Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ο πατέρας μου παραλίγο να την πατήσει με αυτό το σαητ. Του βγήκε στο φεησμπουκ. Εϊχε το σήμα του lidl. Ευτυχώς μου το στειλε να το ψάξω πριν παραγγείλει. Γρήγορα κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη καθώς το lidl έχει μία και μοναδική σελίδα.

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, serios54 said:

Facebook

δυστυχως ολα απο facebook ειναι στο 99 τοις 100.και να σου πω το τραγικο.εχω κανει report απειρα πραγματα στο facebook που ειναι fake (καρα  fake) αλλα επειδη παιρνουν λεφτα(χορηγουμενα) μονο ενα εχει κατεβει απο τα 100 που εχω κανει report. τα ξανακανω report αλλα τπτ

29 minutes ago, 1comment said:

Κι ο πατέρας μου παραλίγο να την πατήσει με αυτό το σαητ. Του βγήκε στο φεησμπουκ. Εϊχε το σήμα του lidl. Ευτυχώς μου το στειλε να το ψάξω πριν παραγγείλει. Γρήγορα κατάλαβα ότι πρόκειται για απάτη καθώς το lidl έχει μία και μοναδική σελίδα.

σε φαση ελα να δεις βρηκα γαματη προσφορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, poulinos είπε

δυστυχως ολα απο facebook ειναι στο 99 τοις 100.και να σου πω το τραγικο.εχω κανει report απειρα πραγματα στο facebook που ειναι fake (καρα  fake) αλλα επειδη παιρνουν λεφτα(χορηγουμενα) μονο ενα εχει κατεβει απο τα 100 που εχω κανει report. τα ξανακανω report αλλα τπτ

Θα πείτε ότι ζω πίσω από τον ήλιο αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το fb. Τώρα λίγο δουλειάς μπορεί να μπω μια στο τόσο.

Ρε παιδιά τι γίνεται εκεί μέσα; Έχω πάθει πλάκα. Τι scam και κακό; Προσφορές του "Lidl".  ο "κωτσόβολος" μοιράζει λαπτοπ με 2€ επειδή του έμειναν στις αποθήκες.

Πιο κάτω κάποιοι άλλοι υπόσχονται να ανακτήσουν τα χρήματα που μου κλέψανε απατεώνες... Παρακάτω κάτι τράπεζες της Ζιμπάμπουε, κατι χρεωστικές που δε ξέρεις ποιος τις εκδίδει... Ο κακός χαμός

Πάντα αναρωτιόμουν πως την πατούσε ο καθένας και που έβρισκε αυτά τα μουφοsite που και να θέλεις δε μπορείς να τα βρεις. Ε τώρα μου λύθηκε η απορία.

Επεξ/σία από Neptu
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, Neptu said:

Θα πείτε ότι ζω πίσω από τον ήλιο αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το fb. Τώρα λίγο δουλειάς μπορεί να μπω μια στο τόσο.

Ρε παιδιά τι γίνεται εκεί μέσα; Έχω πάθει πλάκα. Τι scam και κακό; Προσφορές του "Lidl".  ο "κωτσόβολος" μοιράζει λαπτοπ με 2€ επειδή του έμειναν στις αποθήκες.

Πιο κάτω κάποιοι άλλοι υπόσχονται να ανακτήσουν τα χρήματα που μου κλέψανε απατεώνες... Παρακάτω κάτι τράπεζες τις Ζιμπάμπουε, κατι χρεωστικές που δε ξέρεις ποιος τις εκδίδει... Ο κακός χαμός

Πάντα αναρωτιόμουν πως την πατούσε ο καθένας και που έβρισκε αυτά τα μουφοsite που και να θέλεις δε μπορείς να τα βρεις. Ε τώρα μου λύθηκε η απορία.

πχ αυτο για την ανακτηση χρηματων το εχω κανει report. στα τετοια τους. δεν σβηστηκε.καταντια τελειως.χρησιμοποιω το fb μονο και μονο για να αγορασω τιποτα απο group με αγγελιες για εξοπλισμου βουνου. αλλα ναι τα βλεπω καθημερινα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, serios54 είπε

Facebook

Αγόρασες από site που το iPhone 15 Pro/max το έχει 80 € και το iphone 13 Pro 100 €, και περίμενες να σου έρθει κανονικά το τηλέφωνο;

Δημοσ.
5 minutes ago, Kostas Savvidis said:

Αγόρασες από site που το iPhone 15 Pro/max το έχει 80 € και το iphone 13 Pro 100 €, και περίμενες να σου έρθει κανονικά το τηλέφωνο;

μα ερχεται.απλα ειναι σε εκδοση playmobil ή lego :P

και για να απαντησω σοβαρα. τα scam sites που ειναι 10 χρονια πισω βαζουν τιμες πολυ χαμηλες.ναι μεν καποιος μπορει να τσιμπησει αλλα παρα πολλοι θα παραξενευτουν ΠΛΕΟΝ. αντιθετα η νεα μεθοδος ειναι να τα εχουν απλα σε πολυ καλες τιμες με μια ας το πουμε γενναιοδωρη εκπτωση. ετσι ο αλλος και θα δωσει παραπανω λεφτα αλλα ταυτοχρονα θα σου πει οτι οκ απλα πετυχα πολυ καλη εκπτωση

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε

μου κάνει εντύπωση που έχουν την ίδια τιμή στα iphone12/13/13 pro. 100€

Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Θα στείλω mail να το κοιτάξουν μη την πατήσει κανείς

• Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Neptu said:

μου κάνει εντύπωση που έχουν την ίδια τιμή στα iphone12/13/13 pro. 100€

Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Θα στείλω mail να το κοιτάξουν μη την πατήσει κανείς

στειλε email μην πεσει εξω το καταστημα. 😛

Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 11:40 ΜΜ, ssotoss είπε

Τηλεφώνησα στη διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, άκρη καμία.

Λέω να κάνω και ένα τηλεφώνημα στα lidl...

Έπρεπε να πεις στην Διωξη, οτι αγορασες tvbox για να βλέπεις αθλητικα, αμέσως θα κινητοποιούνταν για αρση απορρήτου!

• Haha 2
Δημοσ.
1 minute ago, Death_In_Paradise said:

Έπρεπε να πεις στην Διωξη, οτι αγορασες tvbox για να βλέπεις αθλητικα, αμέσως θα κινητοποιούνταν για αρση απορρήτου!

αν η διωξη εκανε κατι για καθε απατη που γινεται απο τετοια καταστηματα θα πρεπε να ειχαν αλλα 2000 ατομα να εργαζονται.αν δεν προστατευτει καποιος μονος του δεν θα το κανει κανεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

πιο scam siτε πεθαινεις.

Αντικαταβολή είναι, έχω παραγγείλει 7 Ipone, έστειλαν τα 2 που μεσα στο κουτι είχε Ρολόι, αντι για Iphone 13, για καλή μου τύχη το κουτί μέσα στην σακούλα ήταν ανοιχτό και μπόρεσα να το ψηλαφίσω. Δεν τα παρέλαβα πήγαν πίσω! αν δεν παραλαμβάνει κανείς θα τους ''πνίξουν'' τα μεταφορικά!!

Δημοσ.
1 hour ago, serios54 said:

Αντικαταβολή είναι, έχω παραγγείλει 7 Ipone, έστειλαν τα 2 που μεσα στο κουτι είχε Ρολόι, αντι για Iphone 13, για καλή μου τύχη το κουτί μέσα στην σακούλα ήταν ανοιχτό και μπόρεσα να το ψηλαφίσω. Δεν τα παρέλαβα πήγαν πίσω! αν δεν παραλαμβάνει κανείς θα τους ''πνίξουν'' τα μεταφορικά!!

εκει ειναι να παραγγειλουν 200 ατομα και να μην παραλαβει κανεις.σε ακυρες διευθυνσεις.

μονο  cash on delivery εχουν.lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, serios54 είπε

Facebook

Δηλαδη βλεπετε μερικοι αυτο το σαιτ και σας εμπνεει εμπιστοσυνη? Σας ερχεται ορεξη για shopping therapy? Οσο υπαρχουν θυματα, θα υπαρχουν και θυτες. Λιγη κριτικη σκεψη θελει 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...