Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παω να κανω καταργηση συνδρομης , δεν θυμαμαι τον κωδικο γαι συνδεση , αλλα οταν ζηταω να μου στειλει οδηγιες στο email μου λεει οτι εστειλε κωδικο να συμπληρωσω αλλα δεν ερχεται κανενα email Ούτε στα ανεπιθύμητα Ο κωδικος δεν ειναι αποθηκευμενος σε chrome Τι μπορω να κανω ? Επεξ/σία 20 Μαϊου από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ένα up μήπως το δει κάποιος https://support.wondershare.com/?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://support.wondershare.com/? Ζητάει συνδέση και δεν μπορώ να συνδεθώ χωρίς κωδικό
Kostas Savvidis Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 20/5/2025 στις 10:07 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Παω να κανω καταργηση συνδρομης , δεν θυμαμαι τον κωδικο γαι συνδεση , αλλα οταν ζηταω να μου στειλει οδηγιες στο email μου λεει οτι εστειλε κωδικο να συμπληρωσω αλλα δεν ερχεται κανενα email Ούτε στα ανεπιθύμητα Ο κωδικος δεν ειναι αποθηκευμενος σε chrome Τι μπορω να κανω ? Μάλλον όταν έκανες την εγγραφή είχες βάλει διαφορετικό email, και οι οδηγίες που σου στέλνει πάνε σε εκείνο. Προσπάθησε να θυμηθείς ποιο email έβαλες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Kostas Savvidis είπε Μάλλον όταν έκανες την εγγραφή είχες βάλει διαφορετικό email, και οι οδηγίες που σου στέλνει πάνε σε εκείνο. Προσπάθησε να θυμηθείς ποιο email έβαλες. Δοκίμασα δύο πιθανά αλλά τίποτα Είμαι 99% σίγουρος για το email Εξ άλλου σε αυτό μου έστειλαν ενημέρωση για ανανέωση συνδρομής οπότε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Θα μας τρελάνει Δίνω άλλο email μου στέλνει κωδικό να αλλάξω pasword αλλά με αυτό το email δεν έχω κάποια συνδρομή εκεί. Δεν ξέρω αν μέσω τράπεζας μπορώ να μπλοκάρω ανανέωση που είναι για 1 Ιουνίου κάπου 25 ευρώ. Βρήκα την περυσινή συναλλαγή Επεξ/σία 21 Μαϊου από Γιάννης Platano
SpectralQ Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Δοκίμασε με το chat του customer support μήπως βγάλεις άκρη ή ψάξε να βρείς κάποιο email να τους στείλεις. Ζήτα να μιλήσεις με customer service representative. Αυτά τα αυτοματοποιημένα μηνύματα στο customer support είναι κόλαση αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το Amazon και με τα 1000 ζόρια κατάφερα να μιλήσω με άνθρωπο και το λύσαμε το πρόβλημα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 22 Μαϊου 7 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Δοκίμασε με το chat του customer support μήπως βγάλεις άκρη ή ψάξε να βρείς κάποιο email να τους στείλεις. Ζήτα να μιλήσεις με customer service representative. Αυτά τα αυτοματοποιημένα μηνύματα στο customer support είναι κόλαση αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το Amazon και με τα 1000 ζόρια κατάφερα να μιλήσω με άνθρωπο και το λύσαμε το πρόβλημα. Αυτο ψαχνω να βρω αλλα τιποτα . Τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα για chat
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Η συνδρομή πως πληρώνεται;Μέσω κάρτας; Εχεις μιλήσει με την τράπεζα σου μήπως με ακύρωση της κάρτας δεν σε χρεώσουν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 22 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η συνδρομή πως πληρώνεται;Μέσω κάρτας; Εχεις μιλήσει με την τράπεζα σου μήπως με ακύρωση της κάρτας δεν σε χρεώσουν; Ναι αυτο γινεται και αν δεν βγαλω ακρη θα το κανω .Ετσι κι αλοιως σε λιγους μηνες θελει ανανεωση η καρτα οποτε θα πληρωσω καπου 10 ευρω που ειναι για καινουργια Η τραπεζα μου ειπε οτι δεν μπορει να μλποκαρει συγεκριμενη συναλλαγη με την υπαρχουσα καρτα 1
Λύση Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Λύση Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν έβγαλα άκρη αν και αντάλλαξα πολλά email. Πήγα και άλλαξα την κάρτα και άστους να ψάχνουν κάρτα να χρεώσουν Χωρίς χρέωση μάλιστα Eurobank Επεξ/σία 27 Μαϊου από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα