dchatz Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εν μερει ναι. Αλλα το 70mm film που ειναι το IMAX εχει "αναλυση" αντιστοιχη με το 16K. Στα σινεμα της αθηνας παιζουν DCI 2048X1080. Δηλαδη ουτε 4K δεν προβαλλουν. Και μετα απορουν γιατι κατεβαζουμε ταινιες απο τορενταδικα... 4K εχουν πια και τα drone της πλάκας. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μία ψηφιακή καμερα 16Κ με καλό φακό να πιάνει όλες τις λεπτομέρειες;
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 3 ώρες πριν, dchatz είπε 4K εχουν πια και τα drone της πλάκας. Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μία ψηφιακή καμερα 16Κ με καλό φακό να πιάνει όλες τις λεπτομέρειες; το 4Κ ειναι αναλυση, και οχι δεικτης ποιοτητας. Οσα mpixel και να χωσεις σε εναν αισθητηρα, απο τη στιγμη που ο φακος εχει μικρη διαμετρο, η ποιοτητα θα παραμενει μουφα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαϊου 5 hours ago, Ntinaras said: Εν μερει ναι. Αλλα το 70mm film που ειναι το IMAX εχει "αναλυση" αντιστοιχη με το 16K. Στα σινεμα της αθηνας παιζουν DCI 2048X1080. Δηλαδη ουτε 4K δεν προβαλλουν. Και μετα απορουν γιατι κατεβαζουμε ταινιες απο τορενταδικα... H VMAX Sphera δεν υποτίθεται ότι είναι 4K?
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Μόλις τώρα, Thresh είπε H VMAX Sphera δεν υποτίθεται ότι είναι 4K? Δε νομιζω. Ειναι χαλια η εικονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαϊου 2 minutes ago, Ntinaras said: Δε νομιζω. Ειναι χαλια η εικονα. Σκέψου ότι κάνει μπαμ η διαφορά της από τις υπόλοιπες. 😛 Vmax Sphera 4Κ πάντως την διαφημιζεί
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Σκέψου ότι κάνει μπαμ η διαφορά της από τις υπόλοιπες. 😛 Vmax Sphera 4Κ πάντως την διαφημιζεί Εχω να παω εκει πανω απο ενα χρονο. Δε θυμαμαι να εχω ξαναδει στη περιγραφη για 4K. Λες να καναν αναβαθμιση η εγω εχω συνηθισει καλυτερο ppi?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαϊου 3 minutes ago, Ntinaras said: Εχω να παω εκει πανω απο ενα χρονο. Δε θυμαμαι να εχω ξαναδει στη περιγραφη για 4K. Λες να καναν αναβαθμιση η εγω εχω συνηθισει καλυτερο ppi? Όχι από την ανακαίνισή της 4Κ είχε ,φαίνεται κι από παλιότερα άρθρα που έγραφαν για 4Κ Sony Projectors. Μάλλον το καλύτερο ppi. 😛
safridia Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 17/5/2025 στις 12:53 ΠΜ, freegr είπε Φυσικά τα γυρίσματα τα παρακολουθήσαμε στην γενέτειρα μου την ΜΕΣΣΗΝΙΑ και όπως αναφέραμε στο ραδιόφωνο Πσλμος 90,5 θα ειναι συγκλονιστικά καλή αντάξια της ιστορίας μας Περηφανος για κατι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ απολυτος τιποτα; Μπορεις να μας το εξηγησεις λιγο αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα