Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, fitsoulas2024 said:

oχι αλλα υπονοησες οτι επιτηδες αφηνουν τις απατες

επισης κατι βασικο. σε εναν καταδυτικο οργανισμο δεν εχει σημασια ποιος πολλοι  εκπαιδευτες πηγαιναν και εβγαζαν πτυχια καταδυσεων ειτε για πλακα ειτε για διαφημιση σε επωνυμα ατομα. οτι πχ ο poulinos εκπαιδευσε την ταδε ηθοποιο και η ταδε ηθοποιος πηρε το πρωτο πτυχιο της στις καταδυσεις. μπηκε αλγοριθμος ο οποιοςαν δει ονομα γνωστου ατομου ή φωτογραφια γνωστού ατόμου δεν αφηνει να βγει ετσι απλα το πτυχιο.και αυτο πριν καν φτιαχτει το ai.μιλαμε για 10-15 χρονια πισω. αν εβλεπε το συστημα πχ pamela anderson σταματαγε για παραπανω επιβεβαιωσεις

β.ναι οταν κανεις report μια διαφημιση και την ξανακανεις report και δεν κατεβαινει και κανει μπαμ οτι ειναι fake τοτε ή επιτηδες το κανουν είτε κανεις δεν κοιταει τιποτα.δεν γινεται να αφηνεις ετσι απλα διαφημιση πχ ενος υπουργου της ελλαδας να διαφημιζει πως κερδισε λεφτα. ειναι σαν να δεις αυριο στο fb τον trump να σου λεει ελα και εσυ στην πλατφορμα χχχχ για να βγαλεις λεφτα και να γινεις σαν εμενα . 

ε ναι κανει μπαμ οτι ειναι fake.

kai η διαφημιση να φαινεται οτι πληρωνεται απο καμια ινδια η κανα bagladesh

Επεξ/σία από poulinos
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

oχι αλλα υπονοησες οτι επιτηδες αφηνουν τις απατες

Οτι δεν ένδιαφέρονται να τις  λύσουν,οι ενέργειες που κάνουν αυτό δείχνουν.

• Like 4
Δημοσ.

Το facebook έχει γραφεία στο Μοσχάτο που απασχολεί κάμποσους υπαλλήλους για να ασχολούνται, εκτός των άλλων και με τα report σε αναρτήσεις απάτες. 

Δεν ασχολείται δηλ ένας υπάλληλος στο usa με τα reports από όλες τις χώρες για να πεις ότι έχει μεγάλο όγκο καταγγελιών και δεν προλαβαίνει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

β.ναι οταν κανεις report μια διαφημιση και την ξανακανεις report και δεν κατεβαινει και κανει μπαμ οτι ειναι fake τοτε ή επιτηδες το κανουν είτε κανεις δεν κοιταει τιποτα.δεν γινεται να αφηνεις ετσι απλα διαφημιση πχ ενος υπουργου της ελλαδας να διαφημιζει πως κερδισε λεφτα. ειναι σαν να δεις αυριο στο fb τον trump να σου λεει ελα και εσυ στην πλατφορμα χχχχ για να βγαλεις λεφτα και να γινεις σαν εμενα . 

ε ναι κανει μπαμ οτι ειναι fake.

kai η διαφημιση να φαινεται οτι πληρωνεται απο καμια ινδια η κανα bagladesh

αμα εσυ διαφημιζεις την επιχειρηση σου και παω εγω ο ανταγωνιστης και κανω συνεχεια reports οτι ειναι fake, θα πρεπει να στη κατεβασουν? θα πω κι εγω οτι εβαλες τον υπουργο 😄

Τι προβλημα υπαρχει με την  Ινδια και το Μπαγκαντες? ειναι κατωτερα εθνη?

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ενδιαφερονται ομως να κατεβαζουν για ψυλλου πηδημα λογ/σμους χρηστων.

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το facebook έχει γραφεία στο Μοσχάτο που απασχολεί κάμποσους υπαλλήλους για να ασχολούνται, εκτός των άλλων και με τα report σε αναρτήσεις απάτες.

Οταν ενας τετοιος σου κατεβασει χωρις λογο το λογ/σμο, θα καταλαβεις πόσο σπουδαια και συνεπη δουλεια κανουν αυτοι οι υπαλληλοι 👍

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

αμα εσυ διαφημιζεις την επιχειρηση σου και παω εγω ο ανταγωνιστης και κανω συνεχεια reports οτι ειναι fake, θα πρεπει να στη κατεβασουν? θα πω κι εγω οτι εβαλες τον υπουργο 😄

Οταν ενας τετοιος σου κατεβασει χωρις λογο το λογ/σμο, θα καταλαβεις πόσο σπουδαια και συνεπη δουλεια κανουν αυτοι οι υπαλληλοι 👍

Ινδός ή Μπαγκλαντεσιανός να πληρώνει διαφήμιση που να απευθύνεται στο ελληνικό κοινό;

Με λινκ προς  άλλες σελίδες; Δεν θα σου φαινόταν   λίγο περίεργο;

Αυτό δεν λέμε;Οτι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ινδός ή Μπαγκλαντεσιανός να πληρώνει διαφήμιση που να απευθύνεται στο ελληνικό κοινό;

Με λινκ προς  άλλες σελίδες; Δεν θα σου φαινόταν   λίγο περίεργο;

Δλδ οταν ενας διαφημιστης ειναι απο αλλη χωρα θεωρεις οτι πρεπει να απορριπτεται η διαφημιση του? Δεν ειναι φυσικα αυτος λογος, αλλα και κανεις δε καθεται να ψαξει την εθνικοτητα ή τη καταγωγη, και να εχει μαλιστα ρατσιστικη προδιαθεση οταν δει τις αναφερομενες συγκεκριμενες χωρες.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Δλδ οταν ενας διαφημιστης ειναι απο αλλη χωρα θεωρεις οτι πρεπει να απορριπτεται η διαφημιση του? Δεν ειναι φυσικα αυτος λογος, αλλα και κανεις δε καθεται να ψαξει την εθνικοτητα ή τη καταγωγη, και να εχει μαλιστα ρατσιστικη προδιαθεση οταν δει τις αναφερομενες συγκεκριμενες χωρες.

Δουλευεις στο ΦΒ?Γιατί είναι  red flag η ΙΡ  απο που πληρώνεται μια διαφήμιση.Μαζί με τις αναφορές για απάτη και τα λινκ  χτυπάει καμπανάκια.

Αν δεν το καταλαβαίνεις οκ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, mariosnik_ said:

Welcome to the club. 

Και ακομα δεν έχεις δει τίποτα από τις δήθεν αξιόπιστες επίσημες διαφημίσεις του fb. 

Ξεχασμένα δέματα στο ταχυδρομείο που τα μοιράζουμε τζάμπα και πολλά άλλα. Απλά σε κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα σου. 

μονο λεφτα κοιτανε να βγαλουν.κατα τα αλλα κλεινουν λογαριασμους και support μηδεν.

13 hours ago, Ukforthemoment said:

Εγραψα κάπου ότι κάθεται ο Ζουκεμπεργκ και τα ελέγχει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο;

Αυτός δεν ειναι ο λόγος για την αναφορά;Αν το αναφέρουν πολλοί κάτι συμβαίνει.

Οι αλγόριθμοι δεν ειναι μόνο για να σου δείχνουν τις διαφημίσεις.Αλλά και για να βρίσκουν τις red flags .

και κανονικα για αυτο υποτιθεται οτι μπορεις να ξαναζητησεις δευτερο ελεγχο.γιατι θεωρητικα θα πρεπει να το δει καποιος ανθρωπος και οχι ai.

13 hours ago, Ukforthemoment said:

και αλλα πολλα που δεν λυνουν.απο φιλη που δουλευει με διαφημισεις στο facebook μεχρι και account της εχουν κλεισει γιατι εκανε login απο ακυρη περιοχη (εξωτερικο) και ως precaution παγωσαν το account.πρεπει να της πηρε πανω απο μισο μηνα για να ξαναμπει.η καταντια η ιδια.και αλλα τοσα cases που εχουμε ακουσει εδωμεσα που κλεινουν account επειδη τους πειραξε ο ηλιος.ενω οι πληρωμενες διαφημισεις που φερνουν λεφτα σουλατζαρουν ελευθερα.  αν δεν πληρωνεις εισαι με την πλεμπα. οταν πληρωνεις διαφημισεις ή για καλυτερο account σε οποιαδηποτε πλατφορμα τοτε σου συμπεριφερονται και καλυτερα.

12 hours ago, Nabuko said:

Δεν ασχολείται δηλ ένας υπάλληλος στο usa με τα reports από όλες τις χώρες για να πεις ότι έχει μεγάλο όγκο καταγγελιών και δεν προλαβαίνει.

παντου υπαρχουν ατομα.αλλα ισως ειναι λιγα με βαση τον ογκο.ποιος ξερει.

η απλα δεν δουλευει σωστα ολο αυτο

9 hours ago, fitsoulas2024 said:

με τρολαρεις τωρα. παμε ενα ενα.

α.ναι μπορει καποιος να βαλει ατομα να κανουν fake reports.οπως και εδω στο ινσομνια μπορει να γινει.παλι θα πρεπει να το τσεκαρει καποιο ατομο.οταν εχουν γινει απειρα reports τοτε κατι βρωμαει. επισης οι περιπτωσεις να γινουν fake reports ειναι σιγουρα πολυ λιγοτερα απο αυτα που εχουν γινει για καποιο λογο.

β.οχι δεν ειναι κατωτερες χωρες. αλλα α.απειρα scam ειναι στην ινδια . β.γιατι ενας στην ινδια να πληρωσει χορηγουμενη για να σου δειξει πως ο ταδε υπουργος της ελλαδος καταφερε να βγαλει λεφτα?

ειναι σαν τις αγγελιες.γιατι ενας απο την αφρικη ενδιαφερεται να αγορασει αυτο που πουλαω και σου λεει ναι το αγοραζω και ας εχει 300 ευρω ταχυδρομικα για να ερθει. και καλως ή κακως πολλα ξεκινανε απο συγκεκριμενες χωρες.  den βγηκε τυχαια η εκφραση nigerian prince.

επισης για λογο που σε αφηνω να τον σκεφτεις εσυ ολες οι προσπαθειες να μπουν στο email μου ειναι απο κατι χωρες οπως brazil,equador,india,bagladesh,venezuela

9 hours ago, fitsoulas2024 said:

τα μισα γινονται απο ai και μετα δεν βγαζεις ακρη ευκολα.δες παραπανω τι ανεφερα.γιατι απλα δεν πληρωνεις για να εχεις και προτεραιοτητα. και το account της φιλης ηταν καπως προσωπικο αφου το facebook οσους κανουν διαφημισεις δεν τους εχει σε αλλη κατηγορια.εισαι απλα ο ταδε που κανει διαφημισεις και εχεις 2-3 πραγματα παραπανω.δεν σε εχουν σε μια βαθμιδα οτι εισαι social media manager πχ ή δεν ξερω τι.πολλα θεματα το fb

8 hours ago, Ukforthemoment said:

μα πληρωνει λεφτα για να γινεις εσυ πλουσιος.αυτος ειναι ηδη πλουσιος :P

απο ενδιαφερον ειναι.μην γινεσαι κακος

6 hours ago, fitsoulas2024 said:

βρε συ σταματα με αυτο .δεν εχει να κανει με διαφημιστη. για ποιο λογο εσυ να κανεις διαφημιση στο facebook και μαλιστα χορηγουμενη και να λες οτι ελατε να σας πω το μυστικο πως να γινεται πλουσιοι οπως εγινε ο trump?

ποιο θα ειναι το κερδος σου? γιατι να ασχοληθεις με εναν προεδρο στην αμερικη? δεν εχει να κανει με καταγωγη και ρατσισμο.εχει να κανει οτι δεν πας να κανεις διαφημισεις σε αλλες χωρες για το πως να γινεις πλουσιος.ουτε καν στην χωρα σου δεν θα τις εκανες. δεν εκανε διαφημιση ο poulinos της ινδιας οτι πουλαει παπουτσια στην ελλαδα. ειναι χορηγουμενες που σου λενε πχ πως εγινε πλουσιος ο ταδε και εχουν βαλει με ai να μιλαει πολιτικο προσωπο.

επισης δεν εχει να κανει με ρατσιστικη διαθεση.

οταν ομως βλεπεις καποια πραγματα απο συγκεκριμενες χωρες τοτε ξερεις οτι υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να ειναι fake. δες τα email που ερχονται απο nigerians οτι σου χαριζουν λεφτα. ή σου λενε να στειλεις λεφτα εσυ στην νιγηρια.μερικες φορες ειναι στην λιστα με τα scam. πχ οταν ξεκινησε η απατη με νιγηρια και πολλοι πηγαιναν να στειλουν λεφτα με money gram ή δεν ξερω τι ο υπαλληλος ρωτουσε. νιγηρια??? προσεχε ειναι απατη. δεν σημαινει οτι δεν μπορει να στειλεις λεφτα για σωστο σκοπο επειδη εχεις εκει ανθρωπο.αλλα οι 9 απο τους 10 πηγαιναν να στειλουν λεφτα επειδη τους ειχαν κοροιδεψει. οποτε και ο καθε υπαλληλος τους ελεγε να προσεχουν.μεχρι και εδω ειχε ανοιχτει θεμα για scam απο τετοιες χωρες. καλως ή κακως πολλες απατες ειναι απο τετοιες χωρες.δεν θα δεις να σου κανουν scam απο την νορβηγια ή την φιλανδια.

5 hours ago, Ukforthemoment said:

Δουλευεις στο ΦΒ?Γιατί είναι  red flag η ΙΡ  απο που πληρώνεται μια διαφήμιση.Μαζί με τις αναφορές για απάτη και τα λινκ  χτυπάει καμπανάκια.

μαλλον δεν εχει δει οτι τα μισα scan call centers ειναι ινδια  και οχι σε καμια φιλανδια :P

6 hours ago, fitsoulas2024 said:

δεν ειναι οπως το σκεφτεσαι .εχει να κανει με πολλα πραγματα.και ενα email για να χαρακτηριστει spam και να κοπει δεν κρινεται απο ενα κριτηριο.ειναι παρα πολλα κριτηρια που σε οσα δεν τηρει παιρνει καποιους ποντους .οταν ξεπερασει πχ τους 5 ποντους τοτε θεωρειται spam.  αναλογα κριτηρια υπαρχουν παντου. οταν ο αλλος  εγκρινει ή οχι video,διαφημισεις κτλ ξερει μετα απο ενα χ διαστημα που θα συναντησει τα περισσοτερα scam ή τα περισσοτερα  απρεπη video κτλ

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αφου λοιπον χτυπανε... καμπανακια  γιατι το ΦΒ εινα γεματο απο διαφημισεις-απάτες?

8 ώρες πριν, poulinos είπε

................................

φιλε μου εχω παρατηρησει οτι η κουβεντα μαζι σου δε σταματαει ποτε. Σορυ αλλα επειδη δεν εχω χρονο να διαβαζω κατεβατα, την ληγουμε εδω 🙂

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, fitsoulas2024 said:

Αφου λοιπον χτυπανε... καμπανακια  γιατι το ΦΒ εινα γεματο απο διαφημισεις-απάτες?

φιλε μου εχω παρατηρησει οτι η κουβεντα μαζι σου δε σταματαει ποτε. Σορυ αλλα επειδη δεν εχω χρονο να διαβαζω κατεβατα, την ληγουμε εδω 🙂

καμια αντιρρηση.δεν θες να διαβασεις τα δικα μου διαβασε των υπολοιπων που λενε τα ιδια.αρκετο χρονο εχασα, χασαμε να εξηγουμε.αυτα απο μενα.

μπορεις να αγορασεις πραγματα απο τα online καταστηματα του fb αφου οι καημενοι πληρωνιυν για διαφημιση

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 11:21 ΜΜ, ssotoss είπε

Προχθές έπεσα πάνω σε διαδικτυακό κατάστημα που παρουσιαζόταν σαν κάποιου είδους παράρτημα του γνωστού lidl.

Είχε και το λογότυπο και πουλούσε (ακόμα και τώρα πουλάει) αθλητικά μηχανήματα-εξοπλισμό. Τιμές πολύ καλές (μόνο αργότερα κατάλαβα ότι είναι εξωφρενικά καλές!!!)

Προχώρησα σε παραγγελία 61 ευρώ. Με το email επιβεβαίωσης που έλαβα άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Παραθέτω sceenshots και συνεχίζω.

Screen Shot 05-19-25 at 11.09 PM.PNG

Screen Shot 05-19-25 at 11.10 PM.jpg

Το πρώτο και το 2ο email (το 2ο το ελαβα σήμερα) περιείχαν αυτά:

Screen Shot 05-19-25 at 11.11 PM 001.jpg

Screen Shot 05-19-25 at 11.11 PM.jpg

Πουθενά λογότυπο του lidl !!!

Επικοινώνησα αμέσως με την τράπεζα, εξέφρασα την ανησυχία μου και μου είπαν ότι πιθανότατα πρόκειται για απάτη.

Μου είπαν να ακυρώσω τη χρεωστική με την οποία πλήρωσα και το έκανα αμέσως.

Άρχισα να "μελετάω την ιστοσελίδα".

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι https://www.lidfitnesgym.com/.

Κανένα lidl.Μόνο lid !!!

Στη σελίδα μέσα όμως κανονικά το σήμα του lidl !!!

Στο mail δεν αναφέρει τι αγόρασα. Γράφει μόνο τον αριθμό της παραγγελίας! Στο δεύτερο mail μου έστειλαν αριθμό αποστολής.

Μάλλον πατατάκια θα έχει μέσα το πακέτο (στην καλύτερη)!

Η τράπεζα μου είπε να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής.

Όλη μέρα σήμερα περιμένω να ολοκληρωθεί η συναλλαγή πρώτα για να μπορώ να κάνω αμφισβήτηση, λέει.

Έχει κανείς εμπειρία από αμφισβήτηση συναλλαγής και από αντίδραση τράπεζας;

Γενικά δεν "τσιμπάω" σε αυτά. Αυτή τη φορά (πρώτη τέτοιου είδους, γιαυτό δεν γνωρίζω διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγής) την πάτησα!

Συγγνώμη κιόλας, λες κιολας οτι γενικά δεν τσιμπάς σε αυτά,  και με αυτό το layout, όνομα ιστοσελίδας, και προσφορές 70% κάτω πήγες και αγόρασες; 

Υπάρχουν και κάτι καλύβες στο μεγανήσι αν ενδιαφέρεσαι..

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Συγγνώμη κιόλας, λες κιολας οτι γενικά δεν τσιμπάς σε αυτά,  και με αυτό το layout, όνομα ιστοσελίδας, και προσφορές 70% κάτω πήγες και αγόρασες; 

Υπάρχουν και κάτι καλύβες στο μεγανήσι αν ενδιαφέρεσαι..

Για πες για πες! Ποια αγόρασες να αγοράσω κι εγώ; Από τι ποσοστό έκπτωσης αγοράζεις κι εσύ;

Ένας ένας οι αλάνθαστοι, στην ουρά, μη σπρώχνεστε!

Δημοσ.
On 18/06/2025 at 07:33, fitsoulas2024 said:

Dear Sir

I am Adamu Ibrahim, an accountant with the Nigerian National Petroleum Corporation (NNPC). I also headed a seven-man tenders board in charge of contract awards and payment approvals. I am contacting you to handle a very confidential transaction that involves the transfer of a huge sum of money to a foreign account.

ενας εντιμος συμπολιτης θελει την βοηθεια σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...