπιστοσύνη;
Προσωπικά το πήρα από το επίσημο store. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή όχι, αλλά από το aliexpress δεν έχω αγοράσει ξανά.
Δεν υποτιμώ την πρόταση του @zacharis1955, είναι πιο χαμηλή η τιμή.
Εγώ πήρα ένα kit 2χ16 της crucial και έδωσα τα 16Gb σε ένα φίλο που πήρε το ίδιο. Η RAM είναι από μία κινεζικη εταιρεία που δεν έχω ξανακούσει, οπότε δε μπορεσα να βρω τα timings. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχεις πρόβλημα, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μη συνεργάζονται σωστά μνήμες από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Είναι σε ακόμα καλύτερη τιμή από τη δική μου και σίγουρα αξίζει. Απλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από aliexpress και δεν κοιτάζω ποτέ εκεί για προσφορές. Προτιμώ τα επίσημα store, αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα. 

Είναι αρκετά αθόρυβο. Σε cinebech 2024, ο μέγιστος θόρυβος είναι ένα χαμηλό φύσιμα που προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου.

Aπό  https://eu.chuwi.com/ (Ισπανία) αγοράζεις και στις δύο περιπτώσεις, δεν είναι δύο διαφορετικα καταστήματα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Aπό  https://eu.chuwi.com/ (Ισπανία) αγοράζεις και στις δύο περιπτώσεις, δεν είναι δύο διαφορετικα καταστήματα.

Το δικό μου, από το επίσημο store, ήρθε από Γερμανία.

image.png.9fd1967f17cf6a40719c2c3a9a215bdd.png
image.png.226a16293a9c9e6d037106af327028b4.png

Αν είναι όντως το ίδιο, τότε οκ. Δεν το γράφω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Despotas είπε

Γνωρίζει κάποιος αν το επίσημο κατάστημα δέχεται ενδοκοινοτικές για αγορά χωρίς ΦΠΑ? 

Οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...