Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Μόνο που δεν είσαι εδώ για να ακούσεις.

Ούτε καν διαβάζεις!

Έχεις τα δίκια σου ξέχασα να βάλω το strike through στο δεν

Ωστόσο παραμένει γεγονός το ότι δεν φέρνεις στοιχεία και κατηγορείς εμένα ότι δεν θέλω να ακούσω. Το DARVO στα καλύτερα του.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manolis940 είπε

Έχεις τα δίκια σου ξέχασα να βάλω το strike through στο δεν

Ωστόσο παραμένει γεγονός το ότι δεν φέρνεις στοιχεία και κατηγορείς εμένα ότι δεν θέλω να ακούσω. Το DARVO στα καλύτερα του.

Πετάς κι ένα DARVO και mic drop? 😂

Σορρυ αν ήμουν πολύ abstract (...) και αν και δεν είμαι νταντά σου να σου λιώσω το φαγητό να σε ταΐσω, πάρε μια λίστα με topics που μπορείς να αναζητήσεις:

Fast fashion, Dark patterns, Overconsumption, Planned obsolescence, Psychological marketing, Supply chain abuse, Consumer manipulation, Disposability culture, Ethical manufacturing

Κόλλα κι ένα YouTube / Netflix και θα σου βγάλει και video με αυτά τα θέματα.

Αν αδυνατείς όμως να κάνεις μια αναζήτηση, δεν είναι δικό μου θέμα. Από τα λεγόμενά σου εγώ καταλαβαίνω πως δεν τα βρίσκεις ενδιαφέροντα θέματα ή τα θεωρείς ανύπαρκτα και δικές μου φαντασιώσεις. Μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις. Μπορεί να σε αφορά μόνο η τσέπη σου στην τελική. Όπως την παλεύει ο καθένας.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Πετάς κι ένα DARVO και mic drop? 😂

Σορρυ αν ήμουν πολύ abstract (...) και αν και δεν είμαι νταντά σου να σου λιώσω το φαγητό να σε ταΐσω, πάρε μια λίστα με topics που μπορείς να αναζητήσεις:

Fast fashion, Dark patterns, Overconsumption, Planned obsolescence, Psychological marketing, Supply chain abuse, Consumer manipulation, Disposability culture, Ethical manufacturing

Κόλλα κι ένα YouTube / Netflix και θα σου βγάλει και video με αυτά τα θέματα.

Αν αδυνατείς όμως να κάνεις μια αναζήτηση, δεν είναι δικό μου θέμα. Από τα λεγόμενά σου εγώ καταλαβαίνω πως δεν τα βρίσκεις ενδιαφέροντα θέματα ή τα θεωρείς ανύπαρκτα και δικές μου φαντασιώσεις. Μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις. Μπορεί να σε αφορά μόνο η τσέπη σου στην τελική. Όπως την παλεύει ο καθένας.

Κούνα το κεφάλι σου και γύρνα λίγο τον χρόνο πίσω. Είπες ότι οι περισσότεροι αγοράζουν σκουπίδια που δεν χρειάζονται. Έχεις στατιστικά δεδομένα ή μόνο λέξεις κλειδιά; Μην παίζουμε την κολοκυθιά. Δεν είναι θέμα ντεμπελιάς. Όποιος κάνει τον θετικό ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξης.

Αν κάποιος ψάχνει να τον ταΐσουν αυτή την στιγμή είσαι εσύ που περιμένεις έτοιμη απόδειξη για την υπόθεση που έκανες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Κούνα το κεφάλι σου και γύρνα λίγο τον χρόνο πίσω. Είπες ότι οι περισσότεροι αγοράζουν σκουπίδια που δεν χρειάζονται. Έχεις στατιστικά δεδομένα ή μόνο λέξεις κλειδιά; Μην παίζουμε την κολοκυθιά. Δεν είναι θέμα ντεμπελιάς. Όποιος κάνει τον θετικό ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξης.

Αν κάποιος ψάχνει να τον ταΐσουν αυτή την στιγμή είσαι εσύ που περιμένεις έτοιμη απόδειξη για την υπόθεση που έκανες.

Ρε συ, με εμπαίζεις παριστάνοντας τον χαζό ή βγαίνει αυθόρμητα;
Περίμενες δηλαδή για να πειστείς (τάχα μου) να σου ποσοτικοποιήσω ακριβώς ένα φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας - που έχει εν τω μεταξύ ορολογία για να το περιγράφει, άρθρα, στατιστικές, ντοκιμαντέρ, τεκμηριωμένα πράγματα δηλαδή. 

Και μια και μιλάς και για ντεμπελιά (sic), από απλή αναζήτηση επί του θέματος, στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων:

Αναφορά σε κείμενο

Narvar Study Finds 58% of Consumers Intentionally Buy More Goods Than They Intend to Keep
"Bracketing" remains high as consumers stay out of store fitting rooms and continue to experiment with new brands online

31299.jpeg.982bdabd58cc5cb6e1b303319809ee2e.jpeg

image.jpeg.ee639974e35145999d4da16741e4c169.jpeg

Θα συνέχιζα την κουβέντα αν δεν είχα την αίσθηση πως μιλάω σε έναν τοίχο και πως η απάντηση θα είναι κάτι τύπου "ναι, είπες οι περισσότεροι αλλά είναι κάτω του 50% άρα κάνεις λάθος 🥴"

bye-close-window.gif

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeaLion είπε

Θα συνέχιζα την κουβέντα αν δεν είχα την αίσθηση πως μιλάω σε έναν τοίχο και πως η απάντηση θα είναι κάτι τύπου "ναι, είπες οι περισσότεροι αλλά είναι κάτω του 50% άρα κάνεις λάθος 🥴"

Δεν φτάνει καν στο 20%  κάποια ευρωπαϊκή χώρα πόσο μάλλον ναι το 50% για να δικαιολογήσει τα όσα είπες πριν που έστησες πάνω σε αυτό το επιχείρημα. Οπότε ναι καλύτερα είναι αν βγάζεις πράγματα απ' την γκλάβα σου να μην μιλάς γιατί απλώς πιάνουν χώρο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...