blackmafia13 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Καλησπερα φορουμ, εχει κανεις τα ελληνικα τευχη του Ελεκτορ / Ηλεκτρονικα Νεα κτλ;
smpt Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) και εγώ μέχρι κάποιο χρόνο έχω όλα τα ελεκτορ. Τα πρώτα σε φωτοτυπίες. Επεξ/σία 22 Μαϊου από smpt
nvel Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου τα ελεκτορ είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν σκαναρισμένα σε μερικά sites στην ελλάδα, τα έχω κάπου και εγώ κατεβασμένα
mike15 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου ειστε ηλεκτρονικοι παιδια για να ρωτησω κατι για ενα 5.1 home cinema? 1
thanasis00 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Αν μπορεί κανείς ας τα ανεβάσει σε κανά wetransfer και για εμάς τους υπόλοιπους!
haris_216 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, thanasis00 είπε Αν μπορεί κανείς ας τα ανεβάσει σε κανά wetransfer και για εμάς τους υπόλοιπους! "Εσείς οι υπόλοιποι" αν googlάρετε πριν την όποια ζήτηση, κάτι θα βρείτε Σημ. Με ένα τυχαίο search 30 δευτερολέπτων κατέληξα στο παραπάνω link. Προφανώς υπάρχουν περισσότερα αφού θυμάμαι στο παρελθόν σκαναρισμένα/ανεβασμένα σε διάφορα φόρουμ τα περισσότερα mainstream περιοδικά (ελέκτορ, pixel, nuova elettronika, κλπ) Επεξ/σία 24 Μαϊου από haris_216 1
blackmafia13 Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 24 Μαϊου 10 λεπτά πριν, haris_216 είπε "Εσείς οι υπόλοιποι" αν googlάρετε πριν την όποια ζήτηση, κάτι θα βρείτε Σημ. Με ένα τυχαίο search 30 δευτερολέπτων κατέληξα στο παραπάνω link. Προφανώς υπάρχουν περισσότερα αφού θυμάμαι στο παρελθόν σκαναρισμένα/ανεβασμένα σε διάφορα φόρουμ τα περισσότερα mainstream περιοδικά (ελέκτορ, pixel, nuova elettronika, κλπ) Αυτο το βρηκα εγω, ψαχνω τα υπολοιπα
haris_216 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 2 λεπτά πριν, blackmafia13 είπε Αυτο το βρηκα εγω, ψαχνω τα υπολοιπα Μια βόλτα από το hlektronika ίσως σε βοηθήσει. Μέχρι πριν κάνα 5άρι χρόνια δινόταν σχετικό link για κατέβασμα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά σίγουρα με μία γενικότερη ερώτηση εκεί κάποιος/οι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν
blackmafia13 Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 24 Μαϊου 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Μια βόλτα από το hlektronika ίσως σε βοηθήσει. Μέχρι πριν κάνα 5άρι χρόνια δινόταν σχετικό link για κατέβασμα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά σίγουρα με μία γενικότερη ερώτηση εκεί κάποιος/οι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν το ηλεκτρονικα εχει πεσει εδω και καιρο, ηταν το πρωτο μου βημα
haris_216 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 5 λεπτά πριν, blackmafia13 είπε το ηλεκτρονικα εχει πεσει εδω και καιρο, ηταν το πρωτο μου βημα Τί εννοείς; Οκ, δεν έχει την δραστηριότητα που είχε παλιά (κι εγώ δεν μπαίνω πια τόσο όπως παλαιότερα) και σίγουρα μέλη με γνώσεις και παρουσία πλέον δεν υπάρχουν αλλά συνεχίζει να υφίσταται. Οπότε ανοίγοντας ένα θέμα εκεί (ή ΚΑΙ εκεί) θεωρώ ότι θα είχες περισσότερες πιθανότητες
blackmafia13 Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 24 Μαϊου 11 λεπτά πριν, haris_216 είπε Τί εννοείς; Οκ, δεν έχει την δραστηριότητα που είχε παλιά (κι εγώ δεν μπαίνω πια τόσο όπως παλαιότερα) και σίγουρα μέλη με γνώσεις και παρουσία πλέον δεν υπάρχουν αλλά συνεχίζει να υφίσταται. Οπότε ανοίγοντας ένα θέμα εκεί (ή ΚΑΙ εκεί) θεωρώ ότι θα είχες περισσότερες πιθανότητες
haris_216 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Τι να σου πω. Εγώ μπαίνω κανονικά και το link που έβαλα παραπάνω είναι από σημερινό copy της διεύθυνσης του συγκεκριμένου νήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα