Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα προϊόν από συνφορουμίτη όπου έστειλε το προϊόν μέσω boxnow.

Το μέλος έκανε αξιολόγηση ως πωλητής κατευθείαν (Σάββατο), εγώ περίμενα να έρθει πρώτα το προϊόν.

H boxnow μου έστειλε μήνυμα να το πάρω Δευτέρα, το άνοιξα και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, πλήρες λειτουργικό, πιο καινούργιο και από καινούργιο.

Σήμερα Τρίτη πάω να ανταποδώσω την κριτική πατάω στην ειδοποίηση του insomnia "Παρακαλούμε αφήστε μια αξιολόγηση για το αντικείμενο που μόλις αγοράσατε", με πάει στην ολοκληρωμένη αγγελία αλλά δε βλέπω επιλογή για αξιολόγηση.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός να ανταποδώσεις κριτική;

Δημοσ.

Η αγγελία λέει "Η αγγελία αυτή έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!"

Άρα για αυτό δεν μπορώ να κάνω αξιολόγηση πια;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω, μια μέρα μετά (Κυριακή) μου έστειλε και άλλος μέσω boxnow και έκανε κατευθείαν αξιολόγηση και δήλωσε την αγγελία ολοκληρωμένη.

Χτες πήρα το προϊόν, σήμερα (Τετάρτη) μπαίνω στην αγγελία του και το κουμπί της αξιολόγησης υπήρχε κανονικά...

Κρίμα να χάσει την αξιολόγηση ο πρώτος φίλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, AndVal said:

Δεν καταλαβαίνω, μια μέρα μετά (Κυριακή) μου έστειλε και άλλος μέσω boxnow και έκανε κατευθείαν αξιολόγηση και δήλωσε την αγγελία ολοκληρωμένη.

Χτες πήρα το προϊόν, σήμερα (Τετάρτη) μπαίνω στην αγγελία του και το κουμπί της αξιολόγησης υπήρχε κανονικά...

στειλε σε mod,smod ή στην φορμα του insomnia(contact us)

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AndVal είπε

[...]

Μα γιατί δε στέλνεις pm στον πωλητή;

Δημοσ.
On 20/05/2025 at 13:04, AndVal said:

Αγόρασα ένα προϊόν από συνφορουμίτη όπου έστειλε το προϊόν μέσω boxnow.

Το μέλος έκανε αξιολόγηση ως πωλητής κατευθείαν (Σάββατο), εγώ περίμενα να έρθει πρώτα το προϊόν.

H boxnow μου έστειλε μήνυμα να το πάρω Δευτέρα, το άνοιξα και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, πλήρες λειτουργικό, πιο καινούργιο και από καινούργιο.

Σήμερα Τρίτη πάω να ανταποδώσω την κριτική πατάω στην ειδοποίηση του insomnia "Παρακαλούμε αφήστε μια αξιολόγηση για το αντικείμενο που μόλις αγοράσατε", με πάει στην ολοκληρωμένη αγγελία αλλά δε βλέπω επιλογή για αξιολόγηση.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός να ανταποδώσεις κριτική;

και βεβαια παντα να ειμαστε σιγουροι οτι βαζουμε τον σωστο αγοραστη,πωλητη αναλογως αν ειναι αγγελια προσφορας ή ζητησης .αν γινει λαθος κατι στο ονομα σημαινει οτι αυτος που εβαλε την αγγελια θα βαλει αξιολογηση σε λαθος ατομο και θα πρεπει να σταλει email/pm για να γινει η αλλαγη του ονοματος κτλ. και βεβαια το δευτερο ατομο της συναλλαγης δεν θα εχει το κουμπι για να αφησει feedback. βεβαια εσυ λογικα ειδες την αξιολογηση προς τα εσενα οποτε δεν ειναι ισχυει μαλλον το παραπανω στην περιπτωση σου

8 minutes ago, micos000 said:

Μα γιατί δε στέλνεις pm στον πωλητή;

αν ο πωλητης εχει κανει αξιολογηση κανονικα και εχει βαλει το σωστο ατομο τοτε κατι αλλο γινεται και θα πρεπει να μιλησει με το moderating team

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, AndVal said:

Έστειλα μέσω της φόρμας του insomnia.

η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ψαξει να δω αν υπαρχει χρονικος περιορισμος. και πραγματι αν ειναι πχ μια βδομαδα ειναι λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...