Hal9000 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:52 πμ Μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της Microsoft στη φετινή Build ήταν η πλήρως ανασχεδιασμένη έκδοση της εφαρμογής Microsoft 365 Copilot. Η εφαρμογή, που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις ως κόμβος για έγγραφα Office και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, πλησιάζει περισσότερο τις λειτουργίες του Copilot για καταναλωτές με ενημερωμένη αναζήτηση που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, μια νέα λειτουργία Create για δημιουργία εικόνων με το μοντέλο GPT-4o της OpenAI, και Notebooks που λειτουργούν ως μικρά έργα τεχνητής νοημοσύνης. "Αναπτύξαμε την εφαρμογή Microsoft 365 Copilot από το μηδέν", εξηγεί ο Jon Friedman, αντιπρόεδρος σχεδιασμού και έρευνας στη Microsoft, σε συνέντευξή του στο The Verge. "Προετοιμάζουμε το έδαφος για το επόμενο computing κύμα, και αυτό που θέλουμε είναι η εφαρμογή του Microsoft 365 Copilot να αρχίσει να σας κατανοεί πραγματικά μέσω της μνήμης του, της κατανόησής του, και να σας παρέχει τα σωστά εργαλεία που χρειάζεστε." Το νέο περιβάλλον του Microsoft 365 Copilot ξεκινάει πλέον με τη συνομιλία ως προεπιλογή η οποία διαθέτει τώρα μνήμη και δυνατότητα εξατομίκευσης, παρόμοια με την έκδοση Copilot για καταναλωτές, προκειμένου να αρχίσει να κατανοεί την εργασία και τις προτιμήσεις σας και να ανταποκρίνεται ανάλογα. Το νέο περιβάλλον του Microsoft 365 Copilot ξεκινάει τώρα πρώτα με τη συνομιλία Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει μια αναζήτηση με τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρήσεις που μπορεί να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων όπως ServiceNow, Google Drive, Slack, Confluence και Jira, παρέχοντας πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Η εφαρμογή Microsoft 365 Copilot μοιράζεται πλέον την ίδια σχεδίαση με την έκδοση για καταναλωτές, και η λειτουργία Pages, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, αποτελεί σημαντικό μέρος αυτής της ανασχεδιασμένης εφαρμογής. Το Pages είναι ένας ισχυρός τρόπος συνεργασίας με AI agents, καθώς μπορείτε να μοιραστείτε Pages με συναδέλφους και εκείνοι να εργαστούν σε αυτά σαν να πρόκειται για έγγραφο Word το οποίο επεξεργάζονται πολλαπλά άτομα. "Πήραμε το ίδιο μοντέλο που έχει το Loop, λειτουργεί στο Outlook, στο Teams και παντού στο οικοσύστημα", λέει ο Friedman. Η Microsoft πρόσθεσε επίσης τη λειτουργία Notebooks στο Microsoft 365 Copilot. "Τα Notebooks είναι σημειωματάρια βασισμένα σε projects που σας επιτρέπουν να οργανώσετε πληροφορίες γύρω από ένα σύνολο δεδομένων στο Office Graph", εξηγεί ο Friedman. Τα Notebooks μπορούν να θεωρηθούν ως μια συλλογή σελίδων, συνδέσμων και αρχείων που μπορείτε να μοιραστείτε με το Copilot ώστε να επικεντρωθεί άμεσα στην απάντηση ερωτήσεων σχετικά με ένα συγκεκριμένο project. Υπάρχει επίσης μια νέα ενότητα Copilot Create στην εφαρμογή, που είναι ουσιαστικά η εξέλιξη του Designer app της Microsoft, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες, βίντεο, έρευνες και άλλο περιεχόμενο για έγγραφα Office. Χρησιμοποιεί το μοντέλο GPT-4o της OpenAI, επομένως αν θέλετε πραγματικά τέχνη σε στυλ Ghibli δημιουργημένη από AI στην παρουσίασή σας PowerPoint, αυτό είναι πλέον εφικτό. Η ενότητα Create σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το μοντέλο GPT-4o της OpenAI Στον πυρήνα του ανανεωμένου Microsoft 365 Copilot app βρίσκεται ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με agents, όπου μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε AI agents από τη Microsoft ή τρίτους. Δύο agents που αφορούν την έρευνα (Researcher) και ανάλυση (Analyst) θα αποτελούν μέρος αυτού του καταστήματος, ενώ όλοι οι AI agents θα είναι άμεσα διαθέσιμοι από το αριστερό τμήμα του μενού. Σε γενικές γραμμές, οι AI agent μπορούν να αυτοματοποιούν εργασίες και να βασίζονται στα δεδομένα που τους παρέχονται. Οι agents κυμαίνονται από απλά εργαλεία προτροπής και απόκρισης έως τη δυνατότητα αντικατάστασης ολόκληρων ροών εργασίας. Η Microsoft παρουσιάζει το ανανεωμένο Copilot app για επιχειρήσεις παράλληλα με το ετήσιο "work trend index", που βασίζεται σε έρευνα επιχειρήσεων, τηλεμετρία Microsoft 365 και τάσεις πρόσληψης και εργασίας του LinkedIn. Η Microsoft πιστεύει ότι τα δεδομένα της δείχνουν ότι αναδύεται ένα νέο είδος οργανισμού, αυτό που αποκαλεί "Frontier Firm", το οποίο είναι χτισμένο γύρω από AI εργαλεία και ανθρώπους που γίνονται οι προϊστάμενοι των AI agents. "Καθώς οι agents συμμετέχουν όλο και περισσότερο στο εργατικό δυναμικό, θα δούμε την άνοδο του προϊσταμένου των agents: κάποιου που χτίζει, αναθέτει και διαχειρίζεται agents για να ενισχύσει τον αντίκτυπό του και να αναλάβει τον έλεγχο της καριέρας του στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης", λέει ο Jared Spataro, επικεφαλής μάρκετινγκ της AI στη Microsoft. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Ntinaras Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:01 πμ (επεξεργασμένο) Έχασαν την ευκαιρία να το ονομάσουν (Σεφερλίδικα) Aigents Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:07 πμ από Ntinaras
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 πμ AI agents,τελικά το Matrix ήταν προφητικό.
hunter2000 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Για όσους έχουν συνδρομή στο microsoft 365 και έλαβαν μήνυμα για αύξηση της χρέωσης στα 99 ευρώ τον χρόνο υπάρχει επιλογή να γυρίσουν στην απλή συνδρομή τους. https://www.sandon.it/2025/02/08/how-to-switch-to-microsoft-365-classic-and-avoid-copilot-price-increase/
Twoface Δημοσ. Τετάρτη στις 11:14 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:14 πμ 31 λεπτά πριν, hunter2000 είπε Για όσους έχουν συνδρομή στο microsoft 365 και έλαβαν μήνυμα για αύξηση της χρέωσης στα 99 ευρώ τον χρόνο υπάρχει επιλογή να γυρίσουν στην απλή συνδρομή τους. https://www.sandon.it/2025/02/08/how-to-switch-to-microsoft-365-classic-and-avoid-copilot-price-increase/ Δεν το βρίσκω ρε γμτ , βέβαια εμένα μου έχει λήξη και δεν τους κάνω την χάρη να τους δώσω 99€. Παρά είναι μεγάλη η αύξηση από τα 69€ στα 99€. 1
hunter2000 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 πμ Και εγώ τυχαία το βρήκα, αν θυμάμαι καλά πας να κάνεις ακύρωση αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής, βασικά αυτό είχα πάει να κάνω για να το σκεφτώ και να την ακυρώσω και από εκεί μου βγήκε μια καρτέλα που είχα την επιλογή να απορρίψω το ΑΙ και να επιλέξω τον παλιό τύπο συνδρομής μου. Το έχουν κάνει έτσι να σε πάει αυτόματα στο ΑΙ πακέτο και όποιος τσιμπήσει.
bushidocougar Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Χρόνια πολλά Ai-Κωνσταντίνε! 1
Twoface Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ 7 ώρες πριν, hunter2000 είπε Και εγώ τυχαία το βρήκα, αν θυμάμαι καλά πας να κάνεις ακύρωση αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής, βασικά αυτό είχα πάει να κάνω για να το σκεφτώ και να την ακυρώσω και από εκεί μου βγήκε μια καρτέλα που είχα την επιλογή να απορρίψω το ΑΙ και να επιλέξω τον παλιό τύπο συνδρομής μου. Το έχουν κάνει έτσι να σε πάει αυτόματα στο ΑΙ πακέτο και όποιος τσιμπήσει. Εμένα η συνδρομή μου έχει ακυρωθεί εδώ και 2 μήνες μετά από 4 χρόνια χρήσης της υπηρεσίας και τώρα που το έψαξα δεν μου την έβγαλε την επιλογή
hunter2000 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:02 μμ 20 λεπτά πριν, Twoface είπε Εμένα η συνδρομή μου έχει ακυρωθεί εδώ και 2 μήνες μετά από 4 χρόνια χρήσης της υπηρεσίας και τώρα που το έψαξα δεν μου την έβγαλε την επιλογή Δεν ξέρω αν στο βγάλει αν πας να κάνεις καινούργια συνδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα