tilaverboy Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα σπίτι στην Εξοχή Θεσσαλονίκης. Παλαιότερα νοικιαζόταν και είχε φυσικό αέριο. θέλω να κάνω νέα αίτηση και να πάω στη ζενίθ. Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω/. Μου είπαν να κάνω αίτηση πρώτα στο διανομέα φυσικού αερίου και μετά αφού γίνει η σύνδεση να πάω στον πάροχο. Σας ευχαριστώ πολύ
etheo Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) https://www.edathess.gr/epikoinwnia Επεξ/σία 18 Μαϊου από etheo
tilaverboy Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Αυτό που μου είπαν 6 μήνες ισχύει? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκανα αίτηση να μου το φέρουν. Πάντως είναι λαλακία αυτό που μου είπανε οτι αν το παιδάκι είναι πάνω από 1 έτους δεν μπορεί να γίνει επίσπευση. Δηλαδή εμένα που είναι 18 μηνών δεν μπορεί να γίνει επίσπευση?
ekrepali Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, tilaverboy said: Αυτό που μου είπαν 6 μήνες ισχύει? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκανα αίτηση να μου το φέρουν. Πάντως είναι λαλακία αυτό που μου είπανε οτι αν το παιδάκι είναι πάνω από 1 έτους δεν μπορεί να γίνει επίσπευση. Δηλαδή εμένα που είναι 18 μηνών δεν μπορεί να γίνει επίσπευση? https://www.edathess.gr/syxnes-erwthseis-eda/eksyphrethsh-pelatwn/ Spoiler 60 μέρες λέει στην ιστοσελίδα. Στείλε email στο [email protected] για Αθήνα ή στο [email protected] για Θεσ/νίκη - Θεσσαλία... να δούμε τι θα επικαλεστούν (ανωτέρα βία ; ) που να δικαιολογεί καθυστέρηση έως 6 μήνες. Για επίσπευση το έχω ακούσει κι εγώ ότι πρέπει το παιδί να είναι ως 1 έτους... ή να υπάρχει στο σπίτι ηλικιωμένος, δε ξέρω από τι ηλικία και πάνω. Δε ξέρω από πού προκύπτει αυτό βέβαια, δεν υπάρχει πουθενά γραπτώς... μάλλον είναι εσωτερική απόφαση. Αν δε συγκινούνται με τίποτα... ρώτα τον παιδίατρο μήπως μπορεί να γράψει καμιά βεβαίωση ότι δήθεν το παιδί έχει περάσει πνευμονία και είναι επιρρεπή. Επεξ/σία 19 Μαϊου από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα