giwfys Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Εδω ρε παιδια μιλαμε για κρατος ουγκαντα. Ο αλλος δισεκατομυριουχος ανεβαζει οτι τρεχει 200 χιλιομετρα την ωρα στο ινσταγκραμ και αντι να μπει αυτοφορο και αφαιρεση διπλωματος, δεν μιλαει κανεις!!!! Ειναι φοβερα πραγματα αυτα που γινονται σε αυτη τη χωρα αποπατο της ευρωπης 1
Black Demis Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said: ενδοοικογενειακη goes through the roof Ελβετια γαρ, ότι δεν βλέπαμε να γίνεται στον δρόμο γινωταν στα σπίτια. Τελείως δεν μπορεί να εξαληφθει το θέμα όταν ο άλλος κάθε μέρα όλη μέρα τον σφυρί κοπανάει το στρες και το άγχος 3 hours ago, Nabuko said: Αυτό το παρατηρώ κάθε καλοκαίρι με τους τουρίστες Ξεσπάνε τα αποθυμενα, όπως είπα άνθρωποι είναι ζώα και ζώα όταν πιέζονται ξεσπάνε Και οταν δεν ελέγχονται κάνουν το χάος 4
Jiakometi Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ο καγκουραζ με το σαξοραλο ειναι το πιο κομπλε παιδι και δεν παει ποτε ταπα με κοσμο Ναι διοτι στα 88 αν τους παρεις τα κλειδια με την βια θα τους βαλεις σε τεραστια καταθλιψη, περιμενεις να εχει μυαλο να το κανει μονος του, αμφοτεροι παππουδες μου παρεδωσαν το διπλωμα τους στα ~75 ο ενας μαλιστα επαγγελματιας οδηγος με εκ χιλιομετρα στην πλατη του Το κοριτσακι που οδηγει και ανεβαζει story ειναι 18-27 ετων τι περιμενεις να κανει για να καταλαβω λιγο Στο κινητο δεν μιλαμε ΠΟΤΕ, παρα μονο για ζητηματα ζωης και θανατου Φυσικα και φταινε ολοι οι αλλοι σιγα μην φταιμε εμεις Η κυβερνηση φταει σε συστημικο επιπεδο ενδοοικογενειακη goes through the roof Ελπίζω το post να είναι ειρωνικό. Το ότι η κυβέρνηση φταίει σε συστημικό επίπεδο συμφωνούμε… 3
tasanton Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 21 hours ago, turbat0s said: Η πολιτική και οικονομική ελίτ στη Χώρα δεν επιθυμεί να Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μερικώς με αυτό το τσιτάτο, που το χρησιμοποιούμε συνέχεια (κι εγώ) σε κάθε ευκαιρία. Γιατί διαφωνώ: 1. Αν τα περιμένουμε όλα από κάποιους άλλους κάπου εκεί έξω, στο τέλος δεν δίνουμε αξία στη λεγόμενη ατομική ευθύνη. Με άλλα λόγια, τι σου φταίει η "πολιτική και οικονομική ελίτ" όταν εσύ οδηγείς και σερφάρεις στο κινητό, περνάς με κόκκινο, πετάς τα σκουπίδια σου έξω, και τόσα άλλα; Δεν θέλει εκπαίδευση αυτό, είναι θέμα προσωπικής παιδείας/κουλτούρας, σεβασμού, ήθους και κοινής λογικής. Που εν τω μεταξύ, όταν σε "καίει", τα κάνεις όλα μια χαρά (π.χ. δεν πετάς σκουπίδια στο σπίτι σου, οδηγείς σαν κότα όταν είσαι στην Ευρώπη). Άρα γνωρίζεις το πώς αλλά διαφωνείς με το γιατί. 2. Η επίκληση σε μια αδιόρατη "ελίτ" δίνει το τέλειο άλλοθι για να συνεχίσουμε να είμαστε η χώρα που είμαστε: με τραγική οδηγική συμπεριφορά (που αντανακλά τελικά το σεβασμό μας προς τους άλλους), με τραγικό οδικό δίκτυο υπ' ευθύνη εκείνων που ματαξαναψηφίζουμε (ΟΤΑ, κυβερνήσεις), με άπειρα κόμπλεξ στο τιμόνι (βλέπε γύρω σου τον εγωϊστή, τον παρτάκια, τον κάγκουρα, τον νεόπλουτο, τον επιδειξιομανή, κοκ). Προσωπικά θα ήθελα περισσότερη ενεργή ευθύνη του καθενός μας. Δεν θέλω τροχονόμο να μου πει να μην σερφάρω όταν οδηγώ, θέλω ο ίδιος να το κάνω πράξη επειδή ΞΕΡΩ ότι είναι επικίνδυνο. 6
kalmik Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 29 λεπτά πριν, tasanton είπε Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μερικώς με αυτό το τσιτάτο, που το χρησιμοποιούμε συνέχεια (κι εγώ) σε κάθε ευκαιρία. Γιατί διαφωνώ: 1. Αν τα περιμένουμε όλα από κάποιους άλλους κάπου εκεί έξω, στο τέλος δεν δίνουμε αξία στη λεγόμενη ατομική ευθύνη. Με άλλα λόγια, τι σου φταίει η "πολιτική και οικονομική ελίτ" όταν εσύ οδηγείς και σερφάρεις στο κινητό, περνάς με κόκκινο, πετάς τα σκουπίδια σου έξω, και τόσα άλλα; Δεν θέλει εκπαίδευση αυτό, είναι θέμα προσωπικής παιδείας/κουλτούρας, σεβασμού, ήθους και κοινής λογικής. Που εν τω μεταξύ, όταν σε "καίει", τα κάνεις όλα μια χαρά (π.χ. δεν πετάς σκουπίδια στο σπίτι σου, οδηγείς σαν κότα όταν είσαι στην Ευρώπη). Άρα γνωρίζεις το πώς αλλά διαφωνείς με το γιατί. 2. Η επίκληση σε μια αδιόρατη "ελίτ" δίνει το τέλειο άλλοθι για να συνεχίσουμε να είμαστε η χώρα που είμαστε: με τραγική οδηγική συμπεριφορά (που αντανακλά τελικά το σεβασμό μας προς τους άλλους), με τραγικό οδικό δίκτυο υπ' ευθύνη εκείνων που ματαξαναψηφίζουμε (ΟΤΑ, κυβερνήσεις), με άπειρα κόμπλεξ στο τιμόνι (βλέπε γύρω σου τον εγωϊστή, τον παρτάκια, τον κάγκουρα, τον νεόπλουτο, τον επιδειξιομανή, κοκ). Προσωπικά θα ήθελα περισσότερη ενεργή ευθύνη του καθενός μας. Δεν θέλω τροχονόμο να μου πει να μην σερφάρω όταν οδηγώ, θέλω ο ίδιος να το κάνω πράξη επειδή ΞΕΡΩ ότι είναι επικίνδυνο. Αν τα ρίχνεις στην ατομική ευθύνη, ή στον πατριωτισμό των ελλήνων, μάλλον μεταφέρεις το βάρος αλλού. Πήγαινε στη Γερμανία να περάσεις κόκκινο ή να κυκλοφορήσεις με χρέπι ή να βγεις χωρίς κράνος ή να παρκάρεις σε σημείο που εμποδίζει κυκλοφορία. Η βεβαίωση της παράβασής σου είναι δεδομένη 100%. Εδώ οι παραβάσει γίνονται γιατί ο παραβάτης έχει την άνεση να πιστεύει ότι σιγά και μη φανεί αστυνομία σιγά και μην τον πιάσουν. Μηδενική αστυνόμευση παρά τους 50.000 εξαφανισμένους αστυνομικούς (από τις μεγαλύτερες κατά κεφαλή αστυνομικές δυνάμεις στον κόσμο). Αυτό που εξασφαλίζει τη νομιμότητα είναι η βεβαιότητα ή πολύ μεγάλη πιθανολόγηση της καταγραφής της παράβασης και της τιμωρίας, και όχι τα τρελά πρόστιμα. Τώρα λένε ότι θα αφήσουν στην αστυνόμευση στις "έξυπνες" κάμερες που να αναγνωρίζουν και ...αν χασμουριέσαι. Τότε ας απολύσουν τα 3/4 των αστυνομικών μην τους πληρώνουμε τσάμπα. 2
Apaleytos80 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Θέμα κουλτούρας,κοινός σταρχιδισμός. Κάνω την δουλεία μου, όπως επιθυμώ, οι υπόλοιποι να πανε να γαμ... Ανασφάλιστο όχημα, οδηγάς πιωμένος-χεσμένος στο μεθύσι, κούρμπα εξάτμιση στο παπάκι με κοφτη να ξυπνας την γειτονιά σε ώρες κοινης ησυχιάς ? κατάσχεση οχήματος επιτόπου. Ουτε μα ουτε μου, ουτε θα πάρω τον βουλευτή μου, ούτε ξέρεις ποιος ειμαι γω... Μα ειμαι φτωχός δεν ειχα λεφτα να το ασφαλισω, σε γάμο ημουν να μην πιω κανα μπουκαλακι, μικρο παιδι ειναι αμα δεν κανει τα καγκουριλικια του τωρα ποτε θα τα κανει. Ο παππους που παίρνει 100 χάπια, με το ζόρι βλέπει μπροστά του και παταει φρενο 10 sec αφου σε 'εχει μάσει σβαρνα με το SUV, στο σπιτι μεσα να κατσει κλεισμένος?. Πάμε και οπου βγεί. Πρέπει να κάνεις reset μια κοινωνία, να μάθει να σεβεται τους άλλους και να προσέχει τα δημόσια αγαθά σαν δικά του και όχι σαν κωλ$χαρτο. Δλδ ποτέ, αρα μονο με βούρδουλα. 6
thanasis00 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Θέμα κουλτούρας,κοινός σταρχιδισμός. Κάνω την δουλεία μου, όπως επιθυμώ, οι υπόλοιποι να πανε να γαμ... Ανασφάλιστο όχημα, οδηγάς πιωμένος-χεσμένος στο μεθύσι, κούρμπα εξάτμιση στο παπάκι με κοφτη να ξυπνας την γειτονιά σε ώρες κοινης ησυχιάς ? κατάσχεση οχήματος επιτόπου. Ουτε μα ουτε μου, ουτε θα πάρω τον βουλευτή μου, ούτε ξέρεις ποιος ειμαι γω... Μα ειμαι φτωχός δεν ειχα λεφτα να το ασφαλισω, σε γάμο ημουν να μην πιω κανα μπουκαλακι, μικρο παιδι ειναι αμα δεν κανει τα καγκουριλικια του τωρα ποτε θα τα κανει. Ο παππους που παίρνει 100 χάπια, με το ζόρι βλέπει μπροστά του και παταει φρενο 10 sec αφου σε 'εχει μάσει σβαρνα με το SUV, στο σπιτι μεσα να κατσει κλεισμένος?. Πάμε και οπου βγεί. Πρέπει να κάνεις reset μια κοινωνία, να μάθει να σεβεται τους άλλους και να προσέχει τα δημόσια αγαθά σαν δικά του και όχι σαν κωλ$χαρτο. Δλδ ποτέ, αρα μονο με βούρδουλα. Ακριβώς αυτό που λέει ο Apaleytos80. Και σήμερα να ξεκινήσεις καμπάνιες στους νέους για κυκλοφοριακή αγωγή κλπ, η πρώτη γενιά είναι κατά μεγάλο ποσοστό χαμένη, γιατί άλλα θα του λένε στο σχολείο, άλλα θα κάνουν οι γονείς στο δρόμο. Στη δεύτερη γενιά, που η πρώτη μπορεί να μη τα καταφέρει σε μεγάλο ποσοστο, θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά ούτε καν κοντά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε 3 γενιές το συζητάμε (τυπικά σε 50-60 χρόνια δηλαδή)... Άρα κλήσεις, κάμερες, κατασχέσεις είναι η άλλη λύση για να μάθεις τον κόσμο συμπεριφορά. Προφανώς βέβαια κάνεις και τη διαπαιδαγώγηση παράλληλα, για να μειώσεις τα χρόνια όσο μπορείς. Επεξ/σία 19 Μαϊου από thanasis00 5
manos08 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 15 hours ago, Jiakometi said: Μα τι συζητάτε τώρα ? …… Βεβαίως φταίει, το κεφάλαιο, η ελίτ, τα συμφέροντα, και ο κακός μας ο καιρός …. !!!’ /s Οχι ο καγκουρας με το σαξοραλο που το «βελτίωσε»αλλά ξέχασε τα φρένα και πηγαίνει τάπα …. Οχι ο ηλικιωμένος πατέρας / μητέρα μας που οδηγεί γιατί δεν του έχουμε πάρει τα κλειδιά, στα 88 του και μπαίνει ανάποδα στην εθνική Όχι το κοριτσάκι που οδηγεί και ανεβάζει instagram … Όχι εμείς που μιλάμε στο κινητό Γενικά φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους οδηγούς …. Εμάς δηλαδή … Και ειδικά η (εκάστοτε) κυβέρνηση …. Καλός οδηγός οδηγός είναι αυτός που οδηγεί καλά γνωρίζοντας τις αδυναμίες του οδικού δικτύου, του οχήματος του και τις εκάστοτε συνθήκες, καιρικές και άλλες, έτσι ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα …. Τωρα έχουμε ανθρώπους που αποφασίζουν να βγουν από το σπίτι με θεομηνία και να περάσουν Ιρλανδική διάβαση …. Ε ναι Συμφωνω με τον Βατανεν …. Έχουμε πρόβλημα EDIT: Εννοείται ότι το οδικό δίκτυο θέλει βελτίωση ειδικά το επαρχιακό …. Οι μεγάλοι άξονες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και συνεχώς παραδίνονται νέοι, αλλά αυτό δεν είναι προφανώς αρκετό. Ομως αν θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι μας το βράδυ θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Και η προσαρμογή προϋπόθεση οδηγική παιδεία … Αυτό πρέπει να αλλάξει πρώτο … Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Όταν είσαι στη θέση του οδηγού φέρεις τη μόνη και αποκλειστική ευθύνη και πρεπει να προσαρμόζεις την οδήγηση σου ανάλογα με τις συνθήκες, αλλιώς τα περισσότερα ατυχήματα θα τα είχαμε σε χωματοδρομους. Αλλά! Δεν γίνεται πάντα να ξέρεις την κατάσταση του δρόμου. Που να φανταστώ εάν στη Κηφισίας εχει ανοίξει μια νέα λακκούβα που θα απαιτούσε να πάω με 20? Ή θα πηγαίνω πάντα μα 20 μηπως και? Επίσης το να εχω το νου μου να προβλέπω τις συνθηκες του δρόμου μπροστά μου, να αποφεύγω τις λακκούβες, τα ποτάμια κτλ, μου αποσπούν μέρος της προσοχής απο το να κοιτάω πεζούς, καθρέφτες κτλ. Τέλος, λίγοι αποφασίζουν να βγουν έξω όταν γίνεται θεομηνία, πίστεψέ με. Η οδήγηση στις μεγαλες πόλεις ειναι αγανάκτηση καο γίνεται απο ανάγκη. Ο καθένας εχει μια δύσκολη μερα στη δουλειά σκοτούρες κτλ. Το κακό οδικό δίκτυο προσθέτει μια ακομα σκοτούρα. Το βλέπω κι απο εμένα, αλλιώς πάω στη δουλειά, αλλιώς γυρνάω και φυσικά δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο. Οπότε και οι επαρχιακοι δρόμοι δεν αποτελούν θέμα, ούτε οι εθνικές. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες που χρησιμοποιούνται σε καθημερινοί βάση δημιουργούν προβλήματα.
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 50 λεπτά πριν, kalmik είπε Τότε ας απολύσουν τα 3/4 των αστυνομικών μην τους πληρώνουμε τσάμπα. Πιο πιθανο ειναι να παρουν αυξησεις επειδη... οι καμερες εκαναν καλη δουλεια και αυξηθηκαν τα προστιμα
mike15 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, tasanton είπε Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μερικώς με αυτό το τσιτάτο, που το χρησιμοποιούμε συνέχεια (κι εγώ) σε κάθε ευκαιρία. Γιατί διαφωνώ: 1. Αν τα περιμένουμε όλα από κάποιους άλλους κάπου εκεί έξω, στο τέλος δεν δίνουμε αξία στη λεγόμενη ατομική ευθύνη. Με άλλα λόγια, τι σου φταίει η "πολιτική και οικονομική ελίτ" όταν εσύ οδηγείς και σερφάρεις στο κινητό, περνάς με κόκκινο, πετάς τα σκουπίδια σου έξω, και τόσα άλλα; Δεν θέλει εκπαίδευση αυτό, είναι θέμα προσωπικής παιδείας/κουλτούρας, σεβασμού, ήθους και κοινής λογικής. Που εν τω μεταξύ, όταν σε "καίει", τα κάνεις όλα μια χαρά (π.χ. δεν πετάς σκουπίδια στο σπίτι σου, οδηγείς σαν κότα όταν είσαι στην Ευρώπη). Άρα γνωρίζεις το πώς αλλά διαφωνείς με το γιατί. 2. Η επίκληση σε μια αδιόρατη "ελίτ" δίνει το τέλειο άλλοθι για να συνεχίσουμε να είμαστε η χώρα που είμαστε: με τραγική οδηγική συμπεριφορά (που αντανακλά τελικά το σεβασμό μας προς τους άλλους), με τραγικό οδικό δίκτυο υπ' ευθύνη εκείνων που ματαξαναψηφίζουμε (ΟΤΑ, κυβερνήσεις), με άπειρα κόμπλεξ στο τιμόνι (βλέπε γύρω σου τον εγωϊστή, τον παρτάκια, τον κάγκουρα, τον νεόπλουτο, τον επιδειξιομανή, κοκ). Προσωπικά θα ήθελα περισσότερη ενεργή ευθύνη του καθενός μας. Δεν θέλω τροχονόμο να μου πει να μην σερφάρω όταν οδηγώ, θέλω ο ίδιος να το κάνω πράξη επειδή ΞΕΡΩ ότι είναι επικίνδυνο. γιαυτο μιλουσα και εγω,ατομικη ευθυνη η οποια ομως μπορει να γινει μεσω φορεων και συλλογικη.θελει δουλεια το θεμα.το κρατος θα κανει τους ελεγχους σε μεγαλο η' μικρο βαθμο και θα τιμωρει οσους απειθαρχουν.ομως προηγειται η παιδεια.δεν θα πετυχει σε ολους ,για εκεινους θα μεριμνησει η τιμωρια απο το κρατος. 41 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Ακριβώς αυτό που λέει ο Apaleytos80. Και σήμερα να ξεκινήσεις καμπάνιες στους νέους για κυκλοφοριακή αγωγή κλπ, η πρώτη γενιά είναι κατά μεγάλο ποσοστό χαμένη, γιατί άλλα θα του λένε στο σχολείο, άλλα θα κάνουν οι γονείς στο δρόμο. Στη δεύτερη γενιά, που η πρώτη μπορεί να μη τα καταφέρει σε μεγάλο ποσοστο, θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά ούτε καν κοντά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε 3 γενιές το συζητάμε (τυπικά σε 50-60 χρόνια δηλαδή)... Άρα κλήσεις, κάμερες, κατασχέσεις είναι η άλλη λύση για να μάθεις τον κόσμο συμπεριφορά. Προφανώς βέβαια κάνεις και τη διαπαιδαγώγηση παράλληλα, για να μειώσεις τα χρόνια όσο μπορείς. ετσι,θελει πληροφορηση και επιμονη για την παιδεια γιατι τα αρνητικα ερεθισματα θα ειναι διαρκειας.θελει χρονο η παιδεια και η καμπανια. το ιδιο ισχυει για ολα,περιβαλλον και σκουπιδια, κοινη ησυχια, προκληση βιας, βια στα γηπεδα ....σε ολα αυτα εκτος της βιας στους νεους που ανθει σε αυξανομενο ρυθμο ολα τα αλλα εχουν γινει προσπαθειες δεκαετιων,μικρα -μεγαλα αποτελεσματα ερχονται..δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη.φυσικα με τον βουρδουλα παραμασχαλα. πατε σε ενα εμπορικο κεντρο.βλεπετε στον χωρο εστιασης οτι μερικα παιδια δεν παιρνουν τον δισκο να τον πανε στα ραφια αποβλητων η΄να πεταξουν τα σκουπιδια τους στους καδους.αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει παιδεια απο το σπιτι,το κυριοτερο.εχω ενα παραδειγμα.ηταν κατι πιτσιρικια διπλα μας σε τετοιο χωρο,ηπιαν εφαγαν και απο τα 4 μονο 1 πηγε και πεταξε τα σκουπιδια και την ειπε και στους αλλους που δεν το εκαναν.σεφτηκαμε τι μπορουμε να κανουμε εκεινη την στιγμη ωστε να συνεισφερουμε στα παιδια που δεν εκαναν το σωστο. αυτο που καναμε ηταν να πω ενα μεγαλο μπραβο στο παιδι που τα πεταξε και ενα μπραβο επιπλεον που εκανε παρατηρηση στους φιλους του. καναμε εναν ωραιο διαλογο με το παιδι,οι αλλοι μουγκα. οτι καταλαβαν εμμεσα βεβαια.γιατι αν τους την λεγαμε σαν μεγαλυτεροι εμεις, θα εφερναν αντιδραση ,ελπιζω να πηραν ενα μυνημα απλως.
lector Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Αυτό το παρατηρώ κάθε καλοκαίρι με τους τουρίστες Αυτο ισχυει και για τους πεζους. Περνανε δρομους αερα πατερα, κοκκινα, στα @@ τους ολα. Ακομα και στη μεση του συνταγματος, που εχει φαναρια ανα 50 μετρα. 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Αυτό το παρατηρώ κάθε καλοκαίρι με τους τουρίστες Αυτο ισχυει και για τους πεζους. Περνανε δρομους αερα πατερα, κοκκινα, στα @@ τους ολα. Ακομα και στη μεση του συνταγματος, που εχει φαναρια ανα 50 μετρα. 1
GodzillaCover Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Τι ωραία που έχουμε συνέχεια ένα τέτοιο post. Κλειδώθηκε το άλλο με το “ξέφραγο οδικό αμπέλι”, άνοιξε αυτό. Δε βαριόμαστε ποτέ 1
SinAkuma Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 3 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Τι ωραία που έχουμε συνέχεια ένα τέτοιο post. Κλειδώθηκε το άλλο με το “ξέφραγο οδικό αμπέλι”, άνοιξε αυτό. Δε βαριόμαστε ποτέ Η Robyoubet το δίνει 1.05 για κλείδωμα 😜 2
The_Judas Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 11 ώρες πριν, mike15 είπε εγω παλι οχι,σε εμας λεει 90 σε αυτοκινητοδρομο,90 πανε,βαλκανιοι τουριστες βεβαια...εχω μαθει οτι εκει εχει πολυ βουρδουλα. και εγω βλεπω πολλους βαλκανιους να σταματανε σε διαβασεις πεζων, κυριως μεσα σε πολεις.
makis269 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου όταν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο ξεκινάς πρώτα από τον εαυτό σου . 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα